Šta je novo?

World of Tanks

Ne, tek za Mirny ako je leak tacan bice TITT nagrada :)

A sta je Mirny, i TITT?

Mirny je mod gde se vas nekoliko bori sa talasima random neprijatelja i na kraju ima boss (invincible i jos par drugih), trebalo bi da bude negde u oktobru ili novembru. Ako se secam dobro poslednji put je bio pre dve godine i dobijao se King Tiger.

TITT Rozanov je ruski medium tenk, koji je ok, ali nista specijalno. Dobar DPM, mala alpha i generalno ok karakteristike, ali kao sto rekoh, nista omg specijalno.

Poslednja izmena:
Mirny je mod gde se vas nekoliko bori sa talasima random neprijatelja i na kraju ima boss
Gde ode ova igra.. :) Kakve sve gluposti implementirase :) Kad je krenuo terminator i strujni topovi, nisam ni gledao sta ima od modova jos.

Gde ode ova igra.. :) Kakve sve gluposti implementirase :) Kad je krenuo terminator i strujni topovi, nisam ni gledao sta ima od modova jos.
Nije Mirny nov mod, Waffentrager i Mirny su vec par godina aktuelni. Mirny je poslednji put bio pre dve godine, pa su preskocili proslu :)

U principu retardirani modovi svi od reda, ranije su se igrali jer su davali neke nagrade, 2000 golda, 3000 bondova, sad su sveli nagrade na pi**iva 3 dana premium i dekale koji nikoga ne interesuju. Ceo taj Waffen treba da igram za 2600 bonda i 2 clana posade (sto je i jedino sto vredi tu), neka hvala, igracu si Onslaught ili random.

reward.jpg

Ja zato igram samo random uz eventualni BP.

Jedan lagani Radley Walters
Obozavam toksicne tenkove :D

shot_031.jpg

Nezgodan je ovaj tenk, jak firepower. Dok ga ne nerfuju.

Vredi sto se mene tice.

Odlican tenk sa ogromnim burst potencijalom. Nije klasican redline TD, vec moras malo aktivniji da budes i da ti pritom odgovara taj stil igranja, gde za 6 sekundi naneses tonu dmg-a, ali zato posle blejis 40+ sekundi dok ti se ne otvori nova prilika.

Tenk ima 360 stepeni kupolu, solidno je brz, i ima odlican top, kao i veliki gun depression tako da moze da bude bas fleksibilan.

Ja sam ga za sada 2-markovao i imam dosta partija, ali ja igram pre svega autoloadere ili high-alpha tenkove (slabo/lose igram high-DPM tenkove sa malom alphom) i omiljen mi je T8 TD. Mogu da ga igram kao kvazi-teski tenk, kao mediuma ili kao klasicnog TD-a u zavisnosti od matchmakinga i mape.

Eto, to ti je mojih 5 centi za GSOR-a nadam se da sam ti bio od kakve/takve pomoci :)

Svaka cast.. Kako si zadovoljan sa Lorraine? Nesto mi se cini da je previse busan a da je reload time nesto veliki?

Svaka cast.. Kako si zadovoljan sa Lorraine? Nesto mi se cini da je previse busan a da je reload time nesto veliki?
Lorr je bio moj omiljeni tenk kad je bio t9, nazalost sad je samo senka onoga sto je bio. Svakako tenkic nije los za grindanje para ali kao sto si reko, mora da se igra oprezno jer ne prasta greske, narocito u visim tirevima. To sto nema armor je ok, uvek je i bio mekan ali reload od oko 35s je apsolutno preveliki zato moras da vodis racuna da pogodis svaku granatu. Camo je ocajan pa uvek moras drzati distancu od 445m ili biti blizu nekog zaklona.
Najveca prednost mu je sto mozes da napravis ogroman dmg u manje od 10s a to je narocito bitno u drugoj polovini borbe kada vecina tenkova vise nije full hp pa ih mozes gasiti iz jednog klipa.

Uzeh Char Futur, prezadovoljan sam tenkom. Mobilan, 4 granate u sarzeru, damage po granati odlican, reload korektan.

Da, Char je mnogo bolja varijanta, ipak je to t9 tenk.
Jedino sto Char ne zaradjuje pare, nije premium tenk.

Da, Char je mnogo bolja varijanta, ipak je to t9 tenk.
Jedino sto Char ne zaradjuje pare, nije premium tenk.
Da i pucanje između granata je 4s kao predugačko punjenje celog klipa..
Da li Lorr zarađuje fino i bez premijum naloga ?

Da i pucanje između granata je 4s kao predugačko punjenje celog klipa..
Da li Lorr zarađuje fino i bez premijum naloga ?
Zaradjuje ali moras igrati sa regularnom municijom, ako pucas gold, bez premium naloga ces slabo zaradjivati. Mada to vazi za sve premium tenkove.

Prvi 3mark, pa da se pohvalim malo :)
Trebalo mi je 166 partija, sto je skroz ok, nije bilo neko preveliko cimanje.
Steta sto poslednja partija nije nesto spec, ali nije ispala ni losa.

Do sada sam do 2 marka stizao, ali ovaj tenkic je milina za igranje. Sa bond opremom i foodom ima nebulozan camo od ~52 i moving od oko 34.

