Šta je novo?

X-Box preslab??

Ma jeste AMIGA je zakon.....i igre na amigi su zanimljive iako nisu toliko lepe...

Ja licno nikada ne bih bacio pare na konzolu. Prvo, ne treba mi, ako hocu da se igram, tu je moj kompjuter na kojem moze da radi sve. Drugo, konzola ne moze da sluzi za druge stvari za koje moze pc... tako da je prica o xboxu kao uspesnoj i dobroj kupovini glupa (sa moje tacke gledista). To se odnosi na sve konzole...

igra na konzolama su glupe i dechije

:mrgreen: ;P :mrgreen: ;P

Zasto su konzole bolje

jer nemaju operativni sistem tj Bugoviti i kljakavi windows. More drivera za sve i svasta koji nisu uvek kompatibilni sa svim i svacim. Igram se na racunaru vec 10 godina, a Sony PS2 imam 2 god, Xbox od kad se pojavio u evropi (kupljen u Austriji) i prosvercovan jer nismo bili u 17 odabranih Biliju dragih zemalja za prodaju iste.
Ono na sta se svi koji smo favorizovali i jos uvek favorizujemo PC moramo navici je sledece: svi veliki i dugo ocekivani naslovi ce prvo izlaziti na konzolama, prvenstveno XBOX-u pa posle na soniju ili istovremeno a za pc tek posle 6-8 meseci i to najgrdje kompajlirana konzolna verzija. Da sam u pravu setite se samo Colina 3. Na PC-u je cak i interfejs isti i multiplayer podrzava 4 igraca sa jedne tastature (za one koji neznaju XBOX ima ulaze za cetri kontrolera)
HALO2, HL2, DOOM3 CS/CZ i da ne nabrajam dalje se ocekuju vrlo brzo. MS je izbacio XBOX live, dodatak koji vam uz odredjenu pretplatu omogucava online igranje i sta jos fali u celoj prici? Tastatura i mis jel da reci ce svi FPS igraci. Ulazi za kontrolere na XBOX-u su u ustvari USB portovi i cim XBOX live dostigne zamisljenu kriticnu masu eto nam i tastature i misa. I sta tu ima vise PC da trazi? Moze da ostane u kancelariji za exel i word za knjigovotstvo kako je i zamisljeno da bude. Tuzno ali istinito a da se sve krece nekako tako evo vam prikaza novog Colina 4 koji je izasao za Xbox (i sony2):

Elem, evo prvih utisaka. Ovako je trebao da izgleda Colin 3 ali su dz**** iz Codemastera hteli prvo da uzmu malko para.
Colin 4 ista fizika ko u 3-ci samo imamo izbor kola pri igranju sampionata i to u (tri) cetri kategorije:

4WD
2WD
Group B
Expert

4WD odma u startu nudi sledece automobile sa kojima je moguce voziti WC:
Citroen Xsara
Impreza WRX 44S
Ford Focus (nije obojen ko u 3-ci vec je plav)
Mitsubishi Lancer Evo VII
a kad zavrsite sampionat kao najmanje 2-gi onda otvarate u ovoj kategoriji Peugeot-a 206

2WD se sastoji iz:
MG ZR Super 1600 Rally car
Saxo
Ford Puma super 1600 RC
Fiat Punto 1600 RC
Volkswagen Rally Golf se dobija kao bonus kad ispunite uslov: da zavrsite sampionat kao prvi u 2wd klasi

Group B ima
Audi sport quattro Rally version,
Lancia 037
Peugeot 205 T16 EVO2
Ford RS 200, ali sve njih otkljucavate kad zavrsite kao prvi ili drugi u prethodnim takmicenjima.

Za expert pise ovako: Complete the most realistic and competitive Championship. Restrictions will apply-cockpit view only, reduced OSD and extreme damage settings. Win and enter your time on our website.
Nepise koja kola mogu da se voze verovatno sva.

Od staza na raspolaganju su: Spanija, UK, Greece, USA, Japan, Sweeden, Australia, i Finska.

Modovi u igri su: Championship, Rally, Stages i Quick race.

Tu je i neizbezni xbox live za igranje na webu. Za ljubitelje ove igre na PC-u za sad nema najava kad ce se pojaviti za PC. Ali ne brinite kao sto smo videli Colin 3 je bio potpuno indentican konzolnom Colinu. Ako to urade i ovaj put sa boljom podrskom za multiplayer dobili smo rali voznju for ever:) "

para vrti gde burgija nece...

sve to shto se menja i shto je broj naslova za konzole sve veci je normalno jer se uz manje truda dobija vishe para...

ali ce uvek biti onih igara koje ce traziti makar malo vishe mozga od obichnog drzanja dzojpeda u ruci... na kraju krajeva u buducnosti pc i konzole ce se fuzionisati u jedno manje vishe tako da cemo opet biti na istom :)

ja sam tek sad uzeo colina 3 da igram.. jel ono vishe nema opdeshavanja kola kao u dvojci? ako je tako onda je to uzas blagi :) za retarde...

G!!! kad odigras dve igre na PS2 i Xboxu javi se.
Do tada, nemoj da pricas na pamet.

Pozdrav!

Ma ljudi pamte vreme Sega Mega Drive-a. Tada stvarno nije postojalo ozbiljnijih igara na konzolama (dok su igre poput civilizacije harale na PC trzistu :) ). Od pre nekoliko godina, situacija je drugacija. Ima dobrih igara i na konzolama. Prvo sto mi pada na pamet je GT. I dan danas nije napravljena komercijalna igra koja je nadmasila istu. Doduse, zahvaljujuci LFS thing's are about 2 change ;) Ima tu jos mnogo igara...

A da li pamtite vreme kada na PCu nishta nije bilo osim realtime strategija i to 2d ? i to je trajalo jedno godinu-dve, dok se nisu setili da naprave neshto drugo, pa je do danas ostalo samo fps i rts/rpg...sve ostalo je ili portovano, ili nichemu ne sluzi, jer je jasno da su sve ostale igre daleko bolje na konzolama...da konzole imaju misha i tastaturu po defaultu, i to bi na PCju odavno nestalo...

btw G, ako vodish nekog junaka, istrazujesh neshto, imash magije , kombinujesh, treba da reshish neke zadatke itd, za to treba mozda malo vishe mozga nego za voznju, ali zato treba dechiji mozak da takvu vrstu izvodjenja i prichu proguta uopshte :)
ako hocesh mozak da razvijash, sigurno necesh igrati igre, igracesh shah ili cesh reshavati ukrshtene rechi :)

Nazad
Vrh Dno