Šta je novo?

world of warcraft

Ma nije problem u instalaciji igrice vec samo u original CD key-u. Zashto bi se mucio sa tim kljucem iz GB kad mozesh da narucish igricu na gornji telefon i to stize za jedan radni dan jer se shalje post expressom. Znaci placash igricu koju ti poshtar donese na kucni prag.Koje su prednosti ovoga? prvo dobijesh original kutiju sa 4 CD-a guest pass key-om i original key-om . Taj guest pass key iskoristish ti sam to ti je 10 dana probe,ili dash nekom drugaru koji hoce kasnije da kupi wow jer u slucaju da taj tvoj drugar napravi account i posle toga i on kupi wow ti imash automatski mesec dana za dzabe igranje na serveru. Ako bi ti iskoristio taj guest pass mogao bi da vidish dal ce da ti radi account sa americkom instalacijom i evropskim accountom i sa nama da podelish iskustva :wave:

Necu uzimati cd key ovaj decko kaze da je verovatno prevara i da bi se dzabe zezao.
@Talijan, najverovatnije cu naruciti sa amazona par komada, i par onih game cardova, jer imam veliku prednost :), ne moram da placam. Duga je to prica...

@Nitro LoL za placanje :) Hiljade drugih korisnika bi to isto pozelelo hihihiih
@Yu_Skywalker to ti polovna verzija, mislim vec imash lika sa kojim igrash ili je igrano ? jel imash i guest pass. Na kojem je serveru lik?Koji level ?

Polovna je ali to nema nikakve veze sa likom, ti igras sa novim likom na kojem god hoces serveru mozes da imas 50 likova na jednom akauntu, na ovom sto prodajem nema ni jedan.
Imam i 2 guest passa neiskoristena.

Evo danas mi je javljeno da je na Madjarskoj granici paket, javljam se kad stigne sutra :) :banana:

Bemti drzavu! U nedelju sam dobio mail da je paket stigao na granicu sa Madjarskom i nema ga jos da stigne. Strasno...

@Yu_Skywalker Proveri mail ;)

Vrh Dno