White_Dragon je napisao(la):Verovatno mozes naci u Platou u Knez Mihajlovoj, ali oni malo deru.Moj savet ti je generalno da sacekas expanziju, imaces problema da nadjes ljude sa kojima bi igrao na vecini servera. Sada svi vise u end game instacama. Ako bi sacekao expanziju i onda krenuo da igras bilo bi ti puno lakse, jer ce puno ljudi krenuti sa altovima.
Expanzija se ocekuje u aprilu.
Kada sam to rekao mislio sam da covek planira da igra na serverima gde ima puno nasih igraca(Dragonmaw alliance,Sylvanas i Dunemaul Horde) i da za Expanziju ce biti potreban orginal.Nije tacno da ne mozes naci sa kim da igras, barem ja nisam nikada imao problema sto se toga tice u pitanju je server Bronzebeard
diab10 je napisao(la):interesuje me da li se moze americka verzija wowa igrati na evropskim serverima, tj. da li blizzard moze uraditi ovako nesto? naravno u slucaju da ta americka verzija nije aktivirana itd...ima li ko kakvih iskustava sa ovim?
White_Dragon je napisao(la):Samo jednu stvar imaj na umu ako hoces da igras rogue-a, a to je da sta god ti mislio i drugi ti pricali nikad neces moci da imas dmg kao mage ( zbog aoe-a) a u vecini slucajeva ni kao fury/arms warrior (sta god vecina mislila). Dobra stvar kod rogue-a su vanish is stealt cijom ces kombinacijom uspevati da uradis puno questova sa manje truda/vremena nego sto bi to uradio sa nekom drugom klasom.
uuufff ne znam kako je to kod tebe na serveru, ali ja nikad nisam video da hunter udje u prvih 10 dd-a. Uvek su zakon magovi zbog aoe-a a posle dmg warriori i rogue-oviNajvise dmg-a u svakom raidu naprave warloci i hanteri
Bio je jedan lik na forumu koji je imao isti problem, prvo je pisao blizzardu, a onda je poslao svoju US verziju postom u Pariz Blizzardu. Posle toga ne znam sta je bilo, ali znam da igra WoW na EU serverima(mislim da su mu poslali EU verziju)interesuje me da li se moze americka verzija wowa igrati na evropskim serverima, tj. da li blizzard moze uraditi ovako nesto? naravno u slucaju da ta americka verzija nije aktivirana itd...ima li ko kakvih iskustava sa ovim?
White_Dragon je napisao(la):uuufff ne znam kako je to kod tebe na serveru, ali ja nikad nisam video da hunter udje u prvih 10 dd-a. Uvek su zakon magovi zbog aoe-a a posle dmg warriori i rogue-ovi![]()
Pa ja sam mojim guildom radim ZG,MC i BWL(kod nas jos nije otvoren AQNa koje instance mislis? Malo mi je cudno da recimo u MC raid uopste upadne dps warrior......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari