Šta je novo?

World Of Warcraft Action Figures

hehe kul xD
btw drugarica mi je bila juce do usca i slikala mi je ponudu u toj radnji, pa evo kacim slike da vidite... cene su malo realnije, mada ima jedna koja je 6 i nesto hiljada ne znam zbog cega :) i da izbor je isto siromasan... evo i linka: http://rapidshare.com/files/297213037/war_craft.rar

mada za ovog lezbosa kazu da je krs kvalitet xD
41eTFb3GipL._SL500_AA280_.jpg

Dobra je Valeera, samo sto je ta figurica uzas, pa je tu ispala ocajno. ;)

pa pazi, ove cene tipa 2099 i 2199 su skroz ok da kazes... jeste skuplje al nije bezobrazluk...
sa druge strane, drljavi murloci 3k, ona naga 6.5k! ej! nije losa, al te neke neutralne tj mobove kontam da bi uzimao na kraju, a mozda ih i ne bi ni pazari like ever. drugarica mi je rekla da je naga malo veca u odnosu na ostale ali opet 6.5k je preterivanje!
meni se svidjaju oba rouga, stim sto bloodelfica (valeera) stvarno izgleda ovde drljavo :S dok je onaj undead skroz kul, i priest je super, ostale su mi njanjave :)
@vuk_gamer imas valeeru ili?

@vuk_gamer imas valeeru ili?

Nemam, samo sam komentarisao kako je obicno nacrtaju da izgleda extra u stripu, a ovoj figurici je ispala katastrofalno. :) Neki likovi iz moje gilde su, svojevremno, odlazili da je pazare, i kako tvrde, uzivo izgleda jos gore. :)

ja i dalje tvrdim da se vise isplati nabaviti ih preko amazona :)
i ne kapiram poentu razlicitih cena....na prethodnoj strani baja koji je postovao neke slike(mrzi me sada da trazim post) iz prodavnice rece da su murloci 1,8k....e sad ispada da prvo treba obici sve moguce radnje jer moze da se desi da u nekima bude 1-2k jeftinije nego u drugim

pih smor :( ona mi bila favorit kad su se pojavile figure :S znaci katastrofa a? :)
stvarno na ovoj fotografiji izgleda uzasno, ne znam dal je do same fotografije, al deluje kao ne dovrsena obrada ivice i to....mozda tripujem ko ce ga znati :) ako je tako izbor spada na prista i ud/rouga :)
i cek kad pomenu strip, imas strip ili? digitalna forma, stampano? xD ako je digitalno daj link ili naziv da proguglam pa da skinem xD

@seraph za amazon se i ja slazem 19$ ~1200din u svakom slucaju je jeftinije :) plus onaj set od 50-60$ pa ti vidi :)
idemo tu akciju ako si za xD nisam ni ja pri lovi sad al u nekoj buducnosti mozemo da se izakcijamo ;)

@seraph za amazon se i ja slazem 19$ ~1200din u svakom slucaju je jeftinije :) plus onaj set od 50-60$ pa ti vidi :)
idemo tu akciju ako si za xD nisam ni ja pri lovi sad al u nekoj buducnosti mozemo da se izakcijamo ;)

e znaci nema frke oko toga,samo kao sto rekoh trebam prvo da se skrpim za kartu rammsteina pa onda ovo dolazi na red..... xD

hehe vazi ista prica, da uzmem hdd pa taman posle toga mozemo xD mesec ipo dva :) dogovoricemo se vec :)

a kako uzeti preko amazona u Srbiji?

preko kartice...?
jedino nemam pojma koliko naplacuju na granici,a to me najvise i brine

Ljudi manite se amazona to je Amerika bre.....
Evo u nemackoj na ebay-u koliko hocete i kakve god hocete.
Za one koji ne znaju SOFORT KAUFEN znaci kupi odmah tj ne moras da licitiras vec ta cena + postarina i to je to.

E sad ja konkretno poznajem coveka koji mi sve sa ebay-a donosi u Novi Sad za 20% od cene.
Preracunajte se i opet cete bolje proci nego da kupujete ovde. :) pozz

evo i linka cisto da vidite

http://games.shop.ebay.de/Merchandi...rcraft&_catref=1&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282

aiii pa ovo je papreno, ali je predobro! btw nema nikakve veze sa ovom kolekcijom koju mi jurimo :D

da dignem temu iz mrtvih....jel neko nabavio nesto od ovoga?
igrom slucaja do sada su kod mene zavrsili murloci, troll i succubus.

^ Ja sam uzimao pre 7-8 meseci. Prvo uzeh Amberlash :)D) za radni sto, posle uzeh i Murloc-e, Whitefang-a i braon Orc-a sa sekirom (zaboravio ime).

Pretpostavljam da si uzeo onog Troll-a koji je Hunter? I meni se on dopao.

Poslednja izmena:
ne, priest je u pitanju. fin je, dosta detalja, mnogo mi se dopada iako ja ga nisam birao (poklon).
e taj braon orc mi se mnogo dopada, ali moram da navatam nesto povoljnije. doduse, cekam illidana da mi upadne neka kombinacija...nisam bas u fazonu da dam 5k za jednu :)

koji je najbolji nacin kupovine/nabavke?

Hajde malo da oživim temu.
Ako neko ima figure, neka se javi.
Plaćam odlično!
2x više nego u radnji (za one koje nemam) !!!

Posedujem Ilidana u demonskoj formi. Bas izgleda vrhovno xD
Inace pre jedno 2 meseca sam pokusao da kupim preko kompijuterlenda onu pristicu, naravno sa sajta porucim, platim karticom, da bih posle jedno par dana dobio mail da figure nema na stanju te da ce mi novac biti vracen... od tada me zavlace sa povracajem novca, navodno zastoj je bio u banci, i tako mi ignorisu mejlove, odgovore na svaki treci... tako da online kupovina preko domacih sajtova vise nikad...

ja sam jurio Illidana dobrih pola godine, pa posto ga nigde kod nas nisam nasao, na kraju sam iscimao sestru da mi ga dovuce iz Beca.
Od svih figurica koje sam zeleo da posedujem, sada mi fali samo Arthas koga kod nas nema vec okruglo godinu dana. I sa njim ce biti izgleda isti princip nabavke

ma taj fazon, samo preko, ovde em je izbor kodza, em i ako ima nesto to su cene smeh...

JA sam video neke WoW figurice u BigBang-u u TC Usce... I dat kam lepo izgledaju....

Evo mali bump na ovoj temi - u potrazi sam za Judge Malthred Paladin S7 figurom (nova ili ve koriscena ali u dobrom stanju). Ako neko ima neke informacije - neka me kontaktira na PM.

Hvala unapred!

Izgledaju fenomenalno !!!
Meni danas stigao Tauren Hunter... :D

Prilozi

• 0408_dcd_tauren.jpg
    0408_dcd_tauren.jpg
    142.5 KB · Pregleda: 107
Nazad
Vrh Dno