Šta je novo?

WST2004 - SWOS turnir

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board
PSU
THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
DELL 27" VA S2722DGM
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Светски турнир у чувеном 2Д фудбалу ће бити и ове године одржан. Заје*ите разне фифе, разне каунтер турнире - ово је провод и заје*анција!!! За више информација - http://wst2004.cjb.net/

П.С. напомињем да је турнир потпуно некомерцијалан и спада под дружење/окупљање ( можда сам тред требао да отворим у бенч клабинг форуму ), па вас молим да не бришете ову тему јер мислим да не крши ни једно правило бенчмарк форума ( прошле године када сам написао најаву за WST2003 - неко је обрисао тему без образложења, а ја нисам хтео да сад отварам полемику око тога ).

поздрав и видимо се у Бачкој Паланци!!! cheers :wave:

Poslednja izmena:
Ulazem protest zbog ove slike

http://solair.eunet.yu/~jare/pics/grb.gif

Brate, pored jelena treba da stoji lav bre :D :D :D

Salu na stranu, nisam ni znao da pravim turnir, ali nema veze, pravim ga :) Evo samo za pocetak da kazem na kojim ce masinama da se igra turnir:

XP2400+
nvidia FX5900XT
256 DDR (mozda cu da pojacam malo)
DELL keyboard
Logitech MX510
Samsung 753s (+jedan 959MB za zavrsnicu)
3com LAN

Jos se lomim za operativni sistem, ili ce biti cist DOS ili cu da stavim Win98... Ali mrtav sam ozbiljan :p

Ovo je sada vec tradicionalan turnir jer se odrazava od 2001. godine, prvo je bila Backa Palanka, pa Beograd, pa Pazova, sada se opet vracamo korenima, na proslim turovima je bilo dosta ljudi iz inostranstva i svi oni su dosli da se druze sa istomisljenicima i da igraju SWOS... Ako Vas jos nesto interesuje samo pitajte...

ZeeGerman je napisao(la):
( прошле године када сам написао најаву за WST2003 - неко је обрисао тему без образложења, а ја нисам хтео да сад отварам полемику око тога )

Ma znam ko je to obrisao, doticni moderator je veliki protivnik fudbalskih "ikonica" i nikada nece javno da prizna da je ustvari veliki fan SWOS-a... A 2001. godine je licno bio u Palanci i uzivao u druzenju i igri a kad god ga zovem telefonom i kazem mu "de si SWOS" on kaze "evo me tu sam" :D

LOWRENCE je napisao(la):
Salu na stranu, nisam ni znao da pravim turnir, ali nema veze, pravim ga

:lupko: :wall: :) :)

Сваке године бисер до бисера! :) Сећаш ли се прошле године када је Гералд предложио да на оном плакату где је писало WST2003 прежвркамо тројику и додамо четворку? :d

У сваком случају :banana: :party: :bottle:

Poslednja izmena:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne mogu da verujem!
na moru sam tada! :(((((((((
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

moraću nekako da se prekonbinujem :(
valjda:)

Nego sta batice!
To se ne propusta - kakvo more, kakvi bakrachi!
Ili pre ili posle WST-a. Tako se organizuje odlazak na more... :p

Ako ti das pare mozemo i u Surinam da odemo ako treba! ;)

Nego Lovre, nisam stigao da te pitam - sta ce biti nagrada za osvojeno prvo mesto na turniru? :p

Yossarian je napisao(la):
Ako ti das pare mozemo i u Surinam da odemo ako treba! ;)

Nego Lovre, nisam stigao da te pitam - sta ce biti nagrada za osvojeno prvo mesto na turniru? :p

Pa isto ko i u Bg-u i Pazovi... Valjda :p

E, danas se javio nas drugar iz Libana Moe (zvao me na mob) i rekao da su sanse da ce doci male ali i da su prosle godine bile male pa je ipak dosao...

meca dobric je napisao(la):
Samo da popravim bickl.

:bottle: :bottle: :bottle: :S: :S: :S:

@LOWRENCE & Yoss: Оно бејаше нека прича о 20000дин!? :wall:

Бај д веј, немојте бре људи, затвориће нам и избрисати топик, ово је БРЕ не комерцијални турнир/окупљање/дружење!

lowre baci neko jagnje na razanj i mozda bih i navratio :) taman da se konachno upoznamo i da zamezimo malo :)

ZeeGerman je napisao(la):
@LOWRENCE & Yoss: Оно бејаше нека прича о 20000дин!?

Бај д веј, немојте бре људи, затвориће нам и избрисати топик, ово је БРЕ не комерцијални турнир/окупљање/дружење!

Ma ko bre da izbrise, samo driver mozda jer je on ljubomoran na SWOS :p

A to za lovu, pa kazem, bice iste nagrade ko u bg-u i pazovi :p

Highl1 je napisao(la):
lowre baci neko jagnje na razanj i mozda bih i navratio taman da se konachno upoznamo i da zamezimo malo

:D

Ma daj bre, samo mi jos to fali, ono, pa da prsnem opet ko prosli put :D

vudu_dva je napisao(la):
bachka palanka.. sladoled.. kojot.. PEGLA.

Brate, a jos da si live video... Mislim... Ima valjda jos negde taj tekst sto je Lale pisao na rur-u ali ko da ga nadje sada.. Ali je citas i da padas u nesvest... :D

Vrh Dno