Šta je novo?

World Of Warcraft Action Figures

@Seraph, Mozes ti kupiti figurice za Warhammer ili WoW board game, mislim da mogu da se kupuju odvojeno. Onda kupis i boje i krecis. To su dobre stvari za protiv dosade.

haha,neka....za ubijanje tog tipa dosade imam fax anytime :D
video sam na amazonu da su cene skroz pristojne,jel uopste isplativo narucivati ih preko njega? ne znam koliki bi porez ovi na granici lupili

brate u americi su 14$ :( ovde je cifra preterana... ja sam se vec ohladio, i ne pada mi na pamet da dajem ~300e za kolekciju :D

sto se tice amazona, mislim da je najbolje da se naruci set...
npr nasao sam set za 53$, a evo ti lista shipmenta za taj shop:
Europe ETA 10 - 20 business days --- --- ---
per Item $0.00 --- --- ---
per Weight (lbs) $25.00 --- --- ---
per Shipment $10.00
U kompletu ima 4 figure, kontam da uz malo brljanja, slanja mailova, moze da se sazna tacan iznos za ovu posiljku. Ovo je naprimer dobra varijanta za narucivanje, da se skupi vise coveka, lupam 2 coveka ili cetvorica i da se totalni iznos podeli sa brojem, i bilo bi jeftinije nego da se kupi ovde i to podobro... barem po mojoj nekoj logici i racunici :)
Tako da ako budes bio u fazonu da narucujes nesto, a hoces da primis padobranca sto se tice narudzbine i troskova, javi, mislim da je to u obostranom interesu :D

hmm,slazem se,ae videcu oko toga kako cu da se snadjem za cash nakon sto me karta za rammstein bude odrala....
bilo bi dobro da ima jos zainteresovanih pa da sredimo ovo svi zajedno i prodjemo gotovo za dzabe

count me in!
ako neko jos hoce nek se javi, bolje tako nego da nas ovi nasi lopovi deru!

e nego sada citam neke customer reviewe nekih od figurica.....vidim da se ona 2 raspala murlocka cesto isporucuju ubagovani tj. da su oba plave boje,ili npr da neke figurice nisu toliko precizno obojene pa su neki delovi ili neobojeni,ili boja prelazi....takodje mi upao u oci review gde lik kaze da kod njegove Nage koja bi trebala da drzi luk,strelu,i mac dolazi do par problema-luk npr nema fiksiran polozaj u saci,takodje i za strelu,dok mac kada se jednom stavi ne bi trebalo rizikovati vaditi ga
mada ima i pozitivnih misljenja :)

ma ko jos narucuje murloke i nage? xD
hehe mada ono, kontam da ako si mator kolko tolko neces da se igras sa tim nego ce ti stajati u ormanu, tako da sastavis jednom i ne diras :) barem bi ja tako radio kolko kontam :) sto se tice ovih glavnih figura da kazem, ja nisam vidjao felere, po slikama i slicno. tako da nema zimes to se toga tice, barem kolko ja kontam :D

lol,naravno da necu da se igram :)
nego kada sklapas figuru,a onda ti na pola puta pukne strela dok je guras baji u stit,onda stvarno nesto ne valja....mada kazu da super lepak leci sve

Poslednja izmena:
ja cekam illidana onog :)

nisam :)

videcu kada se pojavi u prodaji, da li ga mogu nabaviti i po kojoj ceni

kontam da je kod nas 6k dinara xD

ma i ova varijante je preskupa! kazem ti imam na komp sliku iz barselone, 39evrica ilidan :( tako da je i ova cena preterana, ko zna sto xD

Ufff cak bi ja voleo da posedujem neku od ovih figurica :)

Thrall
Lo'Gosh
Priestess

Mada kad bi morao da biram izmedju ove tri izabrao bi Thrall. Bruka kako je detaljna figurica (zumirajte pa ce te videti ;)).

@g@w sto si stavio u uzi izbor ovog konana? xD bash je krsh figura u ondnosu na sve ostale :0 meni rame uz rame sa onim budjavim murlocima :)

slazem se :) od ta tri mi je najtanji dwarf, ali ima mnogo dobrih onaj prist je mnogo dobar, onda oba ona rouga ud i b.elf kidaju, ima lepih svakako :D

da,b. elfovi su bruka....
mada za ovog lezbosa kazu da je krs kvalitet xD
41eTFb3GipL._SL500_AA280_.jpg

hehe ona mi bila favorit :( mnogo mocno izgleda :D

Jer postoje figure warcraft 3?

WarCraft 3 i WoW dele isti lore tj. figurice su iste. Stavili su WoW umesto samo WarCraft zbog popularnosti. Mada ima i WoW only figurica poput onih bezveznih Draeneia i ostalih gey likova. Ne kapiram koji ce im to pored Pandarena, Arthasa (Lich Kinga), Kil'jaedena ili cak Rexxara (i Mishe u paketu s njim :D).

@orckristeg Konan ima super pozu i dobro je uradjena figurica (zumiraj) za razliku od ove dvoje favoritkinje i ostalih WoW only likova (te figurice izgledaju ko nesto iz Sve za 95). Ne dopada mi se ni Illidanova figurica, suvise je jednobojna ali moze da prodje jer ipak je to fckin Illidan :smoke:.

hehe neam pojma, ja ne bi kupovao konana ni one tupave figure koje nemaju konretno veze sa igrom :) prist je mnogo dobro uradjen, bash je vrh i ima pregrst detalja :) pogledaj na oficijalnom sajtu tamo je sve nasminkano, a konan mi je bas bzvze :D tj nije los al kao da nema nikakve veze sa ovom pricom :D

za illidana kazu da je najbolja figurica iz kolekcije,a ubedlivo i najveca.....~40cm ako se ne varam
btw,ovo mi je zapalo za oci...
http://www.amazon.com/Arcos-Inc-Mana-Energy-Potion/dp/B001CCL55O/ref=pd_sim_t_30
http://www.amazon.com/Energy-Drinks-Health-Potion-50mL/dp/B001R1LRPS/ref=pd_sim_t_7
Taste: Also explains why your 'toon refuses to drink another one for several minutes, even if it means dying. Dying is preferable as long as you still have the aftertaste.

the taste....it's over a day ago that I drank the darned thing and I STILL taste it. Argh! Bad bad bad! Drink one if you're a masochist just so you say you did, but you're better off looking at it and drinking something that tastes better....and I'm including tree toad urine in that category. Yes, we have a contender for bad taste of the millennium here. It's so bad that it brought tears to my eyes....not tart tears but tears as in "good god, what did I just drink?"

@orckristeg Konan ima super pozu i dobro je uradjena figurica (zumiraj) za razliku od ove dvoje favoritkinje i ostalih WoW only likova (te figurice izgledaju ko nesto iz Sve za 95). Ne dopada mi se ni Illidanova figurica, suvise je jednobojna ali moze da prodje jer ipak je to fckin Illidan :smoke:.
ima u knjizari Dragon i Conan figura, samo sad ne mogu da se setim da li je bas ta poza :)

mislim da nema brutalnijeg virtuelnog lika od illidana :)

na jednom forumu (mislim da je OCN) mi jedan lik odgovorio: ja sam bio u grupi koja te je ubila :D

Nazad
Vrh Dno