Šta je novo?

word help

bolkonski

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2000
Poena
604
na win98 imam instaliran word2000, zanima me kako da mi word ne snima one tmp fajlove! HVala unapred

E vidis to ne moze....Word mora da p[ravi tmp fajlove to je normalno, kao sto ih i svi ostali programi prave...
Inace ne vidim zasto ti toliko smetaju??

Obicno ne zauzimaju puno mesta, par mb.
Ukoliko ti mnogo smetaju mozes da povremeno uradis find *.tmp i obrises.

Kakvi crne .tmp fajlovi ???
Meni Office ne pravi nikakve tmp fajlove (sem naravno onog dok je dokument otvoren).

Sem ako ne mislite na one fajlove koji pocinju sa ffe...pa jos hiljadu brojki i slova pa .tmp i koji se stvaraju u /Windows direktorijumu a ne u /Windows/Temp...
E ako na to mislite to je bug u Officu, na tu temu sam vec dva puta otvarao thread-ove (na starom forumu) i pouzdanog resenja nema.
Ali, kako i pocinje iz cista mira da ih pravi, tako i odjednom iz cista mira prestane da ih pravi. Prvi put kad sam ih otkrio imao sam ih oko 500 u Win folderu, na svu srecu uglavnom su svi 0 byte ili sl. programu za ciscenje je trebalo oko 20 minuta da ih sve pobrise...

Prvo word pravi .tmp fajlove (vide se samo kada ukljucite view all files), drugo u zavisnosti koliko koristite word, tj. koliko puta snimate dokument, toliko ce fajlova napraviti. Moj cale recimo dnevno provede po 5-6 sati u wordu, tako da sam juce obrisao 100 MB sto i nije toliko mnogo, ali to je oko 625 fajlova, pa sam samo mislio da postoji nesto da se to iskljuci, sve jedno hvala na odgovorima

...

Mozes da podesis na koliko hoces minuta da ti Word pravi tmp fileove. Stavi neki veci interval i imaces ih manje

ako bi mogao da mi kazes gde se to tacno nalazi bio bih ti veoma zahvalan

ti ff... fajlovi su posledica instalirane opcije fast find u officeu

OK. Jel moguce iskljuciti tu opciju pri instaliranju officea? Verovatno moze, ali ipak bih voleo da mi potvrdis, hvala

bolkonski je napisao(la):
OK. Jel moguce iskljuciti tu opciju pri instaliranju officea? Verovatno moze, ali ipak bih voleo da mi potvrdis, hvala

Naravno, kod instalacije se izabere custom, i onda se Find Fast iskljuci (n/a), a moze i da se (kad je vec instaliran) pokrene setup (iz add/remove programs) i onda se (u Office Tools) findfast postavi na not available.

BTW, za one koji koriste Office XP (zaboravih dal` je isto kod office 2000), FindFast se zove "support for fast searching"

Vrh Dno