Šta je novo?

Word?

• Začetnik teme Začetnik teme Dabar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
U Wordu 2002 na mestu gde mi se nalazi kursor na početku i na svim ostalim uglovima gde se spajaju margine, pojavile su mi se spojene horizontalna i vertikalna crta koji mi označavaju širinu teksta, a koji se ne vide pri štampanju ( al sam nabacao rečenicu 🙄 ). Znao sam ranije kako se to dobija kao olakšanje pri kucanju, a i kako se uklanja, ali sam zaboravio pa ako neko zna biću mu zahvalan za pomoć.

Tools>Options>View>Print and Web Layout options> pa razchekiraj Text boundaries

DS9 je napisao(la):
Tools>Options>View>Print and Web Layout options> pa razchekiraj Text boundaries

Hvala ti, ali nije to. To što si mi odgovorio važi samo kada je uokviren ceo tekst, ali kod mene su samo uglovi prikazani.

Izgleda da na stranici imas drawing canvas koji se poklapa sa marginama, a koji kada nije fokusiran, daje takav izgled.
Jel` bi mogao da atachujes neki captured screen sa otkucanim par recenica teksta i takvim izgledom, bilo bi super da se vidi cela strana.

Ako neces oko svega toga da se zezas, nego da vratis na default, onda nadji i obrisi normal.dot i mislim da neces imati problema. Jedino sto ces izgubiti sve ono sto si customizirao, a tice se njega (mislim, obrati paznju).

Nazad
Vrh Dno