Šta je novo?

wow

fakic

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2008
Poena
304
dali neko zna na kom serveru u wow-u igra najvise SRBA? :type:

da samo sto ja mislim na Frostmane-u nemoze da se igra sa BURNING CRUSADE dodatkom,moze da se igra samo obican wow!?

mislim da bi se trebali skupiti igraci iz srbije na nekom novom serveru za novi dodatak!BURNING CRUSADE ! :smash:

Ne postoje odvojeni Burning Crusade i ne-Burning Crusade serveri, na svima može da se igra i WoW i BC.

To bi bilo poželjno. Može i na piratskim serverima da se igra ali je boolja.

mislim da nas ima na dosta servera, ja sam bio na shadowmoon (alijansa) bilo nas je dosta, sad igram drugog lika na talnivarr (horda) i nisam primetio da nas ima mnogo (osim nase grupe koja je i presla zajedno na taj server), primetio sam da ima dosta hrvata.

Na Burning Blade ima oko 150-200 ljudi s Balkana.

Poslednja izmena:
hvala svima na odgovorima i komentarima! vidimo se u wow-u :D

zaboravio sam da kazem da ja igram na NAGRANDU,ako jos neko igra neka se javi !?

Poslednja izmena od urednika:
Cek pa jel moguce onda da se igra wow bez BC-a?!

Moguće, samo ne može da se ide u nove teritorije koje su došle sa BC-om.

Moze da se igra bez TBC-a. (samo ne moze da se ide u outlands)
Ima puno srba na Sylvanasu,videh guild "s guza do suza" :d

Poslednja izmena:
tamo i onako nema mnogo ljudi jos je rano da bi ih bilo dosta na novom kontinentu!

Ja dok sam igrao svi su bili na dragonmaw pa presli na frostmane!

hvala proday! lepo od tebe sto si se javio!:)

znaci ima nas jos iz Kaca :)

Poslednja izmena:
Nema, ja neigram vec 2 god. Mozda pocnem ako nadjem dopunu od 2 meseca na ulici :D

znaci nikada te vise nece biti u wow-u! ,)

ja sam na Magtheridonu od skoro (alijansa) ima nasih likova.......a da i sestra je tu........i na sporegar - u pa ako ima nekog da krece da levela nek se javi da opicimo zajedno

mislim da nas ima na dosta servera, ja sam bio na shadowmoon (alijansa) bilo nas je dosta, sad igram drugog lika na talnivarr (horda) i nisam primetio da nas ima mnogo (osim nase grupe koja je i presla zajedno na taj server), primetio sam da ima dosta hrvata.

I ja igram na shadowmoon-u i ima mnogo vise hrvata.

ja sam poceo na frostmana i tu i ostajem za sada ako ima jos neko neka se javi pa da rokamo zajedno! :)

I ja igram na shadowmoon-u i ima mnogo vise hrvata.

pa jedan od razloga zasto sam promenio server bio je zato sto je shadowmoon vise ruski server nego engleski, kao sto bi trebao da bude. skoro je bila besplatna migracija sa shadowmoona, tako da sam sve svoje likove prebacio na dragonmaw.

ja sam na Magtheridonu od skoro (alijansa) ima nasih likova.......a da i sestra je tu........i na sporegar - u pa ako ima nekog da krece da levela nek se javi da opicimo zajedno

Burning Blade je za Magtheridon, shto se tiche broja Srba, neshto kao Velika Srbija.
Znam lika na Magtheridon (horda) koji je sedam dana slao poruku "poklanjam acc i 1000 golda prvom srbinu koji se javi i ni jednog srbina nije nashao.
Ja na BB kad sam prestajao igrat posaljem samo jednu na general "poklanjam matse i jos ponesto" i dodje 100 ljudi ispred AH za 2 minuta.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno