Šta je novo?

WRC 3 (2012)

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
Italian video game developer Milestone and publisher Black Bean have announced that WRC 3, the racing simulation that has been sanctioned by the FIA, will be launched during October 2012 on the PlayStation 3, from Sony, the Xbox 360 from Microsoft and the PC.

The developers at Milestone are saying that both the graphics and the game engine for WRC 3 are re-built from the ground up using in-house created tools, with the main aim for the team being to deliver an experience that is as close as possible to real-world rally racing.

The game is set to offer all the rallies that are included in the 2012 World Rally Championship official calendar, with all the teams and the drivers included in the new Career mode.

The new Spikengine includes new lightning models and particle effects that will bring the experience closer to the real world while making it easier for players to judge the best racing line through each stage.

The developers are also saying that “Milestone has streamlined every aspect of the game to allow new players instant gameplay satisfaction, while still allowing experienced rally gamers to explore the game’s full range of features and drive a WRC car from the comfort of their own home.”

WRC 3 is set to have rebuilt stages, more crowds lining the roads in order to support their favorite drives and cinematic introductions for each stage which lay out the main challenges the player will face.

Izgleda da ovi ne odustaju, a da li ce uopste biti pomaka tek treba da se vidi.

pa kad imaju licencu... lepo izmuzu kolko mogu i teraj dalje :d

Kada sam gledao ove slike,pomislio sam da mi nije u redu nesto sa vidom. :d

ovi se drže japanskog poslovnog sistema, dodaju dva tri drveta i par travki i eto nove igre :D tek će WRC2020 izgledati totalno drugačije ali kad se bude poredio sa WRC2010 :D

Da nemas nesto protiv japanskih automobila, a ? ;)
Bili najjaci i ostali najjaci. A sa auto igrama iz Japana, e tu je vec losija situacija :)

Ne znam sta se bagujete, meni ovo izgleda odlicno. Istina da previse deluje vostano (CGI), ali osvetljenje i teksture su odlicne.

Ma de, izgleda gotovo isto kao i stari, ali ajde da im poverujemo da stvarno neki nov engine rade i da je ovo sve i dalje Work In Progress...

Ne znam, ne archim to zlo :)

^ja sam verovatno najveci fan wrc 2010 i 2011 na forumu pa mogu da kazem da je ovo napredak :) Bar koliko mogu da vidim na ovom klipu.
Prethodna 2 wrc-a sam cenio zbog odlicnih stejdzeva, pravog rally smeka, zaraznog mp ali je fizika bila nedorecena, bolja od dirt2 ali ne na nivou dirt1 a da ne pominjem cmr2,4 ili ne daj boze rbr :)

Ovo sada mi deluje sasvim ok, upravljanje je sredjeno a ovi sa klipa nemaju pojma da voze :d pa ne mogu tacno da procenim ali raduje me ovo sto vidim, kamera iz treceg lica i i z kabine, vidi se da su upravljiviji automobili i da je sve realnije u odnosu na prethodna 2 wrc :)
Grafika je bolja ali ja ocekujem da poboljsaju ono najbitnije, pored fizike, zvuk ;)
Jedva cekam, u nedostatku boljih rally naslova ovo je do 00! Dirtovi su njesra i dosadni, aj dirt3 mozda i moze da prodje uz modovanje fizike ali sta vredi kada su stejdzevi 0. Za prethodne wrc igre mogu opusteno da kazem da imaju stejdzeve za 9/10, mnogo bolje i od cmr cak i rbr.

Mnogi od vas su preskocili ovaj ultra-zarazan mp, ja od kraja decembra do danas imam skoro 5 dana odigranog mp i procenat pobeda od oko 30% i jos mi nije dosadio iako sve redje palim igru jer me mrzi :D

Kapiram da ce sada postovati wrc kalendar za 2012 godinu ali da ce ubaciti/ostaviti jos neke drzave.

http://www.wrc.com/calendar-and-rallies/

U svakom slucaju, svi neasfaltni stejdzevi su vrh, i asfalt je ok ali mene bar ume nekako da smori. Argentina, Sardinija, Australija, Grcka, Meksiko.. brutalno dobri stejdzevi.

Jedva cekam da izadje ovo, ima da se pokidam od igranja mp :)

Poslednja izmena:
jel je potreban oridjidji da bi igrao mp? moram da instal dvojku da ga probam, posto i mene smorile staze na dirtu...

Sve je za dz :) Sta ti mislis kako ja igram :d Oba dosadasnja wrc su free.

Potreban je samo game spy acc, ukucas podatke u prozor igre i pici. Igra nije bas najbolje optimizovana, gpu usage je uglavnom oko 80% a uopste nije cpu zahtevna, mozda su zbudzili da treba quad/x4 ali mizerno koristi jezgra, grafika moze da prodje ali samo sa 4xAA inace je iskrzano previse samo 4xAA je problem, moraces da ocujes graficku, ja sa 5850 na 800/1200Mhz imam 50 fps prosek. Mada probao sam i sa default, nema bitnijih razlika kao i na max klokovima, nije dobro optimizovana sa nabudzenim AA.

Aj kada zbudzis sve to javi se da vozimo.

