Šta je novo?

X1650 Pro

toma972

Čuven
Učlanjen(a)
04.10.2003
Poena
609
Ukaze mi se prilika da zamenim 6600GT za gore pomenuti ATI, i naravno ja se menjam racunam bolja grafika pa sto da ne.Iscupam nvidiu zabodem ATI i naravno prvo komp nece da se upali,upali se komp posle dva pokusaja onda nece monitor da se upali,resim i to i konacno proradi.Malo se komp mucio nesto ga kolje kaze neko reinstal WIN pa ispocetka,i tako i uradim.Sve radi savrseno komp leti,igrice rade ko lude,vidim detalje koje nekad nisam itd. ALI posto igram Counter Strike 1.5 i ne zelim da se odreknem toga, igrica baguje sa tom grafikom(mis se zakucava i kursor kasni 1 sec. za misem) probao sam i sa omega drajverima opet isto,reinstal win i samo driver i igrica opet isto,sva podesavanja drivera sam probao ali nista.Nervira me to sto je igrica iz 98godine a muci je grafika.Da li iko zna nesto o tome

Bježi od tog radeona glavom bez obzira! Crkoše 2 komada samo tako u 2 mjeseca! Bolje uzmi neku iz serije 7600 nvidiu!

mislim da bi ti 7600GS bila fina zamjena,a vec malo dostojnija 7600GT.Ati zaboravi sto se tice x16..

Poslednja izmena:
Sad kasno da mu to savetujete, on je vec uzeo grafiku. Samo da znas, nisi se presao, iako sam nVidia fan, x1650pro je dosta bolja od 6600GT. A to i ako je nekom crkla, pa valjda za to i sluzi garancija. E sto se tog problema tice, tu ne bi znao da ti pomognem.

Znaci da se ne nadam resenju mog problema.
Da li onda da je menjam za 7300GT posto imam sad i tu varijantu,inace i ja ceo zivot imam nvidie pa nisam zeleo bas ovakvo razocarenje jer ipak smatram da su ATI dobre karte samo nekako nesigurne

Ajde malo da razmisljam naglas. Ta igra je iz vremena kada je Win98 bio majka za igranje - minimalno koriscenje sistemskih resursa, brzo reinstaliranje sistema i tako to. Probaj da startujes Counterov .exe fajl u kompatibiliti 98 modu.

Imao sam slicnu kartu x1600xt i mogu da ti kazem da sam super zadovoljan bio sa njom, mislim da su te x1650pro iste karte kao i ta koju sam ja imao. Taj bug koji imas sa CS-om je ili do tebe (citaj tvog racunara) ili je vec zabelezena nekompatibilnost pomenute igre i kartice. Tako da idi na net, i google-aj malo pa vidi mozda ima neki patch sta li...a i sto neko rece probal u 98 compatibility modu da je pokrenes. Naravno da ti je u pocetku kucao i *****avao komp, pa ne mozes tek tako da izvadis nvidia grafiku i ubacis ati, nije to anlaser za kola :d

Znaci da se ne nadam resenju mog problema.
Da li onda da je menjam za 7300GT posto imam sad i tu varijantu,inace i ja ceo zivot imam nvidie pa nisam zeleo bas ovakvo razocarenje jer ipak smatram da su ATI dobre karte samo nekako nesigurne

Ma nemoj da menjas za 7300GT to je mnogo slabija karta od x1650pro. A i ko ti garantuje da ce ta igra da ti radi lepo sa nvidiom. Googlaj malo po netu, sigurno negde postoji resenje tvog problema.

Koji bre crni 7300gt za x1650pro? :crash:

e to bi vec bio promasaj da mijenjas!7600GS min,a kad vec imas tu bolje ne petljaj.

7600GS je bolja karta, pogotovo, ako se radi o ddr2 varijanti....
7600GS je tu negde sa x1650pro koji poseduje ddr3 memoriju...

Nazad
Vrh Dno