Šta je novo?

World of Tanks

Jel jos nekom puca igra kad se alt-tabuje, ovo postaje jako iritantno svaki 5-6 put kad radim alt tab prsne igra i pisao sam im i support i na twiteru ali me bug i dalje proganja.

+ ova misija za 800dmg 15x u ovom novom modu, izgorecu 🙂
Auuu evo sad vec 6. put danas gasi igru kad odem na alt+tab. A ja sam navikao da to radim cesto i uglavnom mi je po ceo dan ukljucena igra. Ovo je sad bas frustrirajuce. Evo sad i 7. put. Svaki put ponovo pokrecem igru. Sve od ovog patch-a sa lunarnom novom godinom.

Retko kad vidim kritiku

Moj book, ne samo kada je WG u pitanju - ne postoji negativan marketing.

Poprilično sam siguran da će lepo zaraditi i na ovome. Navućiće se veliki broj igrača (onih koji su redovno aktivni) zbog primamljive inicijalne ponude, a onda - posle 6 meseci, biće im nezamislivo da igraju bez toga. Milion puta sam rekao da imaju fantastične biznis analitičare, koji odlično "čitaju" svoju klijentelu, no za ovakav potez (tj. za ovakvu odluku) mislim da im nije trebao neki vrhunski analitičar. Ovo mu više dođe kao logičan potez koji je čist win-win, jer ovim potezom oni nemaju neki rizkik gubitka. Najgore što može da se desi je da broj onih koji su izabrali ovo - bude manji od planiranog. Ok, business case pao, ali ne znači neki gubitak novca naspram svega ostalog na čemu opako zarađuju. Kutije & nova vozila su uvek tu da se profit održi na visokom nivou.

Što se tiče skila - šarlatan. Čak i ako nije programiran da napravi onakav video, on ima dobar deo publike koji će mu aplaudirati šta god da kaže, pa tako i za ovo. No, to svakako neće biti razlog da njegova publika prestane da igra ili da, još gore, litvanac ispadne iz WGC programa. Samo publicitet. Dakle win-win i za ovo.

izludje me nacisto taj problem, ali predugo traje - svakkao danas imam drugih muka, vise me nervira sto 3k avg ne znaci nista, svega 30% wr

Auuu evo sad vec 6. put danas gasi igru kad odem na alt+tab. A ja sam navikao da to radim cesto i uglavnom mi je po ceo dan ukljucena igra. Ovo je sad bas frustrirajuce. Evo sad i 7. put. Svaki put ponovo pokrecem igru. Sve od ovog patch-a sa lunarnom novom godinom.
Vi što vam puca igra jel igrate u windowed borderless ili fullscreen, ja koristim prvu varijantu i nemam problema sa pucanjem, a alt tabujem jako često.

Vi što vam puca igra jel igrate u windowed borderless ili fullscreen, ja koristim prvu varijantu i nemam problema sa pucanjem, a alt tabujem jako često.
Fullscreen ceo zivot. I nemoj da mi sad trazis razloge 😁. Nije do mene, vec do wg.
Ovo se nikad nije desavalo do ovog poslednjeg update-a i lunar jade dzeki čen eventa

jesi li pisao supportu?

mozda @tesa ima neki info?

bas cu da probam sad da vidim jel ce mi pucati, mada me nervira kad vidim onaj status bar gore - uhhh

bas cu da probam sad da vidim jel ce mi pucati, mada me nervira kad vidim onaj status bar gore - uhhh
Ako misliš na beli bar od programa toga nema u windowed borderless, bukvalno je kao full screen, sem ako ne koristiš neku specificnu rezoluciju ili fps odredjeni, tada mora full screen.

pa mislim na onaj fazon kad uradis ALT + ENTER, pa ti bude u windowed modu - ako je to to

Ja sam u garazi imao P44 Panteru, dotle sam stigao i stao nisam je nesto ni igrao, sad sam poceo i odlicna je.. Ako u nekog ispucas ceo klip ojadis ga za 700.. Vise mi lezi od Aresa 75 kog imam.

Pantera je jedini dobar Italijan koji nije premium.

@Uriel cak mi vise lezi od progeta 46.

Ostani na Panteri jer je Standard B verovatno najgrdji tenk u igri. Cak i istrazen na papiru ne deluje bas lose standard 268pen, 1450m/s ali je zapravo tesko dno od tenka.
T-54 stock je 10X bolji i zabavniji od full Standarda. A vidim ni Progeto 65 nije nista spec posle gomile nerfova a ostalo mi tridesetak K xp do njega.

a jel ste videli sto ce WoT+ da daje 30% vise kredita?

Ovaj brzi grind i davanje otključanih grana, kao i otvaranje novih profila sa već prilično dobrom osnovom, ne doprinosi starim igračima ništa.
Ovo ima smisla jedino onom ko živi od prodaje tenkova i ima više profila.

