Šta je novo?

Wow 10 days free?!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Widim da su omogucili da se skine wow i igra 10 dana. Interesuje me da li je to klasicni wow (stari) ili ima i TBC u tome?!?

...obican wow

Poslednja izmena:
Aha, evo sad sam skontao da ima i TBC da se skine probi ali ako vec imas account nawow-u ;)

*** sta ces :D...
-ja igram pomalo na toxicwow i wowscape...besplatno je :d,a ima i BC...

Ovde je slucaj isti kao i kada ti diler da da probas drogu besplatno :)

I zdravija...

Ako ako deco, samo da ne sedite na 'ladnom. :)

Ma nerazumem ljude koji se navuku na ovo. Svojevremeno sam igrao stari wow i to maksimalno sat dva dnevno, sve preko me vec smaralo!!!cisto sam hteo da vidim kako sve to izgleda sada na 22 inca monitoru i vecoj rezoluciji :D

Ni ja ne razumem... iskoristio sam taj 10 day trial, gustirao igru, bacio peglu i posle 2 dana obriso WOW sa harda.

-mene je u startu smorila grafika...candy :D.
Sad odigram po malo cisto zbog par ortaka koji igraju...
...e sad Age OF Conan,to bi moglo da mi uzme mnoge noci :d

....nazalost preterivanje u svemu je lose :D.(osim u sexu :smoke:)

Ma nerazumem ljude koji se navuku na ovo. Svojevremeno sam igrao stari wow i to maksimalno sat dva dnevno, sve preko me vec smaralo!!!cisto sam hteo da vidim kako sve to izgleda sada na 22 inca monitoru i vecoj rezoluciji :D

Srecom ne razumijesh samo 10.000.000 ljudi:D

Igrao sam wow 2.5 godine i mogu samo reci da je kao zivljenje paralenog zivota. Shto bi rekao moj drug "idem gradom, a sve se okrecem, mislim da ce mi neko zabost ambush iz haustora":)

Poslednja izmena:
Srecom ne razumijesh samo 10.000.000 ljudi:D

Igrao sam wow 2.5 godine i mogu samo reci da je kao zivljenje paralenog zivota. Shto bi rekao moj drug "idem gradom, a sve se okrecem, mislim da ce mi neko zabost ambush iz haustora":)

Brate ja volim da levelujem na sebi, ali u stvarnom životu!!!

Brate ja volim da levelujem na sebi, ali u stvarnom životu!!!

Levelovao sam ja i na sebi. Uporedo teretana 100KG bez sala:D
Shalu na stranu, wow rijetko ko uspjeva igrati po 1-2 sata dnevno. Naravno ima sluchajeva (kao ti na primjer) ali su rijetki. Znao sam lichno 20-tak ljudi iz grada shto su igrali wow i svi su igrali +5 sati dnevno. Pazi, ne mozes biti casual a pogotovo ne hard core igrach wowa sa 1-2 sata dnevno. Svaki raid u TBC zahtjeva 3-4 sata minimum. Arena takodje. Ako hocesh da neshto postignesh u wow-u morash igrati +5 sati. Ako neces, ne igraj wow, igraj neki single player.

Poslednja izmena:
Levelovao sam ja i na sebi. Uporedo teretana 100KG bez sala:D

Pa kada bih mogao bez blama da zivim roditeljima na grbaci ceo zivot i ja bi bio najsrecniji samo da idem u teretanu i igram igre (vijanje curica se podrazumeva, jel), ali okruzuje nas surova realnost :wall:

Pa kada bih mogao bez blama da zivim roditeljima na grbaci ceo zivot i ja bi bio najsrecniji samo da idem u teretanu i igram igre (vijanje curica se podrazumeva, jel), ali okruzuje nas surova realnost :wall:

Ma ne brate, zaposlen sam vec 3-4 godine, zivim od svog rada. Ali je problem shto sam u slobodno vrijeme bio ili na wow-u ili u fitnesu. Zapostavio sam bio sve, drushtvo, prijatelje, porodicu i to sve zbog wow-a. Vremenom to zadovoljstvo igranja predje u obavezu. Srecom sam se skinuo, jedva.

Poslednja izmena:
Dobro virtuelni bodybuilderi :D idite i dizite virtuelne tegove :)

Closed.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno