Šta je novo?

World Of Warcraft Action Figures

Da li neko ima pandarena a voljan je da ga proda? ne mogu da ga nadjem vec dugo. moze kontakt na pp

nisam ispratio? u kom klubu? ja igru nisam u životu igrao ali imam šest komada jer su mi se prosto dopale. a pandarena nisam našao do sad. hvala unapred

probacu, hvala na savetu

Da dignem temu iz mrtvih....6 godina kasnije od kako sam saznao za ove setove uspeo sam dobar deo da sakupim, sto kupujuci kod nas sto cimajuci ljude po belom svetu da ih dovuku.
Nazalost, nemam neku grupnu fotku svih jer trenutno nemam gde da ih izlozim, cak stavise nisam bas siguran koji mi nedostaju. Uvek povoljno moze da se naleti na Amazonu, recimo Pandu kojeg nikada nisam nesto ni gotivio, bio je pre koji mesec 20$ pa mi bilo zao da ga propustim. Kod nas je izbor dosta mrsav generalno, i koliko sam cuo figure su prestale da se proizvode vec neko vreme, valjda zbog ovih novih koje ce da krenu uz film.
Ima jos 2 figure koje bih bas zeleo da posedujem a to su Magni Bronzebeard i Vindicator Maraad, pa ako neko ima ovo a zeli da se rastane od njih neka me iscima :)

Nazalost malo cu otici u off sto se tice WoW-a, al inace mi je jako drago kad vidim da i kod nas u Srbiji postoje ljudi koji vole ovakve stvari, nazalost sve je manje ljudi koji kupuju ovo kod nas.

Ovo su trenutno moje dve figure, generalno ima jos nekih figura koje bih voleo da imam pa i cak WoW figura posto sam naleteo na par zanimljivih, steta sto nazalost nemam veci prostor za ovo inace bi u najavi cela plata isla na ovo.

TyOEAeL.jpg

Nazad
Vrh Dno