Šta je novo?

www.verat.net novi sajt - komentari

nedaantonic

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2006
Poena
301
Veceras sam otvorila sajt www.verat.net kad ono novi posle ko zna koliko vremena.
Izgleda da su promenili organizaciju? ono V-Dial, v-nesto itd...(zaboravila sam vec kako je bilo).

Pa su i oni sad preslikali malo od Euneta i Telenora malo koncepciju organizacije...
Meni se vise svidjao stari sajt. Sta vi mislite?

Meni novi sajt deluje OK, čak možda bolje i preglednije od starog... Još kad bi im usluga bila na boljem nivou... :D

Tačno. Mnogo više od novog sajta me zanima zašto već 24h ne mogu da se ulogujem na SMIN nego moram da biram lokalni broj i kucam više impulsa. A o njihovih "52kbps" kojih de facto ima duplo manje moglo bi posebno da se piše.

Da li se kod njih onaj server housing placa na mesechnom ili godishnjem nivou?

pise da je mesecni protok....
osim za ovo zadnje ...samo sta god da je PRESKUPO je.

samo nisu napisali jel daju server u setup za 4000 dinara ili ne?
Ako ne koliki server mogu da donesem ...itd
Flat 2 Mbit/s 2 Mbit/s 24 500 din.
Mada sta god da radis da nije malo mnogo 24500 dinara?
Mada opet ako mogu da donesem orgoman server sa 1000000 gb onda je mozda i ok. ili dva servera ...

Meni se sajt svidja, ovo je logican korak ka dobro organizovanom i koncipiranom sajtu. I da nije bilo novog sajta, ne bih otisao na wireless i video da su poceli da nude WiMAX?! Eto nisam ni znao. Cene su malo ubitacne, ali bice bolje. GO VERAT!

izvini, gde si ti to video Wimax? Wireless 3.5ghz nije Wimax...

Pa zar WiMAX ne ide od 2.5 do 5GHz, a mislim da je kod nas nabudzeno na 3.5 i da je Verat nesto zakupljivao taj spektar i kupovao opremu od nekih Kineza???

A koliko je meni poznato ne postoji jasna granica izmedju ovog wirelessa koji odavno postoji kod nas i WiMAXa, tj. spektra koji koriste. Zato ga i zovu Advanced Wireless Services.

Ali ja opet nemam pojma, tako da...

Poslednja izmena:
hm, ne bas... AWS je nesto drugo, namenjen za prenosne uredjaje: mobile data, video, i messaging servise i radi na freq do 2 GHz...

al' odosmo offtopic... nije los sajt uopste... mnogo lakse naci cene nego ranije :)

Poslednja izmena:
Nice...bolji nego pre, tj po meni isto laksi za trazenje.

Super. Jos samo da redizajniraju cene. Hosting kosta kao da hostujem domen na NASA svemirskoj stanici.

Cene za hosting su ostale iste kao i pre redizajna sajta. "Web housing" i "namenski server" su nove usluge. Pogledajte malo koliko ovako nesto kosta kod drugih provajdera? Meni se cini da je ponuda primerana firmama, kojima je ovako nesto realno i potrebno, odnosno kojima se ovakva usluga isplati...

Novi sajt je logicnije organizovan. Opcije su sada lakse dostupne. Do uputstava i cestih pitanja sada se dolazi samo na jedan klik misem, dok su ranije ove opcije bile zavucene, da su se jedva pronalazile...

Eunetov i Sezamov sajt su recimo, jako konfuzni... Telenor ima odlicno organizovan i optimizovan sajt. Jednostavnost dizajna, brzo dostupne informacije - to je ono sto je u danasnje vreme neophodno korisnicima, a to se upravo oslikava na sajtu Verata i Telenora.

Meni se ne svidja sajt vizuelno, na naslovnoj strani nekoliko razlicitih fontova, pa jos i razlicitih velicina :vomit:

Inace je bolje organizovan od prethodnog (prethodnih) ;)

Nazad
Vrh Dno