Šta je novo?

Wrath of the Lich King

MaxXx

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2003
Poena
650
Kao što je i najavljeno, za nešto više od jednog dana stiže nam nova ekspanzija apsolutnog vladara svih MMORPG'ova. Pošto vidim da nema otvorena tema eto ja ću pokrenuti jednu pošto igra koja ima preko 12 miliona igrača širom sveta sigurno to zaslužuje. Siguran sam da na ovom forumu ima ljudi koji igraju ovu igricu *cough* ovaj hocu reci video igru.

arthasvj6.jpg

Nove instance, novi modeli oružija i oklopa (nešto ozbiljniji da tako kažem nego što smo imali priliku da vidimo do sada), nova prostranstva i sasvim sigurno zagarantovane neprespavane noći koje nas očekuju :D

Takodje se snima i film po igri, a materijala za film ima hvala bogu i previše, lora same igre je toliko dugačka da bi se komotno mogle snimiti 3 triologije Gospodara prstenova i da se posle toga očekuje nastavak.

Jedva cekam! :D Igrao sam betu, i odusevila me je, narocito Death Knight, a i svidjaju mi se novi talenti, narocito demon form kod warlocka. ^_^ Osecam da ce biti extra. :)

Nadam se da ce WOTLK vratiti WOW na zlatne pocetke. Blizz. pravi najbolje igre i tu nema sta da se doda, a razbice sve ostale, jer su spremili nenormalan udar na PC gaming svet sa Starcraftom 2, Diablom 3 i naravno u pripremi je i Warcraft 4 baziran na Diablo 3 engineu koji ce do izlaska biti dodatno unapredjen.

Ja jos danas video u Comtrade prodavnici u Mercatoru u NS-u. Oko 700 i nesto din. Ili mozda nisam dobro video :)

Lopov generalni zastupnik za srbiju je ocepio cenu od oko 45e za obicnu i 95e za Collectors edition, sramota kako im je zinulo d.... za pare.

Ohoo, WOTLK nam se priblizava, znaci mozemo da ocekujemo jos par smrtnih slucajeva u narednih nekoliko meseci... :trust:

I jel ovo kraj price ? Nema jos neki big boss ala illidan da se rokne ? :D

igra bi trebala da kosta u maloprodaji oko 3500,00 din. Ima je i u nekoj radnji na Slaviji . Moj burazer je rezervisao ali bez tog preordera .

Poslednja izmena:
Pa ostao je glavni boss, tj. onaj koji je sve zakuvao, Sargeras.

Da, ali gde njega da smeste? :D Zar nije Northrend poslednji poznati deo Azerotha?... Mada, kako su najavili jos gomilu ekspanzija, na kraju cemo, izgleda, posetiti i home planet Drenaja..... :d

Hahaha slucajno sam naleteo na neki tekst o WoW Wotlk i smejao sam se kao lud zbog par recenica:
Suffice to say: mothers, you are about to lose your sons; girls, you are about to lose your boyfriends; and Alice? Sorry...

aiiii kakav je intro igre kuku :)))) uvek sam gotivio blizz, a tek njihove cinematics auuuu, ZLO!

ja se sa ortacima skupio 12 u 10 ispred com trade shopa, i jedva dodjosmo do kopije u 12.... neki ljudi su ostali bez igre...

northrend je ok, mada sam i dalje u nedoumici da li da rollam dk, ili da nastavim maina... ali s obzirom da sam već krenuo northrend da pikam, teško da ću uzeti dk iznova.... a i ne tankuje mi se na 80

fino su odradili igru, nema šta... čekam samo da vidim kakve će sve raid instance dodati...

davno sam postovao, pa ne mogu da editujem, a zaboravio sam da pitam.... da li se još nekom desilo da mu pada fps u northrendu? počinjem da se nerviram jer mi fps nekad bude ispod 20, a na ovom istom kompu furam drysis warhead sa 25- 30 fps. crysis izgleda neverovatno bolje, i definitivno je zahtevnija igra, hdr, motion blur, i sl. wow to ništa nema, a opet radi mi lošije... ako neko zna šta bi moglo da pomogne, hvala

e da... ljudi nisu normalni... dva dana posle izlaska igre, viđam death knightove lvl 72,3,4 kako se šetkaju po northrendu! 0_0 ja tek izgurao lvl i po, ali neću da žurim, hoću sve questove da vidim, i sve profesije da doteram do max opet....

Cuo sam da se jako brzo levelaju do 70 posto im je prva mapa kao kod Blood Elfova/Drenaja tako da nema gankovanja...

Uzgred, u kom trenutku su odustali od Demon Huntarda i odlucili se za Death Knighta?

Poslednja izmena:
Cuo sam da se jako brzo levelaju do 70 posto im je prva mapa kao kod Blood Elfova/Drenaja tako da nema gankovanja...

Uzgred, u kom trenutku su odustali od Demon Huntarda i odlucili se za Death Knighta?

do lvl 58 su im svi questovi instancirani, ne do 70.. a lako se stiže do 70 jer svaki mob daje 20% više exp, i treba ti 30% manje exp za lvl up, to važi za sve sad, osim ako nisu promenili nešto.

Jos mi nije stigla :mad: :mad: :mad:!!!

kasne sa isporukom, koliko sam čuo nijedan collector's edition nije stigao u našu zemlju 12. uveče u 12 sati. a mi što smo se gurali ispred šopova da kupimo smo pobrali sve, čak mislim da na kraju nije bilo dovoljno kopija ni za nas...

Hahaha slucajno sam naleteo na neki tekst o WoW Wotlk i smejao sam se kao lud zbog par recenica: "Suffice to say: mothers, you are about to lose your sons; girls, you are about to lose your boyfriends; and Alice? Sorry... "

To stvarno nije smesno to je zalosno, ja sam sedeo ispred wow-a mozda dva meseca i hvala bogu smorio me i vise ne igram, znam da cu sad kupiti sve delove "original" :d i da cu ponovo poceti da trunem ispret 38" :D

P.S.: Ko se izvuce iz ove prokletinje nek mi javi jer wow moze da zarazi ceo svet, treba leciti ljude :p

pozz

Poslednja izmena:
P.S.: Ko se izvuce iz ove prokletinje nek mi javi jer wow moze da zarazi ceo svet, treba leciti ljude :p

pozz

Jedini meni poznat nacin je da lepo prodas sve likove koje imas, uradis add/remove, zatim spalis diskove i prestanes da se druzis sa svima koji igraju WoW. :D Salu na stranu, posle prodaje likova, sumanjam da ces imati zelju da ponovo krenes...

kasne sa isporukom, koliko sam čuo nijedan collector's edition nije stigao u našu zemlju 12. uveče u 12 sati. a mi što smo se gurali ispred šopova da kupimo smo pobrali sve, čak mislim da na kraju nije bilo dovoljno kopija ni za nas...

Ja sam narucio preko neta...i jos je nisam dobio :mad:

Gde ce drugde nego u Svedskoj. Hladno vreme, ne ide im se napolje. :D

Bash su fino sredili grafiku. Trebalo mi je vremena da provalim da je WoW u pitanju, I dalje je crtana ali nema vishe muljavih tekstura i nekako izgleda manje gey nego ranije.

Stvarno izgleda extra, ali ne da me smara opet da levelujem lika i opremam ga nego nemam reci. Od izlaska ekspanzije skocio sam samo 1 level. Quest reward itemi su njesra... bar za sad. Malo sam se iznervirao jer sam poslednji deo opreme za svog main char-a nabavio tek par dana pre izlaska WotLK-a. :( Aj' sad opet... Nije da se sporo leveluje, nego nemam puno vremena, a i igra me vise ne drzi kao ranije. Par kvestova i do vidjenja do sutra.

Ne znam koliko su boost-ovali druge klase, ali ja sa (uglavnom pvp opremljenim) enhancement shamanom ladno resavam group kvestove za 2-3 ljudi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno