Šta je novo?

World of Tanks

Ko se nije logovao u igru 60+ dana dovija neke nagrade ako se ponovo uloguje. Neke free tenkove i još neku opremu i dodatne misije. Nemojte posle da kukate ako se ponovo navučete na igru. 😀

U stvari, evo direktong linka, "siroti" Skill je pre par dana kupio kuću (pričao je o tome 😀), gotivim ga jer sam za sebe kaže da je "digitalni prosjak":

Evo i Skill priča ono o čemu sam ja ovde nedavno pisao. Igra je postala neigriva. Botovi dominiraju, WR ne možeš izvući na 50%... Planiram se vratiti na jesen, ako se bar nešto popravi.

i igra svaki dan....

Svi ti strimeri su mentalno poremeceni prosjaci.
Igras istu igru 15 godina skoro svaki dan...

Sa mausom, na meni mrskoj mapi, a sa cs nema šanse M. Ubi me arti, a ja ga dingam prije tog. Moj TD neće da mrdne sa baze. Odavno se nisam ovako naigrao.

Prilozi

• Screenshot 2026-03-28 214036.png
    Screenshot 2026-03-28 214036.png
    1.4 MB · Pregleda: 34
  • Screenshot 2026-03-28 215834.png
    Screenshot 2026-03-28 215834.png
    1.5 MB · Pregleda: 33
Evo i Skill priča ono o čemu sam ja ovde nedavno pisao. Igra je postala neigriva. Botovi dominiraju, WR ne možeš izvući na 50%... Planiram se vratiti na jesen, ako se bar nešto popravi.
Prica zato sto je i on kao i Kajzo provalio da video u kome pljuje WG i WOT ima mnogo vise pregleda nego video u kome ih podrzava. Ljigica mala. 😉

Jel se to meni čini ili je stvarno poskupila municija sa novim patchom !? Odigrao par partija (oko 7) sa premijum nalogom i umesto da zaradim 300-500 hiljada srebrnjaka, zarada samo 88000 ?

mozes da pogledas patch notes.

inace sve zavisi sta odradis u tih 7 partija, ako vise promasis nego sto pogodis nema zarade

znaci da mu je dobra igra
Pa poslušaj šta čovjek priča o igri...

Prica zato sto je i on kao i Kajzo provalio da video u kome pljuje WG i WOT ima mnogo vise pregleda nego video u kome ih podrzava. Ljigica mala. 😉
Ne znam razloge zašto tako priča, ali iznosi argumente koje bi svako objektivan trebao da prihvati. Pratim Skilla odavno, i kad je nešto dobro u WoT-u, on to i pohvali. Nije licemjeran nego iskren.

Nije licemjeran nego iskren.

Laughing Emoji GIF

Pa poslušaj šta čovjek priča o igri...
sta god da prica, dok god je igra svaki dan, i jos strima, znaci da mu je igra dobra.

ako ti nesto nije dobro, onda igras nesto drugo. nema potrebe da sebe mucis. ima toliko igara na svetu, plus ako si popularan strimer...

Niko od tih strimera ne uziva u igri i svi su klinicki primer psihologije. Osim mozda jedan od one dvojce likova sto uvek igraju zajedno na 1 strimu, oni su chill.
Ali oni koliko vidim ne igraju svaki dan i imaju stvaran posao i zivot.

sta god da prica, dok god je igra svaki dan, i jos strima, znaci da mu je igra dobra.

ako ti nesto nije dobro, onda igras nesto drugo. nema potrebe da sebe mucis. ima toliko igara na svetu, plus ako si popularan strimer...
Zarađuje hiljade eura mesečno od WOT(sam je rekao da je u sajt uložio 120k eura) pre neki dan je rekao da je kupio kuću u Vilnusu(300k eura) sigurno će da puca sebi u nogu.

znaci WG mu placa da prica sta oni kazu?

ili nisam dobro shvatio

tek onda ne treba da ga slusate sta prica

Radi ono što najbolje zna i od čega najviše zarađuje. Ne znam šta ti tu nije jasno. Može da igra neku igru koja mu se više sviđa, ali sigurno neće biti tako dobar kao u WoT-u.

znaci WG mu placa da prica sta oni kazu?

ili nisam dobro shvatio

tek onda ne treba da ga slusate sta prica
Nisi dobro shvatio. 😁

to sam i ja mislio, zato i rekoh da moze da igra sta mu je dobro
edit:
Radi ono što najbolje zna i od čega najviše zarađuje. Ne znam šta ti tu nije jasno. Može da igra neku igru koja mu se više sviđa, ali sigurno neće biti tako dobar kao u WoT-u.
u prevodu, WoT mu je dobra igra

sto sam i ja rekao, igra je svaki dan

ti rece da ti nije igra dobra, pa kazes da to i Skill govori, a ispada da mu je dobra, igra je svaki dan, odlican je u toj igri i dobro zaradjuje od strimovanja iste.
zasto bi onda spominjao Skilla u tom kontekstu, kada niste u istoj situaciji? tebi ne valja igra i ne igras je, njemu valja igra i igra je. jedino ako govori da mu igra ne valja, neigriva, a konstatno je igra, onda nesto nije uredu.

Poslednja izmena:
to sam i ja mislio, zato i rekoh da moze da igra sta mu je dobro

edit:

u prevodu, WoT mu je dobra igra

sto sam i ja rekao, igra je svaki dan

ti rece da ti nije igra dobra, pa kazes da to i Skill govori, a ispada da mu je dobra, igra je svaki dan, odlican je u toj igri i dobro zaradjuje od strimovanja iste.
zasto bi onda spominjao Skilla u tom kontekstu, kada niste u istoj situaciji? tebi ne valja igra i ne igras je, njemu valja igra i igra je. jedino ako govori da mu igra ne valja, neigriva, a konstatno je igra, onda nesto nije uredu.
Pokušao sam da objasnim, ali ne ide mi. 😁

Ne znam razloge zašto tako priča, ali iznosi argumente koje bi svako objektivan trebao da prihvati. Pratim Skilla odavno, i kad je nešto dobro u WoT-u, on to i pohvali. Nije licemjeran nego iskren.
Ne pratis ga dovoljno, da si ga pratio dovoljno sad vise ne bi. 😉
Niko od tih strimera ne uziva u igri i svi su klinicki primer psihologije. Osim mozda jedan od one dvojce likova sto uvek igraju zajedno na 1 strimu, oni su chill.
Ali oni koliko vidim ne igraju svaki dan i imaju stvaran posao i zivot.
Mislim da gresis, mislim da je dobar deo njih spojio lepo i korisno. Pogledaj samo Iyouxina, decko i dalje igra igru iako se svim silama trude da ga izbace, zamerao je i on sve i svasta ali nikad ga nisam cuo da je rekao da ne voli igru. Kad ljudi igraju na tom nivou nivo frustracija im je mnogo manji nego nama ostalima i mnogo lakse im je da uzivaju u igri. Svako od nas igru posmatra iz svoje perspektive, zato sam i rekao Dexteru, najmanje uzivas ako si osrednji, samo ako si bot ili dobar igrac a osrednjih je najvise zato je i pljuvacine na tom nivou.

Ja se ne sjećam kad sam vidio da neko sa t44 ima ovoliko dmg. Poraz je al da za ovakvu partiju ne dobije ni značku klase 3.
Nikako se ne slažem kako sad dodjeljuje ovo M. U zadnjoj sa mausom nisam imao ni 4500dmg i palo M.

Prilozi

• Screenshot 2026-03-31 112651.png
    Screenshot 2026-03-31 112651.png
    849.9 KB · Pregleda: 15
Jos jedna doza buffova za 11, do kraja godine te prevare od tenkova mozda i stvarno prestanu da budu 10.5 🤣
Inace ovo da su 10.5 sam cuo od nekog strimera tako da nije da se pravim pametan, oni su pro i pazare gajbe igrajuci...

Naterao drug da instaliramo da igramo sve nas smorilo ostalo, reko ajde, nas 3 u platoon kao lakse je.

8/8 poraza, 6/8 smo bili nas 3 iz platoona u top 3 igraca u timovima. 😂

Samo vidis, 2 minuta 3-6 mrtvih u svim borbama. Igre izgubljene pre nego i pocele, samo privid da moze da se igra i uradi nesto.

Battle Pass: Swift Start sta tacno dodaje?

Odigras patriju i dobijes 1300 bp poena na aktivan chapter, e sad dal se sto bi reko "preliva" na drugi ne aktivan chapter to ne bi znao.

Nazad
Vrh Dno