Šta je novo?

X-FI elite pro ucenuje problem

milimir

Slavan
Učlanjen(a)
24.12.2007
Poena
304
Pozdrav,nedavno sam kupio zvucnu kartu iz potpisa.Sve je OK i zvuk je odlican ali postoji problem.Nakon instaliranja drajvera i softvera posle kratkog vremena(30min)kad restartujem ili gasim komp.potrebno mu je 2min.da se ugasi.Od ostalog softvera nema nista sem audio video i drajvera od maticne ploce.Nije mi jasno sta pravi problem.DA napomenem da sam i reinstaliro sistem i ponovo isti problem.Ukoliko neko zna u cemu je problem neka mi pomogne.:wall:

Proveri ti sta se tebi startuje sa sistemom, npr sa Autoruns programom pa onda drivere za integrusu nisi instalirao a jesi li nju ugasio u biosu? I proveri koje komponente si instalirao i da li se slazu za OS. U zadnje vreme Creative daje samo software za Vistu.

Mislim da to nema veze sa Elite Pro ... imam istu i takvih problema nemam ... ,) i napominjes " softver " .. koji softver si sve instalirao ??

Poslednja izmena:
gvlada-integruse nije nikad koristena.Iskljucena u biosu.Startne programe ia ako iskljucim sve isto se desava.Jedino da ne kolje sa chip setom.

vkozomar-ako imam problem sa driverom valjda znam da citam.Nisam pitao koja je zvucna nego za pomoc u problemu koji imam.

X-Fi je zezao ranije sa nforce chipsetovima ali trebalo bi sa novijim da radi. Skini najnoviji driver izasao danas pa probaj i nisi naveo koji software koristis.

vkozomar-ako imam problem sa driverom valjda znam da citam.Nisam pitao koja je zvucna nego za pomoc u problemu koji imam.

pa u " kontekstu " pitanja koje si postavio licilio je kao da se problem javio posle instaliranja zvucne kartice. Hteo sam samo da napomenem da Elite verovatno nije uzrok problemu mada u sustini zavisi od konfiguracije koju imas a koju nisi naveo.

S obzirom na tvoj ton mislim da nemam sta da trazim ovde ... pozz " s obzirom da znas da citas odgovor verovatno mozes naci na googlu " ;)

pa u " kontekstu " pitanja koje si postavio licilio je kao da se problem javio posle instaliranja zvucne kartice. Hteo sam samo da napomenem da Elite verovatno nije uzrok problemu mada u sustini zavisi od konfiguracije koju imas a koju nisi naveo.

S obzirom na tvoj ton mislim da nemam sta da trazim ovde ... pozz " s obzirom da znas da citas odgovor verovatno mozes naci na googlu " ;)

Problem resen ( ipak zvucna) a ti nisi ni pokusao odgovoriti na pitanje nego naglasio daje i ti imas

Ajde leba ti odgovori kao si resio i u cemu je bio problem ??

Poslednja izmena:
Problem resen ( ipak zvucna) a ti nisi ni pokusao odgovoriti na pitanje nego naglasio daje i ti imas
Lepo što si rešio problem, nadam se da sada sve radi ok:)
Ipak, bilo bi lepo da sa nama ostalima podeliš to saznanje, jer, gle čuda, forumi tome i služe;)
Još nešto, čisto kao savet - probaj da ubuduće malo staneš na loptu, ipak si TI ovde tražio pomoć, tako da ne možeš da očekuješ da ti uvek neko po default-u i odgovori na postavljeno pitanje onako kako ti misliš da treba. Daklem, strasti u fioku, sve će biti ok.
Još jedanput pozdrav i samo napred.

Ma garantujem da nije do zvucne ;)

:) ma nisam ... ali vidim da se ne javlja pa reko malo da isprovociram :p sad me bas zanima gde je bio problem

Nazad
Vrh Dno