Šta je novo?

www.eurobasket2003.com

ZevS

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2002
Poena
619
Izuzetno odradjen LIVE score . Ko nije video trebalo bi da poseti zvanicnu prezentaciju evroposkog prvenstva u kosarci .

http://www.eurobasket2003.com/uk/hem.asp

Evo trenutno meni ne radi (The page cannot be displayed).

eMe je napisao(la):
Evo trenutno meni ne radi (The page cannot be displayed).
bio mrtav, sad radi
evo zvanicnog obavestenja:

2003-09-07 Technical problems solved Read more »

We sincerely apologize for the problems with the website on Saturday. Now they are solved and tonight's thrilling games, the last of the preliminary round, can be followed live here on www.eurobasket2003.com.

Sad radi definitivo, a za Live Score cu sacekati jos nekih sat i po. :)
Pozdrav

Strasan site, pride mi je neverovatno sa kojom se lakocom ucitava.
Ne znam u cemu je uradjeno, ne razumem se u prezentacije, ali izgleda odlicno a ni jednom nisam primetio da se nesto (duze) ucitava.

Svaka im cast.

Pozdrav!

Cim su extenzije *.asp radjen je u ASP-u.
Jos pride sigurno imaju ultra brz dedecated server..

Inace, strava je ovo sto mogu trenutni rezultati da se vide... :)

Radili su je ovi likovi sa Hego.se koliko sam skpiaro....celu tu stvar za prenosenje statistika....

Stvarno je ultra, posebno ovo live....asistenicje, promasaji, skokovi....sve....s tim sto povremeno mi uspori tj. stane na minut-dva....

www.Hego.se :

WE DELIVER SPORTS

Time is money.

Hego has since 1969 travelled the world to help television networks and sporting event organisers to supply the audience with a superior sporting experience.

We deliver solutions for management of sports information and for production of television.

Jeste dobro, ali setite se da su ameri vec imali taj "txt-prenos" utakmica na sajtu svetskog prvenstva. Hocu da kazem, nije prvi put.

Naravno da nije prvi put .
Na sajtu NBA.com
postoji vec godinama ali na ovaj nacin sa ovakovim osvezavanjem i na ovakav nacin (mogucnost da se prati vise utakmica odjendom ) jos nisam video nigde .

wap

da li postoji neka wap varijanta ovog sajta?

Nazad
Vrh Dno