Šta je novo?

WoW patchevi

uskmarko

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2004
Poena
645
Imam WoW (original) i imam 1.11 patch.
Kada se instalira WoW od početka piše da je verzija 1.11 (kupljena je pre par dana, pa su verovatno već ubacili (v1.11). Nakon otvaranja naloga krece da skida 1.12 patch od 450 MB. Može li se to kako izbeći?
Mislio sam da ako imaš npr 1.11 ne moraš da skidaš celih 450 MB već nešto sitno...

Ne bas. Patchevi izlaze svake nedelje, ali ni su svi za download, nego s vremena na vreme povuce samo recimo 100 kb sa servera za neku sitnicu, i sad posto ti delovi ne mogu da se updateuju onda ti ne gine kompletan download

Ne bas. Patchevi izlaze svake nedelje, ali ni su svi za download, nego s vremena na vreme povuce samo recimo 100 kb sa servera za neku sitnicu, i sad posto ti delovi ne mogu da se updateuju onda ti ne gine kompletan download

Užas. Imam 256K ali svejedno potrebni su sati da se to skine.... :wall:

Mogao si od nekog ko je skidao taj patch u kompletu i instaliras ga na svom kompu bez problema.

ako ti bude trebao neki patch ti mi javi;)
p.s.(*** tek sam sada video tvoj thread)
poz

Imam još jedno pitanje. Moj brat ima wow (original) i nalog na battle.net-u. Mogu li ja na mom kompu instalirati njegov primerak wow-a i igrati preko njegovog naloga??
Meni se čini da bi to radilo bez problema, ali eto da proverim...

Nema potrebe uopste da instaliras njegov primerak; tj. radice i sa tvojim ako potice iz istog regiona. Dovoljno je samo da uneses njegov username i password i to je to :wave:

Sjajno. No, pošto u kući imam ovaj bratov original, instaliraću njega. Pretpostavio sam i ranije da može tako pošto vidim da to ide na username+password a ni ne pita za serijski prilikom instalacije.

tnx

...ali nemožete zajedno da igrate, tj samo jedan igrač može da se igra na jednom nalogu (nevredi da pokušavaš da praviš lika na drugom serveru, pošto će ti brat ako se igra dobiti DC)

pa da ali ako se dogovore kad cje ko da igra necje biti nikakvih problema;)

Nisam ni mislio da igramo istovremeno. Ja bih se ulogovao kasno nocu, a njemu treba u "normalna" vremena.

Nazad
Vrh Dno