Šta je novo?

X-Blades

• Začetnik teme Začetnik teme gx-x
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gx-x

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.02.2004
Poena
720
Mesavina DMC-a, anime erotike, tangi i ko zna cega.

Gameplay je H&S, nema mnogo mozganja, kao DMC4 samo sa manje poteza i komboa. Specijali i ability-i se kupuju sa prikupljenim "dusama", koriste se kad se rage bar napuni do pola.
Odredjene neprijatelje samo tim magijama mozete ubiti, neke samo macevima isl.
Igra nije teska, ali ume da bude, maltene svaka sekcija ima boss-a, sto nije lose.

Pored maceva ovo razmazeno deriste raspolaze i kuburom koja se takodje moze budziti. Tanga na zalost ne radi nikakav damage iako opasno izgleda :smash:

Igrao sam nekih sat vremena i pomalo se smorio, H&S ko H&S, sobzirom da stalno nesto ubijas brzo i smori.

Grafika je ok, nista specijalno ali sasvim dovoljna, animacije su osrednje, nisam primetio greske i bagove. Borbe prate lepi specijalni efekti, nema puno blura i specijali lepo izgledaju, uradjeni su kao mini-cut scene, ali na zalost ne dovoljno dugacki za dim. :/

Postoji i neka prica koja mi ne deluje preterano interesatno, a ni sami autori igre je izgleda ne kapiraju bas najbolje, tj. ostavljaju mnogo "how that came to be is unknown" delova, ali mislim da to nije ni previse bitno.

malo shotova:

Poslednja izmena:
Meeee like cemo probamo 😀

Poslednja izmena:
Igra je trebalo da se zove X-Blades : Every geek's wet dream 😀

^🙂
Probao malo, dosta duze sam izdrzao nego kad sam igrao DMC (pitam se zasto...), grafika prosek, sve je sareno. Akcija - onako, ima milion nekih magija koje se kupuju, izgleda fino kad je guzva pa bacis neku magijicu, sve prsti itd. ali (meni) brzo dosadi. Ko voli pretpostavljam da ce mu se svideti.

Malo me podseca na argonauts kad je u pitanju grafika i izvodjenje. Standardni hack & slash za neku razbribrigu.
Lepo optimizovano, fini slow motion cutscenes, ima kao neki rpg elemenat jer kupujes te magije, trazis artefakte da bi bolje odvaljivao, sve u svemu sasvim ok 🙂.

Sva sreća pa je sad pauza što se dobrih naslova tiče. Taman da se proba ovo. Daću mu šansu zbog anime elementa.

da, sise i tange su anime-irani :d

Poslednja izmena:
Onako, nije losa igra. Pokupili malo fazona iz DMC-a, malo iz God of War ali nazalost, kvalitet je daleko ispod. Ja volim anime, ali ovo nije bas toliko interesantno.

Onako, nije losa igra. Pokupili malo fazona iz DMC-a, malo iz God of War ali nazalost, kvalitet je daleko ispod. Ja volim anime, ali ovo nije bas toliko interesantno.

Vidi se po avataru da voliš anime.
Meni ovo vise kao neki pokusaj emitacije heav only svorda nego devil may cry i god of war igrice🙂

Da, da , Heavenly Sword, na tu igru lici. Ali to nisam igrao. 🙁

Lici ali izdaleka. Ma dobro ce da igramo , dok mi se ne dosadi. 😀

Poslednja izmena:
Jao sad sam tek video na šta liči ova igrica🙂
Na sve sem na igricu😀 (meni ovo totalno dečija igrica)

Glavni lik je simpa graficki igra je simpa ideja je simpa ali igrivost mi nekako uopste nije simpa.😀

Jedina pozitivna stvar je što mi je fps zakucan na 60 u 1920x1200 i sa AA do daske. Grafika je pristojna, ali džabe kada je dizajn protivnika i okruženja očajan. Drugo, gameplay je užasno dosadan - prešao sam prva 3-4 nivoa i užasno sam se smorio. Čak ni kupovanje magija i boljeg oružja ne menja ništa, kada je jedini cilj igre konstantnih hack & slash u velikim arenama.

Još nešto, skok je užasan - u padu Ayumi kao da pluta kroz vazduh, treba joj sto godina da padne nazad, što je katastrofa kada vas neko gađa projektilima. Najgore od svega, dešavalo mi se da se jednostavno zaglavim u vazduhu, i ostanem da lebdim, ako sam pribijen uz neku ivicu. Animacija je generalno dosta loša - naročito kada trčite, ali ne punim sprintom (liči na usporen snimak) a to se posebno odnosi na protivnike.

Da li je neko dosao do onog dela kad treba da izbegavas one giljotine koje padaju sa plafona? ...nekontam kako da ih efektivno izbegnem,onaj fazon "napred,napred+skok" ... ffs jednom sam izveo ,kako neznam ni sam...

Pa valjda treba brzo da pritiskas da bi se ona kotrljala napred. Inace ni meni nije jasno kako se kotrlja, neki put hoce, neki put nece, nasumicno sam pritiskao i iz drugog pokusaja sam presao.🙂

Ma da,pa nije bas nesto tako dobro optimizovano za pc (mislim na kontrole) ...

Nazad
Vrh Dno