Pokusaj sa PC Cillin-om...Moja preporuka je 2000 (jer mi se cini da je jednostavniji za upotrebu, koristi iste patterne, i engine, a i dozvoljava update offline, izasao je 2001. godine, nemoj da te buni to), ali mozes i bilo koju noviju verziju.
Meni se on pokazao kao najbolji, i u to sam se uverio proslog leta kada se pojavio MS Blast. Iako su svi znali da postoji propust u Windowsu, bez patcha ga nista nije zaustavljalo, i prvi virus koji je to uradio bio je upravo pomenuti, dok su istovremeno drugi ostavljali "removal tool", on je to radio sa redovnim update-om (pogledaj topic: RPC Interface Buffer Overrun Vulnerability - MSBLASTER WORM)...
Dok mi se ne bude pokazao kao los ja cu ga koristiti, iako mnogi nemaju neko posebno misljenje o njemu...Nadam se da ce ti pomoci...
P.S. Dok su iscekivali update, mnogi su mi pricali da je update za PC Cillin "slucajno" izasao nesto ranije nego za ostale, pa kada su videli da neki antivirusi zaista zaostaju (kao u tom slucaju npr. AVP), izjavljivali su da ce ipak poceti da koriste gore pomenuti...