Šta je novo?

WW2 strategija-preporuka

evo upravo igram sudden Strike Forever,posto sam forever skoro nabavio i svidja mi se.Drugo ima druga vozila,oruzja,jedinice...skoro nova igra bre.Cak i mape koje sam skinuo sa neta rade i to svaka.a vi ako se setite jos necega napisite molim vas.

Cao svima, interesuje me da li neko zna gde se moze naci Hoi2? Obzirom da su igrice u celom gradu odjednom nestale bez traga... :wall:
pozdrav

kakav je Sudden Strike:Resource war?nigde ne mogu da ga pronadjem...

RED ALERT .... ja sam bar veliki fan C&C serijala ..... mada sam nocima topio Panzer General 3D .... neznam da li si ga igrao ali ako nisi nadji negde obavezno .... staro ko biblija ali dobroooo .... mozda ce sada neko reci da sam lud ali :p

probacu sto da ne...

mislis hidden stroke 2?

ee ljudi mozete li mi reci neku ww2 igru ali da ima skirmish... moze bilo koja samo nek je jaka i zahtevna.... pozz i hvala :)

Men of War najbolja WWII RTS u zadnje dve god:smash:. ubedljivo najbolji multiplayer i solidni singl, naravno i CoH je odlican ali ni prineti MoW-u po mnogim parametrima!

Men of War najbolja WWII RTS u zadnje dve god:smash:. ubedljivo najbolji multiplayer i solidni singl, naravno i CoH je odlican ali ni prineti MoW-u po mnogim parametrima!

+1

Ja sam se baš bio navukao na multiplayer, al sad sam još više navučen na world of tanks pa ne mogu da postignem... :d

Ja krenuo malo COHO da pikam...kapitalisticka degradacija :p....bem ti WWII rts koji nema CCCP!!!

Moram da probam taj WOT!!!

Sudden Strike Forever- najbolja strategija ikad sto se tice WWII...steta sto to nisu razvili dalje kako treba...

Nazad
Vrh Dno