Šta je novo?

Woocommerce Kalkulator sa dodatnim opcijama?

obi_van

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
650
Pozdrav,

Zna li neko da li postoji neki kalkulator kao na ovom sajtu I da se iskoristi za Woocommerce. Moze I komercijalni, ako neko zna bio bih mu zahvalan, hvala u napred.

Niko ne zna, ili to ne postoji, ili...?

Ja ne znam o kom kalkulatoru govoriš, mogu samo da pretpostavim da misliš na opcije kojima se biraju varijacije proizvoda što već imaš u samom WooCommercu. Treba da postaviš tip proizvoda na "Variable", dodaš atribute koji se razlikuje kod varijacija jednog proizvoda, dodaš varijacije zasnovane na prethodno unešenim atributima.

Tip kalkulatora kao sa linka koji sam postavio. Dakle ukupna povrsina stakla, pa onda plus opcije, recimo fazeta, pa kolika, 5mm, 8mm itd. Znaci imamo cenu izracunatu po m2, pa plus opcije ispod, tipa fazeta po metru duznom, to jest po duzini/obimu prethodno unesenih dimenzija. Znam za varijacije, ali koliko znam ne moze ovo da se izvede sa tim.

Da video sam i to, cak i probao, ali calculation u gravity forms-u ne "ucitava" cenu woocommerce proizvoda, vec moras da uneses u form fieldu cenu. Sto znaci 150 proizvoda 150 formi sa kalkulacijama, malo bzvz. Ako ne postoji nista drugo morace da se pravi nesto.

To sto ti zelis je specijalizovana stvar sto znaci da moras da sednes i sam da razvijas.

Da skontali smo to, hteli smo da skratimo sebi "muke", pa da kupimo gotovo ukoliko postoji.

Nazad
Vrh Dno