Bili najjaci i ostali najjaci. A sa auto igrama iz Japana, e tu je vec losija situacija :)

Pa jedina losa stvar sa GT5 recimo (koji je iz Japana) je neozbiljan online. A i reli je za 250 koplja kvalitetniji od ovog sto sam video u ovoj temi (bilo kao arcade , bilo kao simulacija).

Nije mi cilj bio da trolujem , ali ovakvo flejmovanje ne tolerisem :d

Kapiram ja o cemu vi pricate ali jos od cmr5/rbr ne postoji nista bolje od wrc 2010/2011 i sada 2012, to je problem, s'tim sto mi ovaj poslednji deluje nekako najkrstenije. Aj Dirt1 fizika je ok ali je sama igra dosadna.

uf nema sanse da se naviknem na ovo posle dirt3 i showdown...cak mi i dirt3 cudan posle showdown-a a kamoli wrc xD

Ja sam lepo rekao da je wrc 2011 simulacija u odnosu na prljavstine i sve ostalo u poslednje vreme :d

Aj vezbaj pa tek onda da igramo, da te ne derem sad bezveze :D

bolje uzivo da se nadjemo na nekoj njivi sa dva jugica, ebes ti ovo, vec sam uninstall xD

Daj nemoj zajbavati, e al si cava :d

Igra rasprema, posebno mp ali nije za nubare tj tezak je rally :D

Mogao si bar da probas, ne 1 na 1 nego da upadnemo u session sa 16 igraca.

Nema nikoga iz Srbije, sve neki spanci, italijani, portugalci, rusi, cesi, litvanci..a i kosooki.

Poslednja izmena:
Wrc2 je bio sasvim pristojan + mp za dz. Ako naprave isti pomak unapred kao i prosle godine bice ovo odlicna igra. Ken blok moze da ga sishe.

Ken blok moze da ga sishe

:-devil-:

Izgleda da ce Dirt4 biti cista rally igra, valjda ce imati fiziku bar kao Dirt1.

A do tada meni je su i wrc2 i 3 dovoljni, kao nesto jedini prihvatljivo danas. Sudeci po ovom klipu fizika je bolja nego u wrc2, nije simulacija ali je arkadna simulacija, uz zarazan mp tu nema greske. Grafika je bolja, aj to znaci ali nije presudno, samo da zvuk srede..

Nemam pojma, nemam volan :d

Ali pricam sa ovim ljudima sto igraju mp, ima chat prozor u samom mp, svi oni igraju sa volanim ili bar gamepadovima, kazu da je mnogo bolje tako. Ja igram preko tastature jer sam navikao, imam gamepad i probao sam, stvarno je malo upravljivije ali jednostavno bolje igram preko tastature, navika je cudo.

Ovaj wrc3 obecava sto se tice fizike, mislim da ce lepo saradjivati igra sa volanom ali videcemo..

Deluje malo krstenije od dvojke, sto se tice fizike.. :D

[YOUTUBE]IR9VAcwKbxk[/YOUTUBE]

Odgledao oba videa.. ajde da im verujem :-devil-:

[YOUTUBE]MgB0EuqtOWQ&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]XtgnYEaYxQY&feature[/YOUTUBE]

Ej ljudi :) Radim intervju s razvojnim timom, danas bih trebao da finalizujem pitanja, pa da to odradim sutra. Imate li vi nešto što želite da ih pitate, pa da ubacim i to?

Da li ce tockovi moci da se ''zaokrenu'' pod uglom vecim od 10 stepeni? :d

Pitaj ih zasto je toliki problem da se implementira RBR fizika, ma i fizika CMR serijala, u kranjem i najgorem slucaju dirt1 fizika ;)

Ja sam fan WRC 2 i dugo igram online, fizika nije toliko losa ali automobili imaju neki problem sa upravljanjem..

Da li ce tockovi moci da se ''zaokrenu'' pod uglom vecim od 10 stepeni? :d

Pitaj ih zasto je toliki problem da se implementira RBR fizika, ma i fizika CMR serijala, u kranjem i najgorem slucaju dirt1 fizika ;)

Ja sam fan WRC 2 i dugo igram online, fizika nije toliko losa ali automobili imaju neki problem sa upravljanjem..

Za RBR ti mogu reći - zato što je procenat igrača koji žele toliki realizam bukvalno u rangu statističke greške. 95% igrača nema ni volan, ne isplati se ulagati uopšte toliko novca i vremena u fiziku. Da mi je naći izjavu nekog od profesionalnih reli vozača koji je čak rekao da je RBR nerealan, jer je u stvari teži od stvarnosti :)

Fizika je uvek jako, jako relativan pojam. Čuo sam bar 5-6 različitih priča šta to ljudima smeta kod WRC. Meni recimo jedino upada u oči to što kola čak i na asfaltu ne prijanjaju baš najbolje. Pitao sam ih za taj segment kao i šta su generalno uradili na kontrolnom sistemu. Setih se i one nebuloze za auto respawn - tipa, kad izađeš točkom sa puta, a on te resetuje nazad. 16 pitanja, videćemo na koliko će želeti da odgovore. Nisam ih baš otvoreno pljuvao, pa će valjda biti raspoloženi :)

Nazad
Vrh Dno