Šta je novo?

WoW 10 days free trial!

ikonoklast

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
825
Da li neko zna sa kog sajta ili torenata moze da se skine jer onaj Blizzardow p2p downloader mi i ne radi bas kako treba - skinuo sam 1GB preko noci ali mi je posle islo jakoooo sporo. Samo da niije FilePlanet jer se kod njih placa registracija, znaci da bude besplatno!

Pozdrav!

A sta postoji mogucnost da se igra besplatno 10 dana?

Pokusavaju da nas navuku, sram ih bilo :d .

Crash Owerride je napisao(la):
Pa i da postoji - sta ces da postignes time ?
Da udjem u igru whispujem komsije i da im napisem : bezte stigo zdravko colic

igor2 je napisao(la):
Da udjem u igru whispujem komsije i da im napisem : bezte stigo zdravko colic

Jos bolje, "bezte, stig'o Guild Wars" 😀. 10 day trial = navlakusha...

Dobijas dodatnih 10 dana kada kupis wow, ideja je da to das nekome i da ga tako navuces da i on placa pretplatu, ako ne znas nekoga da ima original wow i nije iskoristio dodatni kupon, nista od toga.

padawan je napisao(la):
Dobijas dodatnih 10 dana kada kupis wow, ideja je da to das nekome i da ga tako navuces da i on placa pretplatu, ako ne znas nekoga da ima original wow i nije iskoristio dodatni kupon, nista od toga.

Nije ideja u tome, nego da mozes da probas pre nego sto eventualno kupis, da vidis da li ti se svidja ili ne

Pa dobro jel moze ili ne moze?
Kao sto za eve ima 14 dana, jel ima nesto tako za wow?

posetite evropski sajt WOWa i vidite tamo... ako ima 10 day eval. to ce se samo tamo videti...

najbolja fora je ako kupis wow, sto je uradio moj klinja, znaci nije imao mesec dana free, nego mesec i 10 dana..... on i drugar se regali online ali sa onim kljucem za 10 dana trial sto bi kao trebao da poklonis nekom... medjutim, sa tim nemas sve opcije u igri, nego samo sa full verzijom... i onda sutra uvece ukucali pravi kljuc i dobio je odmah sve opcije, ali mu nisu skinuli tih 10 dana, nego po isteku njih dodali jos mesec dana.....

igor2 je napisao(la):
Pa dobro jel moze ili ne moze?
Kao sto za eve ima 14 dana, jel ima nesto tako za wow?

Ima to sam vec spomenuo gore - ne bih vas pitao da onaj Blizzardov P2P downloader radi kako treba, zar ne? Fazon je u tome sto je sporo, posle skinutih 1GB mi je islo jako sporo. A do sad sam jedino na FilePlanetu nasao klasican download, ali se kod njih PLACA registracija, sto ti treba za download.

Pa bih tako molio svakog ko zna gde ima, ukljucujuci i torrente, da ostavi link, a ne da smara kako samo hoce da navuku ljude da im placaju pretplatu (iako je to delimicno tacno 😀 ) . Ima ljudi koji bi zaista hteli da probaju WoW pa da onda odluce o kupovini, a ovo je nacin da se to uradi.

Pozdrav i hvala svima na odgovoru!

oogabooga je napisao(la):
najbolja fora je ako kupis wow, sto je uradio moj klinja, znaci nije imao mesec dana free, nego mesec i 10 dana..... on i drugar se regali online ali sa onim kljucem za 10 dana trial sto bi kao trebao da poklonis nekom... medjutim, sa tim nemas sve opcije u igri, nego samo sa full verzijom... i onda sutra uvece ukucali pravi kljuc i dobio je odmah sve opcije, ali mu nisu skinuli tih 10 dana, nego po isteku njih dodali jos mesec dana.....

trial taj od 10 dana je potpuno funkcionalan kao i full igra samo sto posle 10 dana mozes jedino da ga produzis orginalom, nikakve restrikcije ne postoje.

Aman ljudi, zar niko ne zna gde ima da se skine besplatno a da nije Blizzard?

-=crusader=- je napisao(la):
trial taj od 10 dana je potpuno funkcionalan kao i full igra samo sto posle 10 dana mozes jedino da ga produzis orginalom, nikakve restrikcije ne postoje.

bogami, kod nas je postojalo restrikcija, a i kod klinjinog druga isto, jos ti ispise u toku online igranja da su neke funkcije moguce samo sa full kljucem....

colt je napisao(la):
Aman ljudi, zar niko ne zna gde ima da se skine besplatno a da nije Blizzard?

a sta se patis sa tim, kao mnogo ti znaci 10 dana trial, ako si vec resio da ga igras online, kupi igru.....

milim da ne moze da re razmenjuju stvari sa drugim korisnicima i ne mogu da se kupuju stvari na AH sa tom 10 day trial verzijom....ali posle moze da se nastavi sa full....
kad se kupi igra dobije se 30 dana za DZ i taj mali kupon od 10 dana...da se da ortaku
ako neko oce (ivane ti npr.🙂))))) neka se javi 🙂
for the horde

Nazad
Vrh Dno