hvala, a gde sve treba da postavim mine ? jednmom sam uspeo da postavim mine u sva sedishta one voznje sa raketama i nakon toga me je ubio ... jel treba samo po jedno sedishte u onaj tocak jednu u rolerkoster i jedno u rakete ili !?about:blank je napisao(la):Kad si na potezu, postavi minu u vagon, i nemoj je aktivirati. Kompjuter ce preskociti sljedeci potez, i imas fore za sljedecu minu. Pokusaj, proci ces iz 7-8 pokusaja...
daj save sa 41 % :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:GANDALF je napisao(la):pogledaj [na E] i videses da samo treba da skakuces preko santi leda nakon sto pokupis girdere i kad se priblizis onoj kucici gde je prekidac stavi girdere tako da ne moze da te gadja...prosto a evo ti i save file sa svim predjenim misijama:
cheers
misterx je napisao(la):...
hvala, a gde sve treba da postavim mine ? jednmom sam uspeo da postavim mine u sva sedishta one voznje sa raketama i nakon toga me je ubio ... jel treba samo po jedno sedishte u onaj tocak jednu u rolerkoster i jedno u rakete ili !?
misterx je napisao(la):...
daj save sa 41 % :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GANDALF je napisao(la):...
Ja sam sama presla 58% tako da ne posedujem save sa 41 a ako me ne bude mrzelo da prelazim ponovo dobicesh...
za sad slusaj:
u prvom potezu dodjes do ledenog "stuba" i sakrijes se iza
u drugom pokupis paketic
u trecem krenes ka prekidacu i skaces preko onih malih santi leda i postavis girder tako da ne moze da te gadja
predjes preko girdera pazis da ne padnes kroz rupu izmedju dasaka i preso si
ajd uzdravlje cheers
Cek, cek, tek sad vidim da sam napisao "vagone"
U one kucice pored kojih oni stoje, tu postavljaj mine. Ja sam stao na 58%, ne otvara nijednu novu misiju, ne znam kud dalje?
Svaka cast za ovo! cheersmisterx je napisao(la):nashao sam neki walktrough pa ce vam mozda biti od pomoci ... meni je ostalo josh 2 misije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari