Ma kakvi nema lekaZveki je napisao(la):Kod drugara ladno radi bez problema na konekciji od 16,8 Kbps! Stvarno svaka im chast, igra je neopisiva. Verovatno ce uskoro poceti da se otvaraju institucije za odvikavanje...
ssteva je napisao(la):Ma kakvi nema leka![]()
Zanima me kako modem podnosi masovnu tucu u Southshore-u?
Na Shadowmoon serveru rat tamo traje od pocetka uvodjenja PVP honor sistema i ume da secka zbog laga...
Evo linka pa skidaj http://www.warcraftmovies.com/Boyce je napisao(la):Moze li neko da mi da adresu do nekog kvalitetnog gameplay filma (malo veceg), da bacim pogled pre nego sto se prikacim na *isu.
ssteva je napisao(la):Evo linka pa skidaj http://www.warcraftmovies.com/
Highl1 je napisao(la):zile lupio glupost i ostao ziv
znam ljude koji nisu ranije uopshte igrali rpg,a kad su videli wow bili su odushevljeni
Imam samo dva filma, ne mogu da stignem od igranja da skidam viselucky2001 je napisao(la):Kazi mi neshto ako si skidao ove filmove, poshto se moj brat napalio pa je pocheo da skida sve na gomilu, te je skinuo vec 10gb, medjutim kako kaze nije to to, vishe bi voleo da gleda duze konstantne fajtove i cele raidove ili chak napredovanje karaktera kako vreme odmiche.
Kaze, da sve shto je skinuo do sad nema neku duboku prichu i da je ekstremno brzo, previshe je montiran materijal, muzika je preglasna koja nije prikladna za kompletni ugodjaj.
Ljudi su koristili prevelike rezolucije tako da je video bez potrebe oversized.
Znash li ti ili neko, koji su najbolji filmovi od svih tih hiljadu komada, ali da su shto duzi i da su fluidni u radnji sa opushtenom atmosferom.
Ser Goxy je napisao(la):Ako kupim original,na koji nacin mogu da placam pretplatu?
ATI FAN je napisao(la):Kreditnom karticom, ili kupovnom tromesecnih pretplata u vidu kartica...
Ser Goxy je napisao(la):tromesecnih pretplata? Kako?
Ser Goxy je napisao(la):tromesecnih pretplata? Kako?
Azda' je napisao(la):Kao prvo wonderkide otidji do igraonice BH u NS tamo trazi mandu ili fenkija ili ozima ...
PJ je napisao(la):Od kada je BH opet u NS?
Ser_Zile je napisao(la):mozda covek ni ne zna da su se preselili![]()
lucky2001 je napisao(la):"burning_legion_alliance_first_onyxia_kill_xvid.avi" u pitanju je okrshaj koji se dogodio 26-27 Aprila 2005 u Realm-u Burning Legion(EU),
40 Klanskih boraca Alliance (svi nivoa 60), u timskom sukobu sa Onyxiom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari