Šta je novo?

X-fi + Windows 7 = no CMSS 3D

Meni šljaka normalno CMSS-3D na Win 7 64bit. Inače sam koristio Daniel_K paket drajvera, pošto je sve u jednom...

Koj paket tacno ? Sada sam nasao (jedva jer su na Creative forumu sklonjeni linkovi..) za 1.0 verziju pa cu probati.

I radi li sigurno ? Kod mene ga prikaze ali kada stavim stereo surround sve je isto. Ako stavim na pola ili preko = isto. Ako idem ispod 50% samo je smanjuje zvuk. Stereo Xpand nista ne reaguje ..

*edit*

Ahhh, stavio 1.0 i radilo ok i sada open ne radi :trust: ista stvar kao i gore sto sam naveo a malopre je sve bilo ok, na pola stavio i radi kako i treba.

Izvalio sam... radi samo na digitalnoj vezi ali ne i na analognoj ..??

Poslednja izmena:

Ma probao sam, radi sa 1.0 verzijom ali preko analogne konekcije ja ne osetim nikakvu razliku.
Ili ne radi ili je kao uvek ukljuceno ali je na analognom tisi zvuk pa mozda mesam sa time...preko coax-a radi ok.

Meni nije htelo da radi dok nisam restartovao komp

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=205575

Edit: Ja koristim ovo: P17X_SupportPack_1_6

Ma restartovao sam ja naravno :) a to sto koristis je samo za Audio ako se ne varam..?

Koje ? U onoj glavnoj i najvecoj temi je mrtav link.

Poslednja izmena:
Šta će ti analog više? Jel imaš DDL i DTS enkoder?

Cepa bass na satelite preko coax-a te ga za muziku ne koristim. Bas mi pravi neku distorziju cak i na default setovanjima za bass, a inace volim da dignem u media player bass za bar 2 crtice tako da se fino cuje bass i kada nije pojacano vise od 1-1.5 crtice.

Tek sad sam primetio da na mojoj laznoj X-fi ( extreme audio ) imam CMSS 3D i crystalizer, sa poslednjim Creative driverima za Windows 7.

pa to je oduvek bilo, nemas eax5, ako ti je to bitno :)

Probao sam CMSS-3D pod Win 7 x64 i radi i preko analognih izlaza i preko SPDIF uz pomoc DDL&DTS-C encodera.

off: . . .hehe, jel neko malo upuceniji u zbivanija kako "tvorac" YoupPax-a ripoffuje DanielK-ove drivere??

Nazad
Vrh Dno