OVERTKILL
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.06.2006
- Poena
- 309
Imam LITE-ON DVDRW SOHW-1633S (DVD+R9:2.4x, DVD+RW:16x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:16x, CD:48x/24x/48x DVD+RW/DVD-RW).
Problem je kao sto vidite ne moze da reze ispod 4X dvd-e pa sam hteo da pitam da li postoji bilo kakva mogucnost da se ta brzina pisanja smanji na 2x (posto je vec star i odrtaveo a ja jadan nemam para za novi
) jer dvd reze u uzasnom kvalitetu. Mislio sam na nekakav programcic kao sto je nero drivespeed control ali on kontrolise samo citanje ali ne i rezanje diska. Nacuo sam nesto da postoji i mogucnost flash biosa na njemu ali nemam pojma kako pa bih molio ako moze (ako vas ne mrzi) da mi napisete malo detaljnije ako se radi o flesh bios objasnjenju (gde ga skinuti sa kojim programom flashovati, kako ga flashovati...).
Pa sad ako imate vremena i dobre volje ustedite mi neki dinar i pomozite sirotinji
.
Pozdra:wave:
PS: Vise bih voleo nekakav programcic od flesh biosa ali bilo sta je dobro.
Problem je kao sto vidite ne moze da reze ispod 4X dvd-e pa sam hteo da pitam da li postoji bilo kakva mogucnost da se ta brzina pisanja smanji na 2x (posto je vec star i odrtaveo a ja jadan nemam para za novi
Pa sad ako imate vremena i dobre volje ustedite mi neki dinar i pomozite sirotinji
Pozdra:wave:
PS: Vise bih voleo nekakav programcic od flesh biosa ali bilo sta je dobro.