Šta je novo?

worms 3d

misterx

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
619
ja sam otkljucao 40%...
zaglavio sam se na misiji nobody rides without pay ili tako nekako se zove ... kada treba stavljati mine da bi platili voznju ... pa ako je neko preshao savet bi mi dobrodoshao KAKO ?

Kad si na potezu, postavi minu u vagon, i nemoj je aktivirati. Kompjuter ce preskociti sljedeci potez, i imas fore za sljedecu minu. Pokusaj, proci ces iz 7-8 pokusaja...

ja sam se zaglavio u misiji(ja mislim da je peta misija) kad treba da stignes do X mesta,nemas ni jedno oruzije,ovaj protivnicki crv te stalno gadja a avion baca ovce u vodu...
znaci nema sanse ,stalno me ovaj smrad ubije...

pogledaj [na E] i videses da samo treba da skakuces preko santi leda nakon sto pokupis girdere i kad se priblizis onoj kucici gde je prekidac stavi girdere tako da ne moze da te gadja...prosto a evo ti i save file sa svim predjenim misijama:

cheers

E pa hvala za 'save', vec sam se isfrustrirao sto sam presao 27% a otkljucao mi je samo 4-5 mapa. Sad konacno mogu da koljem drustvo koje dodje na razlicitim terenima :)

ok,probacu to kako si rekao sad pa cu ti javim,svejedno hvala za save... mozda ce mi biti u pomoci :D
pozdrav!

about:blank je napisao(la):
Kad si na potezu, postavi minu u vagon, i nemoj je aktivirati. Kompjuter ce preskociti sljedeci potez, i imas fore za sljedecu minu. Pokusaj, proci ces iz 7-8 pokusaja...
hvala, a gde sve treba da postavim mine ? jednmom sam uspeo da postavim mine u sva sedishta one voznje sa raketama i nakon toga me je ubio ... jel treba samo po jedno sedishte u onaj tocak jednu u rolerkoster i jedno u rakete ili !?

GANDALF je napisao(la):
pogledaj [na E] i videses da samo treba da skakuces preko santi leda nakon sto pokupis girdere i kad se priblizis onoj kucici gde je prekidac stavi girdere tako da ne moze da te gadja...prosto a evo ti i save file sa svim predjenim misijama:

cheers
daj save sa 41 % :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

misterx je napisao(la):
...

hvala, a gde sve treba da postavim mine ? jednmom sam uspeo da postavim mine u sva sedishta one voznje sa raketama i nakon toga me je ubio ... jel treba samo po jedno sedishte u onaj tocak jednu u rolerkoster i jedno u rakete ili !?

Cek, cek, tek sad vidim da sam napisao "vagone" :zid:
U one kucice pored kojih oni stoje, tu postavljaj mine. Ja sam stao na 58%, ne otvara nijednu novu misiju, ne znam kud dalje?

misterx je napisao(la):
...

daj save sa 41 % :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja sam sama presla 58% tako da ne posedujem save sa 41 a ako me ne bude mrzelo da prelazim ponovo dobicesh...
za sad slusaj:
u prvom potezu dodjes do ledenog "stuba" i sakrijes se iza
u drugom pokupis paketic
u trecem krenes ka prekidacu i skaces preko onih malih santi leda i postavis girder tako da ne moze da te gadja
predjes preko girdera pazis da ne padnes kroz rupu izmedju dasaka i preso si

ajd uzdravlje cheers

GANDALF je napisao(la):
...

Ja sam sama presla 58% tako da ne posedujem save sa 41 a ako me ne bude mrzelo da prelazim ponovo dobicesh...
za sad slusaj:
u prvom potezu dodjes do ledenog "stuba" i sakrijes se iza
u drugom pokupis paketic
u trecem krenes ka prekidacu i skaces preko onih malih santi leda i postavis girder tako da ne moze da te gadja
predjes preko girdera pazis da ne padnes kroz rupu izmedju dasaka i preso si

ajd uzdravlje cheers

nemoj da se cimash preshao sam ....

Cek, cek, tek sad vidim da sam napisao "vagone"
U one kucice pored kojih oni stoje, tu postavljaj mine. Ja sam stao na 58%, ne otvara nijednu novu misiju, ne znam kud dalje?

hvala puno... lako je kad znash gde da postavljash mine :) ;)

nashao sam neki walktrough pa ce vam mozda biti od pomoci ... meni je ostalo josh 2 misije

misterx je napisao(la):
nashao sam neki walktrough pa ce vam mozda biti od pomoci ... meni je ostalo josh 2 misije
Svaka cast za ovo! cheers

Nazad
Vrh Dno