Šta je novo?

WORMS 3D problem

GANDALF

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2000
Poena
619
Kako mogu da dodjem do save file-a sa svime otkljuchanim, stvarno nemam zivaca da 100 i vise misija prelazim a nije mi uzitak igranje na 10 mapa + one generisane...treba mi pomoch. ceo dan juche sam igrala i doshla sam jedva do 33 % . pomagajte molim vas.

Na njihovom officalnom sajtu su svi oni preshli ali niko ne voli da deli... jel mogu da dobijem link ili da mi poshaljete na mail?

Ja inache odavno igram ovaj serial ali preterali su stvarno ako su ochekivali da prosechni korisnik koji radi i neshto drugo osim shto igra pomenutu igricu. help needed. :D

daj meni posalji save game makar i tih 33% nemam vremena da igram sam.ja i zena jedan protiv drugog samo igramo.....pozdrav
ps nigde na netu (makar ja nisam nasao)nema save sa svim mapama

:D - e bas dobro da nekog "iskusnog" pitam sta da radim na drugom nivou (oni dzinovski kukuruzi) - pobijem sve protivnike ali i dalje ne prelazim na sledeci nivo?

Pomozite !!!

Pozdrav cheers

morash da dodjes do onog paketa na malom ostrvu,tu je jet pack,a onda preletish na drugo ostrvo i zavrsish nivo..btw koristi grider tu

Izvinjavam se sto postavljam ovo pitanje ovde(ne bih da otvorim novu temu)...Secam se da sam odavno igrao WORMS ARMAGEDON...i evo opet bih da se igram al' nesto ne stima...Znam da sam igrao na 98-ici,ali sad
kad imam XP nece da radi(pretpostavljam zbogXP-a)...Da li ima neki PATCH,za ovo. Stvarno mi se igra!!!

Unapred hvala i jos jednom se izvinjavam sto ovde postavljam ovo pitanje :!:

:oops: po cenu da ispadnem glup za ovu igru ,moram da pitam jos jednom - kako sa onolicko malim griderom predjem na ostrvce koje je bar jos duplo toliko udaljeno ??

Ajde pomoc

Pozdrav cheers

Pritisnes enter i dobices duplo veci grider ;)

Evo poceo sam i ja da igram wormse(3d),ali izgleda crack nije dobar,igra se pojavljuje u prozoru,kako da prosirim na ceo ekran...?
Igru ne startujem preko one ikonice sto mi je na desktopu vec preko crack-a...koji je iskopiran u folder igre...

Video sam ja one komande u readme fajlu...ali cim ih ukucam u ''advance'' pise mi ''wrong disc inserted''....?

help please...

gde da nadjem igru moze PM ....

i ja sam na XP jel radi !? :mrgreen:
hvala

gde da nadjem igru moze PM ....

i ja sam na XP jel radi !?
hvala

Neznam gde mozes da nadjes igru zato sto sam iz Bora...

A,ako si mislio da pitas da li igra radi na XP-u----->radi!!!

I neznam sta ce ti taj ''kez'' smajli tu....?

DeanXP je napisao(la):
Pritisnes enter i dobices duplo veci grider ;)
bolje ne prosiruj girder, lako propadas sa veceg... sad imam 48 %... javite mi kako se zove save file i dostavicu vam ga, inace ja imam uputstva za prelazenje svih misija i trainer kad se zaglavim na nekoj...

I ja imam isto problem jer mi igra pusta u window modu.Da li neko zna kako da ga otklonim.

Neznam gde mozes da nadjes igru zato sto sam iz Bora...

A,ako si mislio da pitas da li igra radi na XP-u----->radi!!!

I neznam sta ce ti taj ''kez'' smajli tu....?

kez smajli je zbog poshtavanja pravila o pirateriji

nadam se da ti je sada jasnije !

koliki ti je crack? da uporedim sa mojim, moj radi sasvim zadovoljavajuce, sad imam 54 % i ubijam se da predjem dalje...

ponavljam molbu:

AKO IMA NEKI FRIK koji je ovu igricu presao 100 % nek dostavi file!

a zna li neko ili postoji li patch kako da promenim suprotno kretanje misha?

koliki ti je crack? da uporedim sa mojim, moj radi sasvim zadovoljavajuce, sad imam 54 % i ubijam se da predjem dalje...

crack je ''deviance'' 3.37MB

a zna li neko ili postoji li patch kako da promenim suprotno kretanje misha?

...ja sam mislio i da je to od crack-a...

Izgleda da ne moze da se promeni suprotno kretanje misha! **biga smeta ovako!

hall je napisao(la):
Izgleda da ne moze da se promeni suprotno kretanje misha! **biga smeta ovako!

Moze!
Kad startujes igru pod Advanced upises /INVERTMOUSETP
To me je strasno nerviralo i nisam mogao da pocnem igrati dok to nisam resio.

Evo tek sam sad seo za kompjuter.SCOUT da li si u medjuvremenu resio problem sa igrom i kako?

Evo tek sam sad seo za kompjuter.SCOUT da li si u medjuvremenu resio problem sa igrom i kako?

Ma jok...(a pokusavao sam)...cu da je reinstaliram...
A i uskoro uzimam novi comp...pa ca da vidimo kako ce na njemu... :?

Ma ne vredi reinstalacija probao sam.Cak sam probao i na drugom kompjuteru ali isto.E sad mozda ces ti imati vise srece. :D

Evo...uzeo sam od ortaka negove crve 3d...i sad ce da vidimo..

I sta bi...

Ovih dana menjam komp...pa nemam vremena za neki dan videcemo kako ce biti na novom kompishu... do tada....

POZDRAV

SCOUT je napisao(la):
Evo poceo sam i ja da igram wormse(3d),ali izgleda crack nije dobar,igra se pojavljuje u prozoru,kako da prosirim na ceo ekran...?
Igru ne startujem preko one ikonice sto mi je na desktopu vec preko crack-a...koji je iskopiran u folder igre...

Video sam ja one komande u readme fajlu...ali cim ih ukucam u ''advance'' pise mi ''wrong disc inserted''....?

help please...

kako ste reshili ovo ... stvarno smara window mode ... aj na pm ako ne mozhe ovako molim vas ...

Ma jok nista...preso sam na underground,call of duty....
Jes da su crvi dobri ali ako cu onako da ih igram.... :?

Vrh Dno