Šta je novo?

X-Fi eXtrme Audio...Eax???

Moj glas ide musicu ja ga imam pre nje imao sam live 5.1digital poboljsanje nemoze da se opise treba da se cuje audio je ok ali nema midi, 3 moda, pozlacenje kontakte eto zasto je music skuplji ZLATO

sad ste me nalozili da i ja menjam dobri stari Live, bas me zanima koja je to razlika....

pa svoraju svi zvucnici na 5.1 sistemima a kad ukljucis 24 bit kristalajzer zvuk mnogoooo lepsi i bolji nego na live plus EAX5.0 procesor koji ima 50.000.000 tranzistora odnosno 10.000 mipsa hladnjak na procesoru ma bruukaaa kakva kartica svka im cast.

to me je nerviralo na Live 5.1 sto mi centralni nije radio kada slusam mp3. Uzimam kartu sutra pa javljam utiske.

Pa mora ta azdaja da se hladi ipak je to 50mil tranzistora. Imas hladnjak i na gameru mozda na sajtu nisu stavili jer je to medju prvim slika ili da bi se videlo Xi-fi na procesoru ma sto mora da pise bitno kako radi pozdrav

ma znam nego ja se lozim na te stvari, zao mi je kada vidim matori Live koji je lepsi da ide u kantu. Ma kad sam uzeo Xfi pomislio sam da mi nisu uvalili neki fake ;) . Vazno je da sve to sljaka kako treba, odusevljen sam zvukom u igrama.

Vrh Dno