Šta je novo?

WorldCoin [WDC] (scrypt)

Mladene jos kopas feniksa? Dal da prebacim 1mh na njega? Isplati li se jos uvek?

^
Piše da stratum još uvek nije aktivan.
Jedino da kopaš LongPool...

Mladene jos kopas feniksa? Dal da prebacim 1mh na njega? Isplati li se jos uvek?

Da kopam,rezultati su sledeci, sakupljeno 1040 coina za 17h,ide ok,poceo sam sa tezinom 0.74,sad uveliko ide 3 puta teze 2.22 a pre nekih 3h stiglo mi na balance oko 90 coina odjedanput,to i pise na sajtu da se poneki blok ne isplati automatski pa ga odrade rucno,ja i onako bio zadovoljan,pa onda su za primer.
Grafike su smanjene za 1 intensity sa 19 na 18 zbog manjeg rejected,imam od 1 do 3% stale,znaci skoro sve ide na pool.

Opet zaboravih da spomenem,pool je http://pxc.allpoolz.com

Poslednja izmena:
Ne znam, meni na tom poolu prekida na svakih 10min pa moram restart i smorio sam se... Eto ostavi mi adresu walleta pa cu ti poslati ovaj sitnis sto sam uzeo kad legne...

Ljudi, majnujte solo. Uzeo sam 40dgc za tri sata, a 40 za 12h u polu.

Poslednja izmena:
Sa kojom snagom? :trust: Zvuči kao da imaš jedno 45 MH/s na raspolaganju.

Poslednja izmena:
Daj neko uputstvo link kako da se podesi solo mining za neku valutu... Da li isto moze da se koristi cgminer/reaper za to? Pojasni ako ti nije frka..

Solo mining je kod sebe (u localhostu), nemaš to raditi nigde drugo (tako reći). Snaga 1.2mhs ili 1200khs. Sa veoma malim diff i uz malo sreće možeš izvući više nego iz pool-a.
Ima tutorial na oficijalnom sajtu od digitalcoina, potražite malo. Ja sam linux user, mada sam za ovaj digitalcoin morao dići na drugom laptopu mining server, pošto nije podržan za linux wallet.

Inače gore je greša u pitanju je DGC, navika mi da pišem ltc :D uglavnom isti đavo, 40 u 3h, a celu noć sam majnao u poolu i 40dobio (13+h)

Poslednja izmena:
WDC ili DGC i jel mislis 40 ltc ili 40 wdc/dgc za 3 sata ???????

Šta ustvari kopaš? Lepo si napisao oko 40 LTC-a u pool-u. Za to ti treba jedno otprilike 90 x 7950, koje izgleda, nemaš. Pazi malo šta pišeš. ;)

Poslednja izmena:
Mislis da je isplativo? Jel ti prodajes nekom ilegalno ili stekas i cekas berzu? Koja je cena vidim samo da je jedan lik trazio 1.5k za 0.7btc

Štekam, samo se nadam da neće biti kao sa royalom, pa mi ostane 6000 u šteku.
Sigurno je isplatljivije nego u pool-u. Kažem ti sinoć sam stavio oko 12h u pool i danas oko podne keširao 40dgc, a treba oko 150~ za 12h koliko se sećam.

Poslednja izmena:
Au singer sad si i mene zbunio, mislio sam da si uzeo 40 dgc za 3 sata :)

Nista, krecem onda i ja solo mining dgc-a...

Sad si opet gore napisao da si kesirao 40 wdc a ustvari je dgc jel ? :-D

Ova tema treba da se zove coin svastara :D
Vise ne znam o cemu je rijec WDC, LTC, DGC...

Dok je dignemo ode zarada :-D nego mi reci sta kad pokrenem solo mining ispratio sam uputstvo i ne pokrecu mi se karte uopste... Kontam da mi majnuje sa procesorom lol help

Ja koristim cgminer. U 1i10minuta sam našao dva block-a. Što je 40coina u 1hi10minuta. Ali onaj prethodni sam je trajao duže nego ova dva. Zavisi od sreće. Samo ne treba odustajati. Mada nekada odustanem :D

Baci ovde config fajl i parametre za pokretanje cgminera.. Da li isto vazi i za reaper? Da li pokreces wallet u server modu? Kako da se prate karte da li rade? U walletu?

Ja sam pratio uputstvo na bitcointalk forumu za dgc solo mining u prvom postu, i dobijam samo stales, 0 accepted..

Vrh Dno