Šta je novo?

WTF!?!? Imao, pa nemao?!

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Svlacio sam nesto preko eMule, stiglo je do 97.8 %. Nisam ga gledao nekih 5-10 minuta, a kad pogledah da vidim jel gotovo, ono se smanjilo na 85.4%!?! 😡 I jos sam na "waiting" statusu? :crash:

Sta se dogodilo? Program radi normalno (izuzev ove jedne pojave).

Baguje se nesto... I kod mene povremeno ponekad se*e (Kazaa, npr.). Meni se kazaa strasno bagovala:
Stavim ti ja download i ide opusteno 3.1 preko stare centrale.
Posle 5 min ja dodjem i vidim da skida sa 16!!!! Kad ono, ja se primio, uh do jaja, a kad sam skinuo pesmu samo krci, a cuje se samo prvih 20 sek. Ma shit...

Poslednja izmena:
To sa Kazom je stara prica: cim ti skida tolikom brzinom na dial-upu znaj da skida prazninu, tj. samo nule (thanx Jddipqd 🙂 ), i nije do samog programa, vec do fajla koji skidas. To je nacin da "ubiju" Kazaa-u (stavljaju krdze i laznjake na mrezu).
Ali da ispise jednu vrednost, pa posle toga manju, i to manju za vise od 10%, to vec mnogo smrdi. Jel imao neko jos tih problema?

RazbojNick je napisao(la):
Svlacio sam nesto preko eMule, stiglo je do 97.8 %. Nisam ga gledao nekih 5-10 minuta, a kad pogledah da vidim jel gotovo, ono se smanjilo na 85.4%!?! 😡 I jos sam na "waiting" statusu? :crash:

Sta se dogodilo? Program radi normalno (izuzev ove jedne pojave).

eMule ima ICH (intelligent corruption handling), pa ako od nekog skineš loš deo on ga skine ponovo, od nekog drugog.

LiquidPlasma je napisao(la):
Baguje se nesto... I kod mene povremeno ponekad se*e (Kazaa, npr.). Meni se kazaa strasno bagovala:
Stavim ti ja download i ide opusteno 3.1 preko stare centrale.
Posle 5 min ja dodjem i vidim da skida sa 16!!!! Kad ono, ja se primio, uh do jaja, a kad sam skinuo pesmu samo krci, a cuje se samo prvih 20 sek. Ma shit...
Ako koristite Kazaa-u treba da se naviknete na fake fajlove, to je na fasttrack mreži sasvim normalna stvar, pa nisam ja prešao sa Kazaa-e na eMule zato što je eMule brži....

Ma koristio sam Kazaa kada sam imao flat i krdzavo je radila... Iznervirao sam se, pa sam posle preso na obican download. Dakle sve sto mi je trebalo search preko google-a i vozi misko 🙂

Hvala, Mitre, na objasnjenju. Mnogo je los trip kad vidis da treba ponovo da ti skida >10% fajla od 60 MB...

Nazad
Vrh Dno