Šta je novo?

Word Problem

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Non stop mi izbacuje ovaj prozorchic ... reinstalcija ne pomaze nikako ... probo sam X puta ... kod svih ostalih radi ( sa mog diska je instaliran ) samo kod mene nece ... ima li neko ideju, gde on to pravi konflikt ...
... znachi od celog office-a samo me Word zeza

Koji Office imas, da li kod svih programa u Officeu ili samo u Wordu imas taj problem?

HAL je napisao(la):
Koji Office imas, da li kod svih programa u Officeu ili samo u Wordu imas taj problem?

Ups, zaboravio sam najbitniju stvar da napomenem ... to se sve deshava samo pri zatvaranju programa .. znachi sve radi kako treba .. otvorim ja word, shtampam snimam, ali kad treba da ga zatvorim, on ga zatvori i izbaci taj prozorchic ... bla :S:
poshto sam svashta brchkao po regeditu :d 😀 u vezi office-a, mislio sam da ce reinstalacija da bude dovoljna ... ochigledno da nije to u pitanju ... 😛
...... a mozda je i on stavio neki temp kljuch koj sam ja uje*o pa ga on smatra validnim i prilikom reinstalacije .. mada sam sve shto je moglo iz redzistrija da se mrdne u vezi office-a ja mrdnuo posle deinstalacije, a pre ponovne instalacije
U pitanju je Office 2003, ovaj najnoviji ,znam da je bugovit ali kako to da je bugovit samo kod mene ... deshava se samo sa Wordom ... a imam powerpoint, excel, word, publisher .... :trust: :S:

??

:wave:

Poslednja izmena:
NTC je napisao(la):
Probaj program System Mecahnic. Mozes ga downloadovati sa www.iolo.com . Pomaze pri ovakvim slucajevima. Jedino sto je velicina verzije 4.x preko 30MB, ali veruj mi vredi...

Aj videcemo shta ce System Mechanic da kaze ... :trust:

Probao sam samSystem Mechanic-om i nece ... :S:

mada mi je odradio kako treba gomilu ostalih problema koje je napravio autopacher ..

Ja bih rekao da je greska do win-a, jer sam ja tu poruku cesto dobijao pri gasenju MV2 playera, naravno problem sam resio formatom 🙂

Neo_Matrix je napisao(la):
........naravno problem sam resio formatom 🙂
:beat: :beat:

Izgleda da to i mene cheka

Nazad
Vrh Dno