Šta je novo?

www.jooce.com

• Začetnik teme Začetnik teme kovacm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
Meni su jos uvek trendovi ostavljanja passworda i slicnih stvari na nekom tamo sajtu - daleki.

Prva asocijacija mi je bila "dođi jooče" 🙂
Gde su moje šifre? Nema. Juče su bile ovde! Dođi juče 😀

Bilo je za očekivati sve više ovakvih servisa i ne dovodim u pitanje funkcionalnost, ali bezbednost podataka jeste problem.

Poslednja izmena:
pa ti nemoj drzati vazne podatke na javnim besplatnim servisima 🙂 To je i logicno zar ne ? 🙂 Na kraju krajeva mozes i da zastitis arhive, splitujes fajlove u na prvi pogled ne vezane grupe itd. Za slike, filmice i messanger je super, a to mu je i primarna namena. Zapamtis jedan user i pass i imas sve messangere, naloge i svoj prostor za upload/download dok si recimo negde na putu, u net kafeu isl.

Godinu dana nakon koriscenja ovih "softverskih trendova" mogu da kazem da "su" tezak shit. Imao sam gomilu nekih sitnih fajlica na jooce, slike tekstovi... i sve je pobrisano... verovatno zbog reorganizacije.
😡

Kakvi retardi vode to😡

znaci ipak si ostavljao stvari na tamo nekim serverima 😛

btw procitao sam negde da je www.jooce.com prodat :/ zao mi je sto su ti pobrisali podatke 🙁

ja sve drzim na Googlu, ako mi pobrisu fajlove - samoubicu se; a mogao bih da napravim i backup 😉 bilo bi krajnje vreme...

Da, i ja sam to procitao. Ne znam samo da li im ovakav potez i los glas donose nove korisnike, posto definitivno ne zadrzavaju stare. Ako da onda smo svi mi Nevil-i:d

Nazad
Vrh Dno