Šta je novo?

World of Tanks

Borbe predugo traju trebalo bi ubaciti jos neku mehaniku da se to malo ubrza. Da recimo mozes da detoniras svoj tenk i napravis area dmg u zavisnosti koliko granata imas u krugu od 45m.

Danas mi se desilo nešto neverovatno. Četiri različita tenka gadjam u bok gde jasno pokazuje da lagano bušim, no penetration. Nakon toga sam se namerno izložio, ubili me. Izašao iz igrice.

Borbe predugo traju trebalo bi ubaciti jos neku mehaniku da se to malo ubrza. Da recimo mozes da detoniras svoj tenk i napravis area dmg u zavisnosti koliko granata imas u krugu od 45m.
...ali da posle ne mozes da udjes u igru 3 dana, isto i kad se namerno udavis.

Davljenje je mehanika/taktika igre. Dok dolaze da te roknu udavis se i poremetis koncept. Ili se udavis odma da motivises saigrace. Dosta ima psihologije u tom cinu.

Davljenje je mehanika/taktika igre. Dok dolaze da te roknu udavis se i poremetis koncept. Ili se udavis odma da motivises saigrace. Dosta ima psihologije u tom cinu.
To da poremete koncept to stoji. Pajser me spamuje ceo game i onda kad ja treba da uzmem pislj*vih 500 dmg na njemu on se udavi, tacno mi dodje da mu zavrnem siju ili da ga ja udavim ali na suvom. Poremetim se ceo a ne samo koncepcija. 🤣

To da poremete koncept to stoji. Pajser me spamuje ceo game i onda kad ja treba da uzmem pislj*vih 500 dmg na njemu on se udavi, tacno mi dodje da mu zavrnem siju ili da ga ja udavim ali na suvom. Poremetim se ceo a ne samo koncepcija. 🤣
Možda je izgubio partiju ali je tebe pobedio 😀

E ovo je bila partija gde mi je adrenalin proradio tek na kraju na max...
Rezultat možda i nije neki jer sam i ja bio ubeđen da će biti 2. klasa eventualno 1.

Prilozi

• blackrock.png
    blackrock.png
    2.8 MB · Pregleda: 75
Posto me covek pitao a smatram da nema sta da se krije evo i ovde da ostavim spisak modova koje koristim.

Ovo je paket, odavde instaliram sledece...
Battle Hits Viewer
MoE Extended
Tomato.GG Stats
HP display on ALT Button
Auto Claim Clan Rewards
Battle Equipment
Damage Sticker
Sixth Sence duration 10
Remove fog in battle
Destroyed tanks on the minimap
Aim Reduction Information
Quick Demount
Old Battle Results
TechTree Gunmarks

Smatram da ne treba da pisem koji cemo sluzi mada mogu i da obrazlozim ako nekog interesuje.
Dobro je sto ovaj paket, pri svakom novom patchu samo ponovo instalirate sa destopa i to je sve, sva podesavanja i izabrani modovi vam ostaju.

Meni je trebalo malo jace od mesec dana da vidim sta mi se svidja od modova, 71 trenutno.

Ja koristio godinama Aslain i još neke. Poslednjih 4-5 godina samo klot wot. Ništa. Probao skoro ono za nišan, ali batalio

Za Obj140 koliko je bitan Concealment na posadi ? Imam 3 skila samo pa dal da stavim kao treci ?
Ne snajperisem nesto s njim.

Jedno pitanje usput.
Jel mozes na svom replayu da vidis kako te pucao?
Jel realno da t62a sa 450m u pokretu svaki put u weakspot ima 3500wn8.

Ne mozes da vidis iz njegove perspektive bez njegovog replaya, i da sto nije realno ako je dobar igrac, full posada, bond oprema, hrana + rng bogovi 😀

1769139259565.png

Uzimao "M" medalu u pobedi, uzimao i u porazu...al ovo je prvi put u nerešenoj 🙂

Da li zbog pojave ARES tenkova ili nečeg drugog, tek - solidno je opao requirements za treću markicu na ovom tenku. Jest da mi je....soproštenjem pao (rejting), ali mogao bih ponovo da pojurim treću markicu 🤔

Izgovora za varanje ima na tone, samo ne znam sta hoces time da kazes, jer moras da budes dobar kao neko ko igra 10h dnevno? Je l moras da budes i kao profesionalni sportisti koji ceo zivot posvete nekom sportu? A, ako nemam vremena, onda hajde da varam... OK.

BTW, ARES u platoonima i kada se dobije otvorena mapa, a ti vozis tenkic bez armora, oslanjas se na kamo, a tri ARESa blinde-uju svaki moguci bush na mapi 24/7, not fun at all. 😀

Mozda imam pravi zivot i bitnije obaveze.
Ne kao neki 30-40 partija dnevno = 4-5 sati u igrici.
Svaka cast.
Potpuno te razumem.
Samo jedna digresija "pravi zivot" i "obaveze" ne bi trebalo da idu jedno sa drugim, kod vecine ljudi jedno ponistava drugo.
Pravi zivot je kad ti bitne obaveze ne odnose 16 sati dnevno nego mozes da blejis i radis i ono sto volis, bio to wot, cs, ribolov ili bilo sta drugo.
Iz tog razloga ne mogu da osudjujem nikoga ko bleji u igrici 4-5 sati ako voli to da radi.

@Qiza
Najbednije je kad se sakrijes iza kuce koja se rusi u nadi da nece da potrosi granatu na rusenje kuce. 🤣

Dobri su Aresi, zabavni ali ne neki OP. Vise je bilo zastrasujuce kad su se pojavili autoloaderi.

M naravno, to je prolazna faza, prvo trenutno ih mnogi igraju, drugo "nova" mehanika, sve ce to da legne jednog dana. 🙂 Nego za nas weekend bots tesko pojmivo sada na pocetku 🙂

Pogledajte prilog 524904

Uzimao "M" medalu u pobedi, uzimao i u porazu...al ovo je prvi put u nerešenoj 🙂

Da li zbog pojave ARES tenkova ili nečeg drugog, tek - solidno je opao requirements za treću markicu na ovom tenku. Jest da mi je....soproštenjem pao (rejting), ali mogao bih ponovo da pojurim treću markicu 🤔
Zašto odseče da ne vidimo koji je to tenk?
Sad moraš da mi napišeš. 🙂

Ima dole pored datuma ako ne trolujes

Nisam video 🤦‍♂️

Stvarno piše, nikada ne gledam to dole u zaglavlju.

Za Obj140 koliko je bitan Concealment na posadi ? Imam 3 skila samo pa dal da stavim kao treci ?
Ne snajperisem nesto s njim.
Ne znam jel ti znači nešto ovaj odg
Generalna statistika i nije nešto jer mi je to prva ili druga desetka i na njemu sam se "učio" u t10 da igram, ali sam ga skoro igrao opet da probam da uzmem 2 mark i evo stats.
I koji setup sam furao.

Prilozi

• 1769185169121.png
    1769185169121.png
    202.5 KB · Pregleda: 28
  • 1769185332776.png
    1769185332776.png
    128.6 KB · Pregleda: 22
  • 1769185412726.png
    1769185412726.png
    80.8 KB · Pregleda: 27
Nisam video 🤦‍♂️

Stvarno piše, nikada ne gledam to dole u zaglavlju.
Ma...od poslednjeg update-a nikako da reinstaliram modove...i da vratim Old Battle Results. Tamo se sve lepo i pregledno vidi. No dobro, sad ću...

Frenki je pkrenuo priču, pa da se nadovežem (kad već spominjem) na listu modova koje koristim:

Pored pomenutog Old Battle Results, koristim još:

• Achievements in Battle
  • Battle Efficiency
  • Distance Marker
  • Enemy spotted Status
  • Friends Marker
  • MoE Extended
  • Unanomyzer after battle
  • Replay Manager
  • Battle Equipment
  • TD Angles (ne znam koji će mi ovo đavo jer TD-ove retko igram)
  • Time in Hangar
  • Show tank statistics
  • Show Gunmark progress
  • Freecam for replays and hangar
  • Destroyed tanks on the minimap
  • Average Damage log
  • Acetanker requirements
  • TechTree Gunmarks
  • TechTree Extended
  • Girls und Panzer Subtitles Mod

Ovaj poslednji mi je baš interesantan i prava je šteta što se niko ne seti da napravi isto za sve "unikatne" komandire u igri (mislim na one koji imaju specifičan voiceover).

Od modova imam samo za manji nišan.

Kada vidim modove koji oboje ceo ekran, smuči mi se igrica. 😁

Posto sam na Linuxu i igram WOT preko steama, kako da izberem SD client ? Nigde ne vidim ili sam glup,

Nazad
Vrh Dno