Šta je novo?

WRC 7

hsv.stoned

- Audio Guru -
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poena
2,095
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
Kingston HyperX Fury 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (CL16)
GPU
Sapphire RX 580 Pulse 8GB @1440/2200 MHz
Storage
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Zvuk
FiiO K5 Pro + Beyerdynamic DT 900 Pro X/Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W + FiiO E10k
PSU
Cooler Master G550M
Kućište
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
Monitor
GIGABYTE G27Q & AOC i2481FXH
Miš & tastatura
Asus ROG Chakram wireless & ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Ostale periferije
Cube Reaction Pro
Mobilni telefon
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Black & Sony Xperia™ XZ2 Liquid Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Novi WRC, treci u nizu koji razvija Kylotonn (KT) Racing : https://www.wrcthegame.com/en

WRC 5 i WRC 6 su generalno lose igre, pre svega zbog fizike a i uopste su nekako nedovrsene, slabe na mnogim poljima. Cak su i prethodni Milestone WRC bolji.

WRC 7 za sada deluje bolje od prethodnih verzija mada je jasno da su Dirt Rally/Dirt 4 postavili visoke standarde i da fizika, zvuk, grafika ne mogu da pariraju Codemasters rally igrama ali je dobro sto sve ovo izgleda kao napredak u odnosu na dosadasnje KT WRC naslove. Ipak, neki se zale na losu podrsku za odredjene volane.

Poslednja izmena:
Probao sam igru, bukvalno mislim da moze da se obrise tema.

Jedino sto vredi su wrc licenca, celokupna ''prezentacija'' i veliki broj relija, staza (koje su prilicno dobre), solidan broj automobila.

Grafika i zvuk/zvucni efekti su jedva prosecni za danasnje standarde, za optimizaciju mnogi kazu da nije dobra (moj komp je mator ali sam primetio da je klasican los port, kao i ostali KT wrc naslovi do sada, Dirt Rally radi sa 50 fps na high presetu a ovo stuca sa 30 fps na low) a najveci fail fizika koja je i dalje losija cak i od Milestone-ovih WRC.. toliko je arkadna, jednostavna, na nivou malobrojnih rally igara za smartfone i jednostavno je smesna u odnosu na Dirt Rally a posebno Dirt 4 (sim preset).

Uz to kazu da su podrska i podesavanja za volane lose odradjeni.
Nisu mi jasne ove izjave (uglavnom likova iz YT recenzija i to sa ozbiljnih kanala) da ''ovo'' ima bolju fiziku od Dirt Rally/Dirt 4, to jednostavno nije tacno. Trazio sam po opcijama da li mozda postoji ''sim preset'', ugasio sve asistencije.. ne vredi.

Sve u svemu jos jedan fail, pre svega zbog fizickog modela koji je losiji cak i od Milestone-ovih WRC koji su uglavnom bile korektne niskobudzetne arkade sa zaraznim online MP-om.

Poslednja izmena:
Probao i ja igru i 100% se slazem sa tobom, obrisao sam je posle 5min. Optimizacija katastrofa, Dirt 4 mi je radio normalno a ovo stuca non stop, skoro pa ne igrivo ali ono sto sam video i provozao malo mi je dovoljno bilo. Stvarno igra kao da je za mobilni telefon sa tom smesnom fizikom. WRC 6 koji sam igrao na PS4 mi je daleko bolji nego ovo

I ja sam probao igru, fizika i ponasanje rally auta nije toliko lose i po meni se vidi napredak u odnosu na prethodne wrc naslove, ali fizika nije bolja od dirt-a 4 i dirt rally-a i slazem se sa vama optimizacija je katastrofa i meni se vuce na 30fps-a na low na 1680x1050 rezoluciji.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno