Šta je novo?

World of Tanks

To je odlicno ako nemas vec sve originalne verzije tih tenkova ili bas zelis duplikat (za Frontlines npr.). Ja bih bas voleo da imam White Dragon, odlicno izgleda, al znajuci moju srecu dobio bih Peregrine Falcona, a IS3A vec imam i nije da ga igram mnogo :)

To je odlicno ako nemas vec sve originalne verzije tih tenkova ili bas zelis duplikat (za Frontlines npr.). Ja bih bas voleo da imam White Dragon, odlicno izgleda, al znajuci moju srecu dobio bih Peregrine Falcona, a IS3A vec imam i nije da ga igram mnogo :)
Naravno. Od svih ovih sam imao samo SU-130PM, ali nisam priželjkivao ni ja Peregrina.
Zadovoljan sam što mi je pao WD, ali ne bih imao ništa protiv ni Marsa ili Alembica. Stone Sentinel izgleda zanimljivo i nije los, sve u svemu.
Zato i kažem da je ponuda bila sasvim ok za 7500 zlata.

A što se tice ovog White Dragona, još se navikavam. Tek sam 10ak partija odigrao. Više mi liči na light tenk. Mada u dobrom mm je brutalan. Reload time mi je oko 3.6 sec. (improved rammer), čini mi se. Skoro kao autoloader 😀. To je i sa ventilacijom. Ako stavim turbo charger, ide 70km/h, a 28 u rikverc.

Od svih gluposti u black marketu ovih dana, poslednji dan je bio skroz ok. Za 7500 golda jedan od 6 odličnih premijum tenkova.
Od ponuđenih sam imao samo SU130.

Dobio sam White dragon, tj. KPZ 07 RH
Slažem se. Korektna ponuda, bez "isisavanja" resursa nekom ograničenom količinom ili aukcijom, a opet je zadržalo dozu marketinške navlakuše jer se izvlačilo random vozilo.
Zanima me samo da li je bilo moguće uzeti više komada? Ili je bilo po sistemu "to ti je što ti je"?

Preskočio sam kompletan "black market". Za mene nije bilo ničega interesantnog (ova poslednja ponuda je bila ok, ali imam sve te tenkove u "izvornoj" verziji). Doduše, ponudio sam nešto srebra i za sovjetsku devetku, ali nisam bio spreman (a nisam ni imao srebra) da idem blizu kompetitivnog bid-a. Bez obzira što zarađuje bondove, tenk ne deluje zanimljivo uopšte.

Ja dobio alembica. Skroz okej tenkic

ja bih voleo da dobijem 7500g :)

eh.... stara dobra vremena i dobri stari GameStar....

Slažem se. Korektna ponuda, bez "isisavanja" resursa nekom ograničenom količinom ili aukcijom, a opet je zadržalo dozu marketinške navlakuše jer se izvlačilo random vozilo.
Zanima me samo da li je bilo moguće uzeti više komada? Ili je bilo po sistemu "to ti je što ti je"?

Preskočio sam kompletan "black market". Za mene nije bilo ničega interesantnog (ova poslednja ponuda je bila ok, ali imam sve te tenkove u "izvornoj" verziji). Doduše, ponudio sam nešto srebra i za sovjetsku devetku, ali nisam bio spreman (a nisam ni imao srebra) da idem blizu kompetitivnog bid-a. Bez obzira što zarađuje bondove, tenk ne deluje zanimljivo uopšte.
Nije bilo moguce uzeti vise komada. Samo jedan, pa sta ti zapadne i to je to.

Ja sam iskreno hteo bisonte, al upade astron (alembic). Nije moj tip tenka, al to je sto je. Konacno neka fer ponuda od wg-a.

Ja dobio Mars.

Meni se sve više čini da ću kupiti raspali TDUSC da se vozam sam, da se skinem sa ovog. Jeftinije za ubuduće.:)

Bas nesto na YT gledam ove tenkove dvocevke, umeju da budu zabavne, mozda ih izgrindam.

uzeh ovu dvoceku Chopper-a... Neko je pisao cini mi se ali za desetku, da beze ljudi...Isto se meni desava sa ovom sedmicom, moram da jurim ljude da napravim neku stetu, jednostavno beze. Meni nisu lose ove dvocevke.

Dosao trade premium tenkova, i lunarrna nova godina.

Ovo ne moze da bude slucajnost, 2 puta sam dobio mapu u 513. Ima li jos neko takav problem?
A evo i jedna lepa Malinovka ako oce neko da pogleda.
proho.jpg

White Dragon

Konacno me je krenulo sa njim. Malo sam kombinovao sa opremom i sve bolje ide. Ukratko, ubica Bourassque-ta :):):)
Kad ga vidim na mapi, gotov je. Pravo na njega idem, rokam HE 320 dmg na 3,79 sec. i jos malo rammovanja i kraj. On meni skine u najboljem slucaju tih 800 sto stigne da ispuca. Milinaaa

Pocoe sam da igram sa OBJ 752, sto sam dobio iz kutija, do sada nisam ni jednu, nije los tenk, ume da isklipuje i da ubije tenk ako ovaj ima pola HP-a, samoo me nervira reload izmedju granata, 3 i nesto.

Obj 752 je brutalan tenk, ima i dobar armor napred, trudi se posle pucanja da mu dizes cev gore da zastitis weak spotove. Ja sam mu stavio onaj fire control system t3 exp, sad moze i medium range solidno da pokrije. Al da malo potraje izmedju pucnjeva, skoro kao char futur maltene.

Obj 752 je brutalan tenk, ima i dobar armor napred, trudi se posle pucanja da mu dizes cev gore da zastitis weak spotove. Ja sam mu stavio onaj fire control system t3 exp, sad moze i medium range solidno da pokrije. Al da malo potraje izmedju pucnjeva, skoro kao char futur maltene.
Brutalan, ali baš. Imam bolje statse sa njim, nego sa većinom desetki. Evo jedna od juče, na Himelsdorfu:

1738251343695.png

Jeste da je Tier 8 partija, ali svejedno...

@StainlessFrenky

Ovo je baš drastično. Burazer ima neku teoriju o učitavanju mapa kad se igra u vodu, a igrači su na poprilično različitim (udaljenim) lokacijama (npr. on i ja kad igramo) - dešava se da nam se samo 2-3 mape vrte, a izuzetno često dobijamo jednu istu mapu uzastopno. E sad, možda i setup može da utiče na to što dobijaš (kod mene su random eventi uključeni, ali su mi zato isključene grand battles, assault i encounter)....ali opet, kakav god da imaš setup - ne vidim matematičku ili bilo kakvu drugu logiku da u 513 partija dobiješ Prokhorovku samo 2 puta. o_O Van pameti.

@StainlessFrenky

Ovo je baš drastično. Burazer ima neku teoriju o učitavanju mapa kad se igra u vodu, a igrači su na poprilično različitim (udaljenim) lokacijama (npr. on i ja kad igramo) - dešava se da nam se samo 2-3 mape vrte, a izuzetno često dobijamo jednu istu mapu uzastopno. E sad, možda i setup može da utiče na to što dobijaš (kod mene su random eventi uključeni, ali su mi zato isključene grand battles, assault i encounter)....ali opet, kakav god da imaš setup - ne vidim matematičku ili bilo kakvu drugu logiku da u 513 partija dobiješ Prokhorovku samo 2 puta. o_O Van pameti.
Pa igram i vod ali igram i solo i ne primecujem nikakvu razliku. Saigraci su sareni, ima losijih ali i boljih od mene, nema razlike. Takodje ukljuceni random events i takodje iskljucene grand, assault i encoutner. Igram t8 do t10.
Ja mislim da je namerno tako podeseno kad igras lajta a ja mahom igram njih.

Ne znam, ne mogu da budem realan, jer nisam naročito obraćao pažnju. Eto, setup za mape nam je identičan. Imao sam period od možda desetak dana kada sam isključivo igrao mediume, nisam primetio ništa neobično (da neku mapu ne dobijam), mada je kod mene uzorak manji (moj broj odigranih bitki i broj dana). Kvalitet igrača ne gledam, ne poredim (iako imam xvm - xvm mi treba zbog mojih statsa). Igram uglavno t8 i t9.

Jedino što konstatujem, gore već pomenuo, učestalo ponavljanje mapa kad sam u vodu sa burazerom (bukvalno dobijamo istu mapu 2 bitke za redom, pa onda promena na drugu mapu - i opet ista u naredne 2 partije). Sa druge strane, kad sa klincem igram - ovo nam se ne dešava. Da stvar bude interesantnija, klinja i burazer imaju identičan setup za mape (sve im uključeno), zbog čega uvek insistiram da ja budem "komandir vod-a".

Sad nesto razmisljam, blokirane su mi Mountain pass i Tundra, dve maksimalno koridor mape i najgore mape za sve osim heavy tenkova, mozda mi zato smanjuje i broj otvorenih mapa, da me izbalansira.
To da dvaput dobijem istu mapu zaredom mi se desava bas retko, gotovo nikad.

Ja zadnjih 100 partija pokusavam da resim misiju za 279 sa mantijem, da tvoji ubiju tenk koji spotas ili trekujes avg 2 po partiji u 10 gejmova. Ja u tih 100 partija sam dobio 1 malinovku(izgubili 15:1 za 4min), murovanku 1x i sve ostalo oister bay, ensk, himel, mountin pass, meinhem line, mines... 100 partija ni jednom proho da dobijem. Danas pred kraj sesije da uzmem e100 da odmorim i u 5 partija dobio 1x proho i 2x malinovku :) Igra je smece generalno, ali eto igram zbog drustva. Ali sto se tice partija bas bas su lose, tipa 15:3 simulatori. Uzeo malo gilleta da odradim field mods i tacno partiju gde treba da izvucem ja dingujem i masim neverovatne stvari. Odrzavam neki WR 60% i oko 3k+ dmg po sesiji ali zao mi je sto nema vise napetih partija, tipa 1 i 30 partija je napeta gde ti i platoon morate izvlaciti partiju na misice. Ostale partije i da napravis 8k izgubis a sledeca partija i tebe da nema tvoj tim ih zgazi za 5min 15:3 :)

haha...WG ima špijune na BENCH forumu

Dovukoh se do 2og marka sa Monkey Kingom, vala bilo je tesko, ali mislim da mi je ovo jedan od najboljih tenkova u igri (121B).

majmun2.JPG

Koliko je njega teško gledati i slušati...jezivo.

A i realno sa 4 ordera i ne mozes nista da uradis. Daleko je to od 260 i 279 ;). Ali, svaka cast na izvlacenju para.. Cudi me da nisu stavili da za XY gold-a/eur imas opciju da narednix XY partija izaberes mape koje mozes da igras :D

Ahahahha, dobih ponudu da kupim 3 serpentine kutije za 107 dinara. Naravno da nisam razmišljao da propustim.

Otvaram prvu i boom. Škoda T56!!!

Vrh Dno