...ali da posle ne mozes da udjes u igru 3 dana, isto i kad se namerno udavis.Borbe predugo traju trebalo bi ubaciti jos neku mehaniku da se to malo ubrza. Da recimo mozes da detoniras svoj tenk i napravis area dmg u zavisnosti koliko granata imas u krugu od 45m.
To da poremete koncept to stoji. Pajser me spamuje ceo game i onda kad ja treba da uzmem pislj*vih 500 dmg na njemu on se udavi, tacno mi dodje da mu zavrnem siju ili da ga ja udavim ali na suvom. Poremetim se ceo a ne samo koncepcija. 🤣Davljenje je mehanika/taktika igre. Dok dolaze da te roknu udavis se i poremetis koncept. Ili se udavis odma da motivises saigrace. Dosta ima psihologije u tom cinu.
Možda je izgubio partiju ali je tebe pobedio 😀To da poremete koncept to stoji. Pajser me spamuje ceo game i onda kad ja treba da uzmem pislj*vih 500 dmg na njemu on se udavi, tacno mi dodje da mu zavrnem siju ili da ga ja udavim ali na suvom. Poremetim se ceo a ne samo koncepcija. 🤣
Hvala. Znaci najbolje da se vratim na cs 1.6Ne mozes da vidis iz njegove perspektive bez njegovog replaya, i da sto nije realno ako je dobar igrac, full posada, bond oprema, hrana + rng bogovi 😀
Mozes, tamo ne banuju zbog chitova. 🤣Hvala. Znaci najbolje da se vratim na cs 1.6
Mozda imam pravi zivot i bitnije obaveze.Mozes, tamo ne banuju zbog chit
Potpuno te razumem.Mozda imam pravi zivot i bitnije obaveze.
Ne kao neki 30-40 partija dnevno = 4-5 sati u igrici.
Svaka cast.
Zašto odseče da ne vidimo koji je to tenk?Pogledajte prilog 524904
Uzimao "M" medalu u pobedi, uzimao i u porazu...al ovo je prvi put u nerešenoj 🙂
Da li zbog pojave ARES tenkova ili nečeg drugog, tek - solidno je opao requirements za treću markicu na ovom tenku. Jest da mi je....soproštenjem pao (rejting), ali mogao bih ponovo da pojurim treću markicu 🤔
Ne znam jel ti znači nešto ovaj odgZa Obj140 koliko je bitan Concealment na posadi ? Imam 3 skila samo pa dal da stavim kao treci ?
Ne snajperisem nesto s njim.
Ma...od poslednjeg update-a nikako da reinstaliram modove...i da vratim Old Battle Results. Tamo se sve lepo i pregledno vidi. No dobro, sad ću...Nisam video 🤦♂️
Stvarno piše, nikada ne gledam to dole u zaglavlju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari