Šta je novo?

www.natasa-bekvalac.com pitanje

Gavri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2002
Poena
619
otisao sam na ovaj sajt sve slike mogu da skinem ,pesme mp3, ali kada kliknem na download video klipova nista se ne desava.pomozite mi da skinem ove klipoive

prso si :D :D :D

PS. ne mogu ni ja :))))

hahah prsli ste :):)
ja mogu probajte sa save as ono desnim klikom pa save target as mozda ce to da resi problem
pozdrav

IronSERB je napisao(la):
hahah prsli ste :):)
ja mogu probajte sa save as ono desnim klikom pa save target as mozda ce to da resi problem
pozdrav

Razumeo bih vas da skidate njene slike, ovako za pesme...nemam reci :D

Ja sam se salio, naravno.. jedina njena pesma koja mi se dopala, svojevremeno, bila je "ne brini"... i to je to...

e sad

nemoj da se vadis lepo priznaj!!:D

byMaX je napisao(la):
Ja sam se salio, naravno.. jedina njena pesma koja mi se dopala, svojevremeno, bila je "ne brini"... i to je to...

Stvarno je jaka pesma (i meni jdeina koja valja :D)...
inache jel ima neko neku kolekciju ovih njenih novih fotografija ili slichno...Stvarno do *a*a izgleda...Kao stvorna za desktop :D

E ljudi nisam ni znao za sajt.Bas su mi trebale neke slike za pozadinu.:)

Alex je napisao(la):
E ljudi nisam ni znao za sajt.Bas su mi trebale neke slike za pozadinu.:)

Da ali ove na sajtu su !@#!@#...Negde na reklami sam video mnoooooogo bolje...

ne pomaze save target as posto je sve radjeno u makromediji

Ma više mi je kita pukla od "Flasha" na našoj eXtradi! I likova koji ih "proizvode"! Nije da reklamiram ortaka i spamujem ali bacite pogled na www.embyoplant.co.yu i www.virtualizm.net.
Dakle... Što se prezentacije naše mlađane nataše tiče, sačekajte da se učita pa pravac Documets And Settings/<korisničko ime>/Local settings/Temporary internet files... na win2k, tj windows dir ... pod win9x. uglavnom, flash se zove media.swf, mada stupidni ExploDer ima običaj da ubaci media[1].swf. E onda ga otvorite u sotling swf dekompajleru i jebite mu keve.

zilet je napisao(la):
Ma "Mali signali" polako postaje himna ETF-a:)

Sto ETF-a? Zar ste bas toliko prsli? :D

je li zilet

da to nije ona sema za male signale iz e1?

Blade Runner je napisao(la):
čovek je u title baru IE-a napisao bekvlac, progutao slovo :D

Pazi stvarno :D:D

ja nsiam rekao da sam skinuo nego da mogu otisao sam i probao da vidim da pomognem ovima sto oce da skinu :):)
pozdrav

Blade Runner je napisao(la):
čovek je u title baru IE-a napisao bekvlac, progutao slovo :D

A ja nisam ni znao da se pozadina kaže "BECKGROUND"....u odeljku
Mlatimudija...

byMaX je napisao(la):
Sto ETF-a? Zar ste bas toliko prsli? :D

Jok ti si :D Bio jednom moj ortak sa stomatologije na mom faxu, i kaze da bi on prso ovde posle mesec dana :p

Kolega Zilet, sto bre nisi stavio optimusa, nego to... :)

pokusao sam sa myle2, ali ne vredi.da li je neko od vas uopste mogao da skine neki video klip.posto nisam neki prof. nije mi jasno gde da nadjem documents and setings,mada mislim da sam to negde pri otvaranju video ali sada ne mogu da ga nadjem

Gavri je napisao(la):
pokusao sam sa myle2, ali ne vredi.da li je neko od vas uopste mogao da skine neki video klip.posto nisam neki prof. nije mi jasno gde da nadjem documents and setings,mada mislim da sam to negde pri otvaranju video ali sada ne mogu da ga nadjem

Ma daj bre, idi na tommy's bookmarks, sta ce ti bre ova :)

Nema vise sajta.....bedak, a? ;-)

ugasili su sajt a nisam ga ni video...nije fer

Katastrofa. :) Prosto me blam sto sam sa etf-a kad imamo ovakve reprezente :p

BTW Geek sta ce nam tommys-bookmarks ? Tu su gradjevina, arhitektura, a ni Pancevo nije daleko :D

Stvarno Zilet, odakle ti to da neka budjavstina Natase "uf-sto-sam-mnog-dobra-kre*e-me-Miki-Kostic" Bekvalac postaje nezvanicna himna etf-a ?

Nasa nezvanicna himna je For The Black Wind, Fire And Steel !!!:wave;

Vrh Dno