Šta je novo?

WorldCup 2006 i internet TV

IzNoGooD

Čuven
Učlanjen(a)
20.08.2003
Poena
860
Da li neko zna neki sajt odakle bi mogao da gledam utakmicu Argentina Vs SCG u petak?
Znachi bilo WMP ili REAL ili Winamp kombinacija, potpuno svejedno.

Ne znam da li RTS1 pusta uzivo preko neta i fudbal, tek sam se danas setio da pogledam...

Unapred hvala

RTS ne prenosi utakmice.

Egzaktli; televizije placaju velike pare za prava na emitovanje takih stvari - zasto bi ih fraj emitovali preko interneta (istovremeno kad ih i emituju na tv-u)?

Nigde to nisam do sada video - maksimalno sto nude je neki live ticker, eventualno neki radio program koji prenosi utakmice. IP TV nije jos zazivela, jedino sto moze da se dobije je video on demand, ali to se mozda moze iskopati nakon same utakmice.

da ne pokrecem novi tred, da li isto vazi i za F1, posto fudbal ne gledam ?

silverglider je napisao(la):
Egzaktli; televizije placaju velike pare za prava na emitovanje takih stvari - zasto bi ih fraj emitovali preko interneta (istovremeno kad ih i emituju na tv-u)?

Nigde to nisam do sada video - maksimalno sto nude je neki live ticker, eventualno neki radio program koji prenosi utakmice. IP TV nije jos zazivela, jedino sto moze da se dobije je video on demand, ali to se mozda moze iskopati nakon same utakmice.

Ti mu dodjes kao neki sveznajuci? To sto nisi video, ne znaci da tako nesto ne postoji.

BBC prenosi utakmice iz Nemacke na internetu.
" UK users will be able to watch all the BBC's games live on the website, which will also feature audio streams from Radio Five Live and minute-by-minute written reports on all matches."
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/world_cup_2006/bbc_coverage/default.stm

ABC je prenosio College ligu besplatno za posetioce iz SAD.

Da ne pricam a azijskim web stranicama...

Itd. itd.

Ko je cuo za Google, snaci ce se...

Ima na netu i NBA i UEFA CL je bila pa verujem da ima i Wc2006. Moracu da ispitam ortaka kako on bese gleda. Ima svega a da bi se normalno gledalo potrebno je min 512k.

Naso sam neki TVUPlayer sa kojim se moze pratiti ESPN2 gde se prenose utakmice... jedino sto sa mojom konekcijom od 256kbps jako slabo radi... 🙁

Odavde se moze skinuti prog: http://www.tvunetworks.com/downloads/TVUPlayer.zip

Aj nek jave oni sa vecim bandwidth-om kako im radi!

Poz

Poslednja izmena:
evo upravo gledam ESPN2 (SUI-FRA) sa 768 konekcijom...nije lose, gledljivo...cudi me da je ovakonesto moguce s'obziromna stroga pravila fife....

Freelancer je napisao(la):
Ti mu dodjes kao neki sveznajuci? To sto nisi video, ne znaci da tako nesto ne postoji.
...

Citaj malo sta pisem: ne da ne postoji prenos tv programa preko interneta, nego da ja nisam cuo da WM2006 neko daje fraj (iliti za dz) svima na raspolaganje live (osim tikera). Ako imas potpuniju informaciju, ispravi me i gotovo - ne moras biti bezobrazan.

Ja malocas pokrenuo winamp shoutcast TV i najgledaniji kanal je bio onaj na kome je prenosena utakmica Svajcarska - Francuska. Ali nisam mogao da se konektujem i gledam posto je bio pun.

silverglider je napisao(la):
Citaj malo sta pisem: ne da ne postoji prenos tv programa preko interneta, nego da ja nisam cuo da WM2006 neko daje fraj (iliti za dz) svima na raspolaganje live (osim tikera). Ako imas potpuniju informaciju, ispravi me i gotovo - ne moras biti bezobrazan.

Pa jeste, samo si odmah konstatovao... da ne prepisujem, znas sta si napisao, a ja sam u svom postu vec objasnio i informisao gde se moze pratiti fudbal, pa eto koga interesuje neka procita moj post.

Freelancer je napisao(la):
Pa jeste, samo si odmah konstatovao... da ne prepisujem, znas sta si napisao, a ja sam u svom postu vec objasnio i informisao gde se moze pratiti fudbal, pa eto koga interesuje neka procita moj post.

Konstatovao sam jedino da ja nisam video free pristup WM2006, a sudeci po tvom odgovoru, ispalo je da sam izjavio da je nemoguce naci bilo kakav tv program na netu. A konkretno si informisao ljude da mogu da odu na odmor u UK i prate tamo fudbal na BBC-u ili u USA i gledaju ABC, a ko ne zivi tamo neka gleda na googlu ili azijskim sajtovima. Vrlo konkretno za nekoga ko trazi dlaku u jajetu u tudjem postu.

zhao mi je shto se ovo ovoliko zakuvalo.

elem, pomocu Winampa sam juce video jedan kanal koji prenosi utakmice (tj. tako je stajalo u info za kanal), i kada sam se konektovao bio je neki nemacki razgovor sa nekim "trenerom" koliko sam shvatio.
nisam uspeo zbog posla da sacekam prenos utakmice, tako da nisam 100% siguran da li se prenosila utakmica. danas cu da se nakacim oko 14h i sacekacu da vidim ima li prenosa...

Lale je napisao(la):
Naso sam neki TVUPlayer sa kojim se moze pratiti ESPN2 gde se prenose utakmice... jedino sto sa mojom konekcijom od 256kbps jako slabo radi... 🙁

Odavde se moze skinuti prog: http://www.tvunetworks.com/downloads/TVUPlayer.zip

Poz

sasvim ok sa 512k ADSLom, malo zasecka, ali to je to... samo ima da kazem svima u firmi da ne prilaze svojim racunarima, zabranim proveru maila, proveru vremena za Cecin koncert itd itd...😛
samo se nadam da ce da prenose ARG:SCG na nekom od tih kanala...

koliko sam ja video na sajtu rts-a ima pregled najzanimljivijih detalja jucherasnjeg dana... ali je kvalitet blago retji shlj.

Lale je napisao(la):

Poz
RADI !!!
bog te blagoslovio.... zna da secka, ali izdrzace barem za prvo poluvreme, dok ne sletim do nekog kafica sa TVom....

Kada bih napisao ovde kako se omogucava pracenje programa BBC-a i ABC-a van njihovih maticnih zemalja, moj post bi bio obrisan zbog copyright i sl. problema i to administratori dobro znaju. Google postoji, neko svako koga zanima potrazi i naci ce.

Iznogood-e, koliko ti vuce kad onako lepo radi, bez seckanja?
Vidim da 31kB/s nije dovoljno...

pa posto u firmi imam adsl 512k, sto je maximum 52kB/s to mu je neki minimum...

jer chim neko u firmi proveri mail, meni secne...

mada, chisto sumnjam da ce neko danas u 15h proveravati mail 😀

Ako se telnetujete na ascii-wm.net na port 2006, mozete pratiti utakmice u ascii formatu ...

Nazad
Vrh Dno