Šta je novo?

Wrath Of The Lich King

Plavimost

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2004
Poena
309
jel zna neko gde moze da se uzme Wrath Of The Lich King bez preordera?

Vidimo se na zurci u KGBu povodom luncha WOWa !!!

Ja sam upravo ispred Comtrade-a na Obilicevom vencu i ako dodjem do svoje kopije nudim svoj pre-order za 799 din.

Pakom

Teško da ćeš naći negde WotLK. Valjda im je stopiran na carini kamion sa diskovima, tako da je samo jedan deo stigao u prodavnice. To je već sigurno razgrabljeno. Oko 11 sam bio u prolazu kod Vuka, pored onih igraonica. Već se nakupila masa ispred prodavnice. :D
Pogledaj na WOW serbia forumu (trenutno je offline zbog preopterećenja), imaš tamo sveže informacije.

Ima u PC4U na Studentskom Trgu poveca kolicina.

Evo bas sam malopre bio do Merkatora i u IPS-u pun izlog WOTLK-a :) Nekako imam utisak da je uvoznik malo zeznuo stvar (na svoju stetu naravno) ili je visa sila uticala da celokupna kolicna ne dodje na vreme u radnje, pa su oni koji su hteli da kupe,a nisu uzeli preorder ili su izvisili za isti, pazarili igru online - ili direktno od Blizza ili su kupili samo cd key na netu, pa su do sada uveliko lvl80 :D

kada je svuda u svetu 50% cene ....SRAMOTA!!
SVUDA ima za ~1800din napolju...
ua za uvoznika.....Da nije i za to kriv PDV :) LOL

kada je svuda u svetu 50% cene ....SRAMOTA!!
SVUDA ima za ~1800din napolju...
ua za uvoznika.....Da nije i za to kriv PDV :) LOL

Nije kriv PDV vec alavost uvoznika! Ispalili ljude najstrasnije, a jos je i 2x skuplje nego napolju. :smash:

Poslednja izmena:
Nisam mogao da verujem...em su kasnili em je cena X2 .....Ja sam svoje primerke uzeo na amazonu za tachno 18 funti shto je oko 1900din sa sve "free" isporukom.

Nazad
Vrh Dno