Onslaught nagovaram samo da idemo HT.
5xType5 je proveren troll tim za skoro sve mape. Necu izleteti dalje od Silvera ali to je to od mene.
Sama stvar da neko ko nikada nije odigrao ni 1 partiju odmah moze da igra ranked cim instalira igru i da imas ona 3 default tenka je ultra imbecilno. Ne znam dal tako nesto u ijednoj online igri postoji.

moze svako da igra "kvalifikacije"
posle toga, ko dokle moze da dogura

5xType5 je proveren troll tim za skoro sve mape. Necu izleteti dalje od Silvera ali to je to od mene.
Sama stvar da neko ko nikada nije odigrao ni 1 partiju odmah moze da igra ranked cim instalira igru i da imas ona 3 default tenka je ultra imbecilno. Ne znam dal tako nesto u ijednoj online igri postoji.
kad upadnes u bronze, odlepis kakve tenkove ljudi biraju.

ja sad ove sezone 8 pobeda i 2 poraza i zapadnem u bronze B, kao da sam imao 2 pobede a ne 8 ... nista ne kapiram kako funkcionise taj ranking u kvalifikaicjama

Samo STB-1 igram jer boost koji daje timu je ogroman. Kad krene close combat, tvoj tim je u enormnoj prednosti ako imas aktiviran skill.
Nisam nesto puno igrao, hteo sam da zavrsim misije i uzmem epic opremu, to mi je prioritetno, zasad sam na pola.
kad upadnes u bronze, odlepis kakve tenkove ljudi biraju.

ja sad ove sezone 8 pobeda i 2 poraza i zapadnem u bronze B, kao da sam imao 2 pobede a ne 8 ... nista ne kapiram kako funkcionise taj ranking u kvalifikaicjama
To niko ne zna, WG ne daje zvanicno objasnjenje ali ono sto se u upucenijim krugovima moze cuti jeste da 70-85% zavisi od ranka u prethodnoj sezoni a samo 15-30% od tih 10 borbi koje odigras. Moguce da je i PR i WTR ukljucen u formulu ali niko ne zna.
Ja recimo uvek budem u silver, nekad pobedim 8 a nekad 4 ali uvek sam u silver posle kvalifikacija.

Isto kao @Vista imao 8 pobeda u kvalifikacijama startovao od Silver 800. I onada 5 pobeda 5 poraza i tako nedeljama, milim do Silvera. Dobra stvar sto nedeljne misije mozes da zavrsis za tipa 1h, a i vaze regularne dnevne i nedeljne misije.
Troluje se mnogo, tipa Himmelsdorf tim uzme 4 LT... Sinoc Siegfried kazem u chatu ajmo HT, sklopimo 3xType5 2xMaus 2xE100 i u centar na cap izgazismo sve, svi se lecimo niko HP nije izgubio.

uvek mozete da pogledate kod Dakija na streamu sta vozi i sta je meta za Onslaught 🙂

Isto kao @Vista imao 8 pobeda u kvalifikacijama startovao od Silver 800. I onada 5 pobeda 5 poraza i tako nedeljama, milim do Silvera. Dobra stvar sto nedeljne misije mozes da zavrsis za tipa 1h, a i vaze regularne dnevne i nedeljne misije.
Troluje se mnogo, tipa Himmelsdorf tim uzme 4 LT... Sinoc Siegfried kazem u chatu ajmo HT, sklopimo 3xType5 2xMaus 2xE100 i u centar na cap izgazismo sve, svi se lecimo niko HP nije izgubio.
Silver rank mislim da je od 1000-1500, 800 je bronza.
5 pobeda i 5 poraza je 50% winrate, to je za onslaught sasvim ok, ne znam kakav si igrac ali tu bi trebalo da dobijas protivnike u svom rangu pa onda 50% je i najrealnije. Ono sto napravi razliku jeste sta ti uradis u tih 10 partija. Ja recimo imam 59% winrate (na 60 borbi) i 1500 poena dok drug ima 51% wr (ali na 550 borbi) i 2000+ poena, ima wr ogromnog uticaja ali moze se i na misice napraviti dobar rank.

Kasno za edit, startovao sam iz Bronze.

koliko ce vas 'juriti' ovaj Ashigaru sutra u assembly?

mene nesto ne privlaci, vidim da ide 40 na sat

Ja sam spremio blueprintove i free xp, ali kad sam danas video da ce to biti Ashigaru, nisam siguran da vredi. Od papira je i prespor. Jedino top kida i dpm.
Ne znam da li da bacam resurse. Blizi sam tome da necu

Pogledao danas QB video o tome. Covek odigrao game u kome se pokrenuo jedva 200m.
Razmisljam ako mu stavim turbo ici ce 45 sto je mizerno u danasnje vreme gde su partije extremno brze. Dzaba dobar dpm i dobar top ako nemas u koga da pucas. Tih 40kmh mislim da su deal braker.

ja sam 'preskocio' SPHT jer sam gledao community sta pise, nekako mi isti vajb ima i ovaj tenk - da je vecina kao aaa nije nista spec, pa se bojim da i ovo ne bude neka zverina... mada ruku na srce, ne igraju mi se spori tenkovi vise nikako

Nazad
Vrh Dno