Šta je novo?

WorldCoin [WDC] (scrypt)

E to je vec posao. 80x isplativiji od bitcoina.

Pustis masine na 4h da rudare i zaradis onoliko koliko bi zaradio na bitcoinu za 2 nedelje. :p

Tajming je najbitniji... al valja nekad i spavati i raditi nesto drugo u zivotu osim rudarenja :D

nema tu ni jedan da valja, a na http://coinchoose.com/ stoji netacan podatak da je diff 0.08708762 kada je zapravo 1.02827421 dakle 11,5x veci. u prevodu nije isplativost 1500% vec 130% i uz lose poolove to nema smisla.

ma dajte bre, dal je moguce da ce te da gubite vreme na PWC?
Na najsugavijoj menjacnici ga samo ima, a cenu mu brani 0.03 BTC?!

ma dajte bre, dal je moguce da ce te da gubite vreme na PWC?
Na najsugavijoj menjacnici ga samo ima, a cenu mu brani 0.03 BTC?!

Neka ih,pusti,vise vremena za skupljanje Phenixcoin-a,dok je mali diff,ja vec imam 830kom.Ide odlicno,od ponoci bila mreza 100,a pre 3 h 460,i ubrzo pade na ispod 200,presli na power,uh,taman mislio da sam zakasnio.Mala tajna,otkupluje se na crno od jutros 12ltc/1000!

ispravljeno na Coinchoose.com.. 125% profit :/

ovaj evo ga sad na CoinChoose i ovaj PWC stoji na 125%

pretece me igy:d

Neka ih,pusti,vise vremena za skupljanje Phenixcoin-a,dok je mali diff,ja vec imam 830kom.Ide odlicno,od ponoci bila mreza 100,a pre 3 h 460,i ubrzo pade na ispod 200,presli na power,uh,taman mislio da sam zakasnio.Mala tajna,otkupluje se na crno od jutros 12ltc/1000!

To je odlicno!

Ja kopam Spacecoin vec neko vreme. Za sada ide odlicno, stabilno sve radi a trenutna isplativost je 450%, posto se sve jos drzi dosta zatvoreno i ne siri se previse u javnost (da se izbegne balon) ocekuje se da ce ovakva situacija potrajati, pametnom dosta...

Na kom poolu ti kopas tog phenix-a ?

U je*em ti ne pratim vec dan dva i odma spejs cuda treba biti non stop u toku, dajte neki pool za taj novi

I ne smeta ti što je premined, nekih sitnih milion komada od strane jednog korisnika? Uzmi ti lepo sad i 10/1000 pa pevaj, nemoj da čekaš jer neće ispasti dobro a skeptičan sam i za ovih 10 jer jedno je šta se "nudi" a drugo šta je zaista istina.

To je odlicno!

Ja kopam Spacecoin vec neko vreme. Za sada ide odlicno, stabilno sve radi a trenutna isplativost je 450%, posto se sve jos drzi dosta zatvoreno i ne siri se previse u javnost (da se izbegne balon) ocekuje se da ce ovakva situacija potrajati, pametnom dosta...

Ja ti skrecem (svima paznju) o trenutno naj zaradi,a ti tako

U je*em ti ne pratim vec dan dva i odma spejs cuda treba biti non stop u toku, dajte neki pool za taj novi

Pa Universe je pool, al mislim da ne moze da se pristupi jer je samo po pozivnici, bas da bi se sprecilo da dozivi sudbinu vecine slicnih, inace odlicnih coina.

ooo stigo je i Space Coin ...

dok stignem veceras sa posla ima da ima i Alija Sirotanavoc coin :d

koja je tezina sad, sa kojom snagom se kopa koliko koina, da vidim da li se isplati solo kopanje

Daj napravimo BenchCoin? :eyebrows:

I premajnujemo jedno milion novcica! :smoke:

Zaboravljate ko je pustio buvu za SpaceCoin :D

Uh sad tek vidim. Forget it. :p

nek mi neko objasni zasto mi je pri kopanju nvc-a uspevam samo 20% da izvucem od onoga koliko treba.. Npr kopam 12 sati a imam skoro 20% onoga cega bi trebalo da imam.. Kopao sam tu i ranije i sve je bilo ok, sad nemam pojima sta je a pool mi izgleda sasvim korektan.. KhoreNVCpool

Zato što kradu, ili je pool pood ddos-om pa dobijaš veći rejection ili je van EU pa ti veći ping, samim tim i veći rejection.
Mene su ovi sa dgt pokrali samo tako. Za 12h sam dobio 45coina, a trebao sam oko 110. Prešao sam na solo..

pa mamu li im, do pre 5 dana je bio korektan pool, sad kad se vratih ma jedva 20% izukao, 12 sati bacio..
Jel zna neko za neki dobar NVC pool???

Ja na ovom erundook-u pravim oko 50 coina za dan, a trebalo bi 90 (po trenutnom diffu).

ja na tom istom imam 2 dobra i jedan stale sher tako da su pool-ovi shit

Vrh Dno