Šta je novo?

X1300 Pro Oc

• Začetnik teme Začetnik teme Dimke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dimke

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
649
u pitanju je MSI RX1300 PRO e sad najnoviji riva tuner sve to lepo vidi ali daje samo mogucnost OCa GPU-a koji vec radi na 600 i mislim da mu je to max. e sad memorija stoji na 400 i slajder je onako malo sivlji i ne moze da se pomera? jer treba mozda nesto jos da se uradi da bi mogla memorija da se malo OCuje. inace ima 256 MB DDR2 memorije 2.5ns. ajd ako neko zna sta i kako neka kazuje :crash:

Anubis je napisao(la):
u pitanju je MSI RX1300 PRO e sad najnoviji riva tuner sve to lepo vidi ali daje samo mogucnost OCa GPU-a koji vec radi na 600 i mislim da mu je to max. e sad memorija stoji na 400 i slajder je onako malo sivlji i ne moze da se pomera? jer treba mozda nesto jos da se uradi da bi mogla memorija da se malo OCuje. inace ima 256 MB DDR2 memorije 2.5ns. ajd ako neko zna sta i kako neka kazuje :crash:

Moguce je da u podesavanjima tjunera stoji niska vrednost za max clock memorije.

Odi u podesavanja i nadji gde se podesavaju maximalne vrednosti overclocka, stavi neku vecu vrednost pa probaj 🙂

ajd probacemo hvala na odgovorima

ok glup sam 😀 400 MHz to je u stvari 800 MHz sto je i max za memoriju od 2.5ns znaci nije problem do riva tunera nego do mene, core moze da se jos malko OCuje i to je to

moze li da se zna koliko je to sto postizes i kako se kartica pokazala uopste - pogotovo u igrama i testovima? :d

moze naravno 😀 ovako u 2003 daje nesto preko 6000 sa sempronom 2800+@2650 MHz memorija je dosta labavo setovana jel je drnch, 512 MB rama u 2005 daje 2900 ja sam zadovoljan kako radi sa obzirom kolko kosta. u igrama radi ok cod2, quake4 nfs most wanted sve radi u 1024x768 na medium detaljima bez AA i AF ko podmazano ponekad zafali malo rama ali sveu svemu radi ok

kosta 118E ima na PC berzi da se vidi...

Skupo bre... a radi ko 9800pro... ako pro nije i bolji...

ja mislim da ce pasti cene kartama iz 1xxx serije. realno je da ta karta kosta ~90-100e, i onda bi to stvarno bila super kupovina.

PoisonFree je napisao(la):
ja mislim da ce pasti cene kartama iz 1xxx serije. realno je da ta karta kosta ~90-100e, i onda bi to stvarno bila super kupovina.

S'obzirom da je preporucena cena te kartice 100$ kada se se sve sabere i oduzme za jedno metar ipo dana bi trebalo da kosta oko 85e, taman tada ce stici i X1600Pro/XT i GF7200 i 7600.

Iskreno ja sam tipovao na X1600Pro ali zbog katastrofalnih rezultata sam se ipak opredelio za X800GT...

Milan82bh je napisao(la):
Iskreno ja sam tipovao na X1600Pro ali zbog katastrofalnih rezultata sam se ipak opredelio za X800GT...

Da ali x8xx nema PS i VS 3.0.

Milan82bh je napisao(la):
S'obzirom da je preporucena cena te kartice 100$ kada se se sve sabere i oduzme za jedno metar ipo dana bi trebalo da kosta oko 85e, taman tada ce stici i X1600Pro/XT i GF7200 i 7600.

to ti kazem, za oko 85e stvarno bi bila najbolja kupovina sto se tice jeftinijih kartica.

pa sad meni je ova cena skroz ok jel je kartica u klasi sa 6600 cak je i brza od iste a malo joj bezi i x700, ja sam zadovoljan kako radi u ovom cenovnom rangu je trenutno najbolja kupovina po meni, bez komentara mogao si dodati jos 20E i kupiti x700 pro itd, mogao sam dodati jos 300 i kupiti 7800 😀

tesko da je brza od 6600. uz malo overclocka (sto moze skoro svaka) 6600 je prilicno brzi.

ne bi se ja bas slozio sa tobom al ajde

Kad ja sa modovanom 6200 dobijem vise od njega na slabijem procesoru .
A 6600 moze da se oc skoro ko moja kako onda ne bi bolje radila 6600.

Nazad
Vrh Dno