Šta je novo?

X-fi titanium alternativa?

• Začetnik teme Začetnik teme Tiosav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tiosav

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
319
Kao sto se zna , Creative je zatvorio predstavnistvo u Evropi, tako da se nigde ne mogu naci Titaniumke pa me zanima sta da uzmem kao alternativu za priblizno istu kintu?

Ako su igre opcija onda nemas izbora, moras neki X-Fi cip. Nista drugo ne moze da im pridje. Pominju da Asus ima neku tehniku za EAX u igrama ali nema ni njihovih karti, mada licno ne znam kako se Asus snalazi sa zvukom iz igri.

Sto ce reci - ako nema Tiatanium minimum Gamer, X-Fi Audio zaobidji.

Citao sam na forumu da Gamer ima i u normal i u low profile varijanti. Raspitaj se sta su prednosti i mane i sta ti odgovara...

imaju titanijumke na ebay.
😀

Evo meni stigla kartica creativ x-fi titanium.Danas sam je dobio.Kupio mi burazer u nemackoj i poslao po kevi.Dobio sam full pack posto tamo nije mogao da nabavi bulk pakovanje.Malo sam je probao prilikom gledanja hd filmova i radi dosta bolje nego zvucna na ploci.Vezao sam je preko optickog kabla na sony avr strda1200es i radi sigurno jedno 30 posto bolje nego kada je bila vezana preko zvucne sa ploce.Dobio sam 2 godine garancije koja vazi u nemackoj.Ali nadam se da mi nece trebati.
Efekti su na zadnjim mnogo odsecniji i precizniji a takodje i bas.Igrice nisam probao ali pretpostavljam da i one bolje rade.

Nazad
Vrh Dno