Šta je novo?

Wow automatsko produzavanje POMOC

laki_777

Cenjen
Učlanjen(a)
09.02.2014
Poena
154
Drug me zamolio da mu uplatim neku pretplatu na wow (posto on nema karticu). I ja da mu pomognem, uradim kao sto je rekao i uzmem onu od 12.99. Nakon toga ja vidim pise renew 6/12/2014 i pretrazim malo po internetu, kad videh da se to aumtomatski produzava (!).I on ****** to prvi put uplacuje pa nije znao. Sta sad da radim, citao sam da ima opcija Cancel Subscription, ali ova njegova pretplata traje 6 mjeseci. Sad ako ja kliknem Cancel Subscription da li ce pretplata vaziti jos ovaj mesec i nece mi vise uzimati pare, ili ce skidati do kraja tih 6 meseci ? Pomagajte ako znate !!!

Samo idi Cancel Subscription ono sto je aktivno ostaje a nece biti narednih obnavljanja automatski . Uostalom sve to pise mali crni tekstic ispod :)

e hvala
imam jos jedno pitanje. bi li mogao u banci traziti da mi prekinu (blokiraju) uplate na wow, ako cancel subscripton slucajno ne uspe

Kako misliš da ne uspe... samo ti idi na Cancel subscription, njemu će biti aktivno toliko koliko si mu uplatio i nemoj ništa da brineš.

^ +1 za ovo sto su ti rekli Gizmo i donmarkon
Cancel subscription otkazuje samo automatsko produzavanje, dok aktivni prepaid ostaje netaknut.

Vrh Dno