Šta je novo?

WOOOOW, HOOOT speed

• Začetnik teme Začetnik teme kibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kibo

Čuven
Učlanjen(a)
19.06.2003
Poena
605
WOOOW, ovo je moj licni rekord (kompov ustvari). Jos nije izgoreo. o

see attachment!

kojot je napisao(la):
WOOOW, ovo je moj licni rekord (kompov ustvari). Jos nije izgoreo. 😱

see attachment!
Moj ti je predlog da se ostavis PhotoShop-a i pocnes zaista da klokujes, a ne da budzis, jer lepo se vidi da ti je PR manji od takta, a to je zaista nemoguce, sem ako to nije 486 na 2.83GHz O🙂

PR moze da bude samo veci.

Kojote, ovde su takvi rezultati sasvim prosecni, ja sam terao xp1700+ na 3.09 GHZ na 1.6V sa vapochill-om
Pitaj Acu i Kokosa ako ne verujes.

jaksa je napisao(la):
Kojote, ovde su takvi rezultati sasvim prosecni, ja sam terao xp1700+ na 3.09 GHZ na 1.6V sa vapochill-om

Jeste, ja sam video.

jaksa je napisao(la):

Nije tacno bilo je 3.08. 😀

Jaksa, hoćeš da probaš malo sa drugom memorijom? Imam dva odlična modula pa reko' da probaš da probiješ tih 3.09GHz, jer sam siguran da procesor može mnogo više, nego ti je memorija usko grlo. Možda još da mu daš i +0.1V (mada ne znam da li da dižeš više voltažu dok ne prođu vrućine) ići će i preko 3.6GHz.

jaksa je napisao(la):
Je li, jel' to nesto k'o onaj moj 1700+ sto se podize na 3270 MHz, secas se?

Samo, to je bilo sa TT-om... :beat:

Hahaha ja tek sad video,jaksa donesi ti taj tvoj da ga mi kloknemo na jedno 5ghz dicemo napon na 1.65 pa sta bude. 😀 😀

A što se lepo ne zahvalite prvo meni što sam vas snabdeo tim procesorima!? :ang:

student tj sinisa, okaci sliku kako ga ti i ja hladimo novinama, molim te

Nazad
Vrh Dno