Šta je novo?

World of Warcraft

Wonderkid

Slavan
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
319
E posto sam POTPUNI pocetnike sto se ovoga tice,a kupio bi i original,da li ima neki "dobrovoljac" iz NS-a koji bi mi uputio u te sheme kako se krece sa igrom..

Poslednja izmena od urednika:
Ljudi pricaju da je to maltene najbolja igra svih vremena... kada bas ne bih imao sta da radim u zivotu, ladno bih kupio original i placao pretplatu? A vi?

Cenim da bez par meseci ama bas nista da ne radim nema smisla to raditi. :)

Ja igram WoW od 12 feb. i jeste najbollja igra ikada.
Za sve koji ne znaju 1. mesec je besplatan a tek kasnije krecu da skidaju.
Oni koji planiraju da krenu da igraju a nemaju s kim mogu da se prikljuce prvom domacem WoW guildu "WSG" - World of Warcraft Serbian Guild na adresi http://wsg.europe-pvpgn.net
Guild ima preko 160 clanova. Obavezno posetite forum za sve sto vas zanima o igri.

Kod drugara ladno radi bez problema na konekciji od 16,8 Kbps! Stvarno svaka im chast, igra je neopisiva. Verovatno ce uskoro poceti da se otvaraju institucije za odvikavanje...

Zveki je napisao(la):
Kod drugara ladno radi bez problema na konekciji od 16,8 Kbps! Stvarno svaka im chast, igra je neopisiva. Verovatno ce uskoro poceti da se otvaraju institucije za odvikavanje...
Ma kakvi nema leka :p
Zanima me kako modem podnosi masovnu tucu u Southshore-u?
Na Shadowmoon serveru rat tamo traje od pocetka uvodjenja PVP honor sistema i ume da secka zbog laga...

Moze li neko da mi da adresu do nekog kvalitetnog gameplay filma (malo veceg), da bacim pogled pre nego sto se prikacim na *isu ;) .

ssteva je napisao(la):
Ma kakvi nema leka :p
Zanima me kako modem podnosi masovnu tucu u Southshore-u?
Na Shadowmoon serveru rat tamo traje od pocetka uvodjenja PVP honor sistema i ume da secka zbog laga...

Na svim PvP serverima nema kraja raid-ovima od uvodjenja Honor Pointsa.
Ja ponekad igram preko modema i igrivo je kad nije neki mnogo veliki raid u pitanju :d

Kao prvo wonderkide otidji do igraonice BH u NS tamo trazi mandu ili fenkija ili ozima
oni igraju tj. igrao sam sa njima od prvog dana. Igra je fenomenalna ali mora se probati sto se tice samog introa on vam odma kaze sledece : igraj me igraj

p.s. moguce je izleciti se / skinuti se sa wow-a ziv primer ...

onaj ko nije ljubitelj RPG igara nek ne baca pare jer ce se extra smoriti....

zile lupio glupost i ostao ziv
znam ljude koji nisu ranije uopshte igrali rpg,a kad su videli wow bili su odushevljeni

Pa ja pre nisam igrao takve igre,i uzmem pirat,probam offline,ako iko to zna kako se igra :) i ono,svidela mi se...Samo neko treba da mi objasni kako se namesta za igranje preko neta...Jebga,pucace na piratima,al sta da se radi,bolje ista nego nista.. ;)

Pazi kad' ja nisam u tom fazonu - smatram da je za tu igru bolja varijanta SVE ILI NISTA, znaci ili cu da je igram kako treba ili je necu uopste ni igrati. Cenim da ce biti ovo drugo. ;)

ssteva je napisao(la):

Kazi mi neshto ako si skidao ove filmove, poshto se moj brat napalio pa je pocheo da skida sve na gomilu, te je skinuo vec 10gb, medjutim kako kaze nije to to, vishe bi voleo da gleda duze konstantne fajtove i cele raidove ili chak napredovanje karaktera kako vreme odmiche.
Kaze, da sve shto je skinuo do sad nema neku duboku prichu i da je ekstremno brzo, previshe je montiran materijal, muzika je preglasna koja nije prikladna za kompletni ugodjaj.
Ljudi su koristili prevelike rezolucije tako da je video bez potrebe oversized.

Znash li ti ili neko, koji su najbolji filmovi od svih tih hiljadu komada, ali da su shto duzi i da su fluidni u radnji sa opushtenom atmosferom.

Highl1 je napisao(la):
zile lupio glupost i ostao ziv
znam ljude koji nisu ranije uopshte igrali rpg,a kad su videli wow bili su odushevljeni

pa dobro nisam mislio da ce se bas 100% ljudi smoriti, ali dobar deo sigurno hoce tj. vecina.

ume da prevari taj naziv jako ;)

a i da se ne lazemo EVE je daleko daleko bolje odradjen samo sto je svet u koji je smesten WoW mnogo zanimljiviji od onog monotonog svemira i to mu je jedina prednost, a mana na bacanje ima.

:wave:

lucky2001 je napisao(la):
Kazi mi neshto ako si skidao ove filmove, poshto se moj brat napalio pa je pocheo da skida sve na gomilu, te je skinuo vec 10gb, medjutim kako kaze nije to to, vishe bi voleo da gleda duze konstantne fajtove i cele raidove ili chak napredovanje karaktera kako vreme odmiche.
Kaze, da sve shto je skinuo do sad nema neku duboku prichu i da je ekstremno brzo, previshe je montiran materijal, muzika je preglasna koja nije prikladna za kompletni ugodjaj.
Ljudi su koristili prevelike rezolucije tako da je video bez potrebe oversized.

Znash li ti ili neko, koji su najbolji filmovi od svih tih hiljadu komada, ali da su shto duzi i da su fluidni u radnji sa opushtenom atmosferom.
Imam samo dva filma, ne mogu da stignem od igranja da skidam vise
:smoke: i mislim da ne zadovoljavaju pomenuti preduslov.
Nema tu velike potrebe za filmovima, wow mora da se kupi, cak i ja u poznim igrackim godinama ne pamtim da sa osetio ovoliko odusevljenje za nekom igrom, ali eto ukoliko je neophodno moze burazer da svrati kod mene i da se neposredno uveri da je ovo najbolja igra ikada. Imam dobru rakiju nema brige za stimung neka sa javi slobodno.

FOR THE ALLIANCE :bottle:

Ako kupim original,na koji nacin mogu da placam pretplatu?

Ser Goxy je napisao(la):
Ako kupim original,na koji nacin mogu da placam pretplatu?

Kreditnom karticom, ili kupovnom tromesecnih pretplata u vidu kartica...

Prestanite sa prichom o piratskim serverima i piratima...

Ser Goxy je napisao(la):
tromesecnih pretplata? Kako?

imas nekog lika u prodaje neke vaucere u hot hardware mislim za oko 30 ali sad da ne pravimo reklamu ...

Ser Goxy je napisao(la):
tromesecnih pretplata? Kako?

computerland je zvanicni distributer pa bi kod njih trebalo da bude i game card-ova.
nazovi ih pa vidi....

Azda' je napisao(la):
Kao prvo wonderkide otidji do igraonice BH u NS tamo trazi mandu ili fenkija ili ozima ...

Od kada je BH opet u NS?

Ser_Zile je napisao(la):
mozda covek ni ne zna da su se preselili :)

Bili su vise od godinu dana u SM i nedavno ja krenuo da vidim sha ima, kad ono zatvoreno...
Nisam video Ozima 100 godina, pa nemam pojma sta se desava...

Chisto da vam prenesem bratovljeve utiske, dobar pokazatelj pravog duha multiplayer igranja i to u ekipnom odnosno klanskom drushtvu,
je video materijal "burning_legion_alliance_first_onyxia_kill_xvid.avi" u pitanju je okrshaj koji se dogodio 26-27 Aprila 2005 u Realm-u Burning Legion(EU),
40 Klanskih boraca Alliance (svi nivoa 60), u timskom sukobu sa Onyxiom.

Glavna razlika u odnosu na ostale video materijale je ne prekidanje avanture, kao i ostavljanje originalnog zvuka, naravno perfektna timska igra i postojanje komunikacije glasom, izmedju igracha koje je i zabelezeno na video materijalu.
Od 108GB video materijala, na raznim Klanovskim serverima, 80% su miksovana goXXa.
Katastrofalna montaza, upotreba kich muzike,(ne zelim da vredjam Hard core ili Metal ali jednostavno ne priliche atmosferi).
Medjutim ima i par simpatichnih montaza, poput "BeerForMyHorses.wmv", koji jeste okruzen kich Country melosom, medjutim chovek se trudio iz petnih zila.

Jednostavno vecina ljudi koja se upushtala u kreiranje ovih video materijala je ispod amaterskog nivoa, chini mi se da nikad nisu chuli za kombinaciju originalnog zvuka sa pritajenim atmosferskim muzichkim prilogom, prigodnim za takav materijal. Prosto shteta.

Poslednja izmena:
lucky2001 je napisao(la):
"burning_legion_alliance_first_onyxia_kill_xvid.avi" u pitanju je okrshaj koji se dogodio 26-27 Aprila 2005 u Realm-u Burning Legion(EU),
40 Klanskih boraca Alliance (svi nivoa 60), u timskom sukobu sa Onyxiom.

moze link

Ne nije to taj link videcu da ga nadjem. Dao sam tachan file name, file je tezak 250mb.

Vrh Dno