Šta je novo?

www.doktor.co.yu

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
http://php.doktor.co.yu/forum/index.php
Sama ideja foruma je totalno OK. Razmena iskustava po pitanju zdrastvenih problema/saveta i sl.
Mislim ne daj Boze da nam treba, ali nikad se ne zna...

Samo kada bi malo zaziveo...

Ma lepo sam ja rekao da za koju godinu ni kod lekara opste prakse necemo morati da idemo:D

Kul ideja, ja sam se vec registrovao(doduse pod imenom Jeremija, jer to najbolje odslikava moje zdravstveno stanje, da budem u duhu sajta), ali su nesto slabo poseceni :(

Trenutno je offline, jer je crkao Beotelov breeze. Uskoro ce srediti probleme pa ce se i posecenost povecati.

Znaci svi se razumemo u sve, osim u ono sta treba da radimo.Saveti iz majstorske radionice i sl.

Bilo bi stvarno dobro kad bi na tom forumu bilo sto vise posetilaca pa cak i nekih strucnih lica.

borab je napisao(la):
Znaci svi se razumemo u sve, osim u ono sta treba da radimo.Saveti iz majstorske radionice i sl.

sta je pisac hteo da kaze? :)

Evo izgleda da je beotel proradio, pa je sajt ponovo online.

JOBAH je napisao(la):
Evo izgleda da je beotel proradio, pa je sajt ponovo online.

Znaci, svi kompjuterizovani hipohondri su opet online i na gomili.:D

Hmm... Pa nesto nisam bas siguran u smislenost cele ideje...

Budite iskreni: da li bi vi lecili npr. svoj urasli nokat "pomadom" koja se sastoji od sirceta, WD-40 i Kremisima od lesnika, a koju Vam je na pomenutom site-u preporucila nepoznata osoba sa pseudonimom npr. Saruman...ili Destroyer...ili Jeremija:p

He, he, e, mojne tako, ja sam se prijavio kao Jeremija(nazalost to odslikava moje zdravstveno stanje), ali nisam davao savete tipa "WD-40", procitaj moje postove tamo, pa ces da vidis.Dao sam odgovore coveku iz oblasti za koje sam itekako kvalifikovan, ali ne na "nadri" bazi.
Sigurno ima( i bice verovatno jos vise) lekara koji ce biti clanovi foruma, a i moderatori su doce, tako da sumnjam da ce tih "mambo-dzambo" stvari biti mnogo. ;)

notax je napisao(la):
Znaci, svi kompjuterizovani hipohondri su opet online i na gomili.:D

Nisu, cekamo tebe :)

Ozbiljno da li si razmisljao da se pokrene diskusija o stetnosti HiFi tehnike? ;)

JOBAH je napisao(la):
Nisu, cekamo tebe :)

Ozbiljno da li si razmisljao da se pokrene diskusija o stetnosti HiFi tehnike? ;)

Kada primetim da su neki bacili iskocili iz pojacala, i da sam se razboleo zbog toga, javit cu vam, direktno na sajt, ako uspem da se dogegam do kompjutera. :D:D

He, he, e, mojne tako, ja sam se prijavio kao Jeremija(nazalost to odslikava moje zdravstveno stanje), ali nisam davao savete tipa "WD-40", procitaj moje postove tamo, pa ces da vidis.Dao sam odgovore coveku iz oblasti za koje sam itekako kvalifikovan, ali ne na "nadri" bazi.

Ma dobro Shesti, nisam konkretno aludirao na tvoje postove, nego "generalno". Nemam nista protiv takvog site-a, cak sta vise, samo bih voleo da konkretne savete daju ljudi koji ipak imaju neke "kvalifikacije".
A filtriranje poruka od strane doktora-moderatora moze biti problematicno, u smislu ljutnje posetilaca kojima su "saveti" obrisani, i slicno. Ovde ljudi i dalje lakse poveruju Vidovitoj Zorki, nego nekom primarijusu...

Zorro je napisao(la):
Ma dobro Shesti, nisam konkretno aludirao na tvoje postove, nego "generalno". Nemam nista protiv takvog site-a, cak sta vise, samo bih voleo da konkretne savete daju ljudi koji ipak imaju neke "kvalifikacije".
A filtriranje poruka od strane doktora-moderatora moze biti problematicno, u smislu ljutnje posetilaca kojima su "saveti" obrisani, i slicno. Ovde ljudi i dalje lakse poveruju Vidovitoj Zorki, nego nekom primarijusu...

Chini mi se da je Zorka penzionisana. :D
Moguce da se jos malo amaterski bavi poslom u jednoj specijalizovanoj ustanovi. :D

Ja, bejase uhapsena... Mada me ne bi cudilo da su i nju u medjuvremenu pustili.
Ipak, meni je srcu prirastao onaj Kleopatra. To je moj all-time favorit za hapsenje & okopavanje luka na zatvorskoj ekonomiji, ali izgleda da to necu doziveti....

Zorro je napisao(la):
Ja, bejase uhapsena... Mada me ne bi cudilo da su i nju u medjuvremenu pustili.
Ipak, meni je srcu prirastao onaj Kleopatra. To je moj all-time favorit za hapsenje & okopavanje luka na zatvorskoj ekonomiji, ali izgleda da to necu doziveti....

Moras da budes malo precizniji u pisanju chlanova koji imaju rod. Nije onaj, nego ona-j. Inca, ja sam chuo da se ta-j sakrio u neku mini piramidu u Srbiji. Kao sto ti je poznato u nasoj zemlji je bilo onih koji su se na proshlom popisu izjasnjavali kao Egipcani, pa je ta portabl piramida ostala verovatno od njihovih predaka.

Dobro, nek ti bude... ona-j. Ali pazi na problem tvog "rodovanja" u sledecoj recenici:
A procitao sam negde da je titulu izmenila-o iz "kraljica" u "diplomirani astrolog".

Vrh Dno