Jurenje 3marka je bas bas try-harding, malo mi je ubio volju za igranjem tako da mislim da ce sada uslediti neka pauza :)

shot_037.jpg

Do sada sam do 2 marka stizao, ali ovaj tenkic je milina za igranje. Sa bond opremom i foodom ima nebulozan camo od ~52 i moving od oko 34.

Jurenje 3marka je bas bas try-harding, malo mi je ubio volju za igranjem tako da mislim da ce sada uslediti neka pauza :)

Pogledajte prilog 407487

Svaka čast!

Ja sam pre nekih mesec dana 3-markovao prvi tenk (Tigar II). Trebalo mi je "značajno" veći broj partija - oko 1500 :ROFLMAO:
Doduše, zezanciju na stranu, pre uvođenja "markova", imao sam oko 1000 partija, a kako je to prva grana koju sam igrao kada sam otkrio ovu igru - nije ta cifra baš toliko velika. No, činjenica je da je King Tiger jedan od lakših tenkova u igri za "markovanje". Možda je samo IS-3 lakši od njega, bar kad su osmice u pitanju.

Zasto pauza, sad probaj neku laksu osmicu pa onda polako dalje.

Svaka čast!

Ja sam pre nekih mesec dana 3-markovao prvi tenk (Tigar II). Trebalo mi je "značajno" veći broj partija - oko 1500 :ROFLMAO:
Doduše, zezanciju na stranu, pre uvođenja "markova", imao sam oko 1000 partija, a kako je to prva grana koju sam igrao kada sam otkrio ovu igru - nije ta cifra baš toliko velika. No, činjenica je da je King Tiger jedan od lakših tenkova u igri za "markovanje". Možda je samo IS-3 lakši od njega, bar kad su osmice u pitanju.

Hvala :)

Svaki 3mark je respecta vredan nevezano, da li je laksi ili ne, jer zahteva da prilicno ozbiljno shvatis igranje i konstantno kvalitetnu igru. Barem se meni tako cini :)

Najveci problem sa ovim britanskim tenkom je sto mu je alfa 150dmg i onda se mnogo zavisi od tima. Hteo sam da placem u par navrata gde spotujem ceo protivnicki tim, ali posto su mi u timu tier 5 tenkovi, nista ne mogu da pogode. I onda imam na pocetku 48 dmg (bez zezanja) asssisted, gde bih recimo u tier 9 partiji imao 4800 u istoj situaciji.

Zasto pauza, sad probaj neku laksu osmicu pa onda polako dalje.

Pravo da ti kazem, makar par dana. Ne znam za vas ostale, ali 3markovanje tenka je meni stresno i iscrpljujuce. Moram konstantno da igram na visokom nivou, menjam stilove igre i maksimizujem uticaj na partiju. Prirodno mogu do 2marka za svaki tenk koji mi se dopada, ali posle toga vise nije prirodno, vec zahteva da mozak stalno radi na 110%.

Verovatno zato sto nisam taj nivo igre gde sam toliko dobar, da sam po diflotu kvalitetan za 3mark, nego mi treba dodatno naprezanje :)

Moj all time WN8 je 1650 ili tako nesto, a recent je vec par godina ~2300-2400, jer sam poceo ozbiljnije da igram 2019. i da se dodatno angazujem, medjutim deluje mi da je vise treba da bi 3mark dosao samo igranjem, a ne fokusiranjem.

Poslednja izmena:
Malo ljudi ga igra. Ili ti "znacajno" manje nego ostale :D

Kakvo je stanje sada u WOTu, nije me bilo više meseci, preselo mi da grindam bez premiuma jer im ne dam pare 😂 (doduše sam pukao 100e) za nekih 8-9 godina.

Malo ljudi ga igra. Ili ti "znacajno" manje nego ostale :D
Primetio sam, ali svakako 6k dmg sa tier 8 HT nije loše :). Pri tom ne verujem da sam više od 5 premium granata ispalio.
Kakvo je stanje sada u WOTu, nije me bilo više meseci, preselo mi da grindam bez premiuma jer im ne dam pare 😂 (doduše sam pukao 100e) za nekih 8-9 godina.
Isto kao i pre par meseci. Ništa se tu mnogo nije promenilo. Op tenkovi su i dalje OP. Točkaši su i dalje nezaustavljivi a arti su izgleda potajno bafovali jer skida skoro kao pre nerfa.

Primetio sam, ali svakako 6k dmg sa tier 8 HT nije loše :). Pri tom ne verujem da sam više od 5 premium granata ispalio.

Isto kao i pre par meseci. Ništa se tu mnogo nije promenilo. Op tenkovi su i dalje OP. Točkaši su i dalje nezaustavljivi a arti su izgleda potajno bafovali jer skida skoro kao pre nerfa.
Као неко ко задње време игра углавном артиљерију нисам приметио било какав баф исте , па ми није јасно на основу чега си донео такав закључак.

Као неко ко задње време игра углавном артиљерију нисам приметио било какав баф исте , па ми није јасно на основу чега си донео такав закључак.
Subjektivan si. 😁

Vrh